ALOE VERA DRINK 1L (NATURCARE)

Saatavuus: Varastossa

30,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

Aloe Vera Drink on valmis Aloe-juoma nautittavaksi joko sellaisenaan tai esim. mehuun sekoitettuna 1 ruokalusikallinen (15 ml) kahdesti päivässä. Aloe Vera Drink sisältää 99,4 % ACTIValoeta.

Erinomainen ravintolisä päivittäiseen käyttöön. Litran pullo riittää kuukaudeksi yhdelle hengelle (30 ml/pv). Avattu pullo suositellaan säilytettävän jääkaapissa. Ei lasten ulottuville.

Aloe Vera Drinkillä on elimistöä puhdistava vaikutus (kuona-aineiden poistuminen helpottuu), pieneliöitä tuhoava vaikutus (bakteerit, virukset, hiivasieni), immuniteettia parantava vaikutus ja antioksidanttinen vaikutus. Aloe Vera Drink helpottaa myös ruoansulatuksesta aiheutuvia ongelmia ja vaivoja. Juoma sisältää useita ihmiselle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita ja on siksi arvokas ravintolisä. Juoman säilyvyyttä on parannettu pastöroimalla.

Vaikka Aloe Veralla tiedetään olevan hoitavia ominaisuuksia, sitä ei suositella käytettävän lääkkeenomaisesti ilman lääkärin valvontaa. Aloe Vera ei ole lääke vaan terveysvaikutteinen luonnontuote. Alkuperämaa Meksiko.

Tuotteen aineosat: Aloe Barbadensis (ACTIValoe) 99,4 %. Hapettumisenestoaineet: Askorbiinihappo, sitruunahappo. Säilöntäaineet: Natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti.

Asiakkaiden kommentteja:

"Ennen aloe juomaa pahaa turvotusta vatsassa eikä ruoansulatus pelannut toivotulla tavalla. Nyt jaksaa paremmin, ei turvota ja muutenkin homma toimii! Kiitos ihanasta tuotteesta!"
"Parantaa ruoansulatusta, hyvä olo vatsassa"
"Iltaisin säännöllisesti nautittuna -> aamulla virkeä ja reipas olo! Vatsa toimii säännöllisesti ja edesauttaa hyvää terveyttä."
"Tää on maailman paras terveysjuoma!"
"Auttaa allergiaoireisiin (ainakin siitepöly- ja heinäallergiaan) ei tarvi antihistamiinia. Ja saa vastustuskykyä samalla."

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Arvostelu "ALOE VERA DRINK 1L (NATURCARE)"

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Saatat myös olla kiinnostunut seuraavista tuotteista