Jälleenmyyjä Aila Lehtorinne

Aloitin HomCare-myyntityön v.1990 vauvaloman jälkeen; tärkeimpiä asioita oli HomCare-tuotteiden sopivuus allergisille, joita lapseni ja minä olemme.
Työtä olen alusta lähtien tehnyt päätoimisesti.

Jälleenmyyjä työn lisäksi toimin Etelä-Pohjanmaan alueen myyntipiirijohtajana. Koulutan jälleenmyyjiä ja opastan uusia jälleenmyyjiä HomCare-myyntityöhön. HomCare-myyntityö on mukavaa, jokainen päivä on erilainen, tapaa paljon asiakkaita ja saa positiivista palautetta tuotteiden toimivuudesta. Laadukkaita tuotteita on kiva myydä.

Swipe- ja Mifi-tuotesarjat on ahkerassa käytössä helpottamassa kodin puhdistusta. Swipe puhdistus-sarja ja Mifi-siivousvälineet ovat lyömätön yhdistelmä kodin siivouksessa. Pyykinpesu hoituu White-pesujauheella ja nestemäisillä pesuaineilla.

Mattojen pesu on todella helppoa HomCare-tuotteilla.
Ihonhoito- ja hyvinvointi tuotteet ovat perheessämme hyvin suosittuja. NaturCare-tuotteissa on ACTIValoe Veraa ja on ilo käyttää ja myydä Suomessa valmistettuja tuotteita. Suositut, ylelliset Déesse kosmetiikkatuotteet valmistetaan Sveitsissä, niiden tehoaineet saadaan kasviuutteista ja yrteistä.
HomCare-kaupan valikoima on laaja ja tuotteita löytyy perheen jokaiseen makuun.

Tuote-esittelyissä on hyvä tutustua tuotteisiin ja sieltä saa hyviä vinkkejä kodinhoitoon ja hyvinvointiin. Emäntänä saat ilmaisia tuotteita ja hyviä tarjouksia. Kutsut voi pitää kotona, työpaikalla tai kerhotiloissa tai esim. urheiluseuran tiloissa. Urheiluseuran tms. vanhemmat voivat hyödyntää kutsuedun rahana seuran tilille. Seuran vanhemmat järjestävät vuorotellen ns. kotikutsut yhdessä HomCare-jälleenmyyjän kanssa haluamastaan teemasta.

Kutsuedun suuruus koostuu: 25 € perusetu + kutsujen myynnistä lisäetu + varatuista jatkokutsuista lisäetu 5-30 €. Edun suuruus voi hyvinkin olla 40-70 €, jopa suurempikin.
Tässä on hyvä mahdollisuus seuran varainhankintaan.

Pidän tuote-esittelyjä kaikista tuotteista ja esittelyteemoja löytyy useita, mm. kevätsiivous, pyykinpesu, suosittuja esittelyteemoja ovat myös Aloe Vera -esittely, kasvohoito, käsihoito ja jalkojen ja vartalonhoito.  Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot:

Aila Lehtorinne
Telkänkuja 5,
62200 Kauhava

0400 562789
aila.lehtorinne@gmail.com