30/60 750 g

Saatavuus: Varastossa

24,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

30/60 pesuntehostaja on valkaisu- ja kirkastusaine, jonka valkaisevana tehoaineena toimii happi. 30/60 ei sisällä haitallista klooria. 30/60 on tehokas jo 30 asteessa. Sitä käytetään valkaisuaineena joko erikseen liotuksessa tai annostellaan pesukoneeseen yhdessä pyykinpesuaineen kanssa. 30/60 on myös erittäin suosittu matonpesuaine. Pakkaus sisältää mittalusikan.

Aineosaluettelo: sodium carbonate peroxide, sodium carbonate, sodium sulfate, sodium bicarbonate, TAED, laureth-9 og laureth-3, protease, amylase, mannanase.

Käyttökommentteja facebookista:

"Mattoihin, pyykkiin, muovisten astioiden tahranpoisto... Vaikka mihin, loistava aine."

"WC-altaaseen, saunan lauteisiin, valkoisen laminaatin puhdistukseen ja moneen muuhun."

"Hevostarvikkeiden pesuun, matot, pinttyneet tahrat esim. lasten vaatteissa. Tosi likaisten lattiasaumojenkin siistimiseen jotenkin toimii. Kaikista paras on, kun meidän esikoinen sotki valkoisen kastemekkonsa ristiäisissä. Annoin liota ei enää niin valkoisen ristiäismekon yön yli 30/60 lantratussa vedessä ja aamulla pesin käsin. Tuli niin puhdas, ettei ollenkaan enää arvaa, että oli sinapinvärinen melkein kauttaaltaan aiemmin. Ja enkä olis muilla pesuaineilla varmastikaan saanut yhtä hyvää pesutulosta."

"Mattoihin, kumisaappaiden pesu sisäpuolelta liotuksella, kahvitermariin, ruokailuvälineiden kirkastamiseen, täkit, peitot, tyynyt, saunan lauteet, vessan pönttö, lavuaarin ja tiskialtaan kirkastamiseen, pohjaan palaneet kattilat, valkoisen muovisen puutarhakärryn kirkastamiseen, kenkien pesussa, lasten rattaiden kangasosien pesussa. Siinäpä muutama kohde."

Lisää monikäyttöisen 30/60 pesuntehostajan käyttövinkkejä löydät täältä.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

1 Arvostelu "30/60 750 g"

Puhdasta tulee!
Aurinko 13. syyskuuta 2017
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Tämä 30/60 pesuntehostaja toimii loistavasti pyykinpesussa yhdessä Family Whiten kanssa. Pitää värit kirkkaina ja poistaa esim. mustikkatahrat normaalipesussa.

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.