Opi tunnistamaan hyvä Aloe Vera -tuote

Mistä tiedän, kuinka paljon tuotteessa on Aloe Veraa ja millaista se on laadultaan? Tässä muutama tärkeä ohje Aloe Vera -tuotteiden analysointiin:

1. Aineosaluettelo
Aineosaluettelo on tuotteissa yleensä englanninkielinen otsikolla Ingredients. Lainsäädännön mukaan aineosat tulee luetella pitoisuusjärjestyksessä, ts. mitä ylempänä luettelossa Aloe Vera mainitaan, sitä enemmän Aloe Veraa tuote sisältää.

2. Opi analysoimaan mainostekstien sisältöä.
Jos tuotteen sanotaan sisältävän 100 %:sta Aloe Veraa (lue: sataprosenttista), se ei välttämättä tarkoita, että tuote sisältäisi runsaasti Aloe Veraa. 100 %:sta Aloe Veraa saattaa tuotteessa olla vain yksi tippa. Muista myös, että tuotteen nimeen liitetty sana "Aloe" tai "Aloe Vera" ei sekään anna mitään takeita tuotteessa käytetyn Aloe Veran määrästä tai laadusta.

3. Onko tuotteessa käytetyn Aloe Veran laatua todennettu ja valvottu?
NaturCare-tuotteiden perustana on ACTIValoe, Aloecorpin valmistama korkealaatuinen Aloe Vera -raaka-aine. Aloecorp on ainoa valmistaja maailmassa, joka takaa tuottamansa Aloe Veran biologisen aktiivisuuden ja vähintään 10 % polysakkaridipitoisuuden.

ACTIValoen laatua valvoo International Aloe Science Council (IASC), joka tutkii säännöllisesti Aloe Vera -tuotteiden puhtauden ja vahvuuden puolueettomissa laboratorioissa. ACTIValoella on voimassa oleva IASC:n sertifikaatti, joka takaa että asiakkaillamme on käytössään huippuluokan Aloe Vera -tuote.

Lisätietoja Aloecorpin ja IASC:n toiminnasta löytyy internetistä sivuilta www.aloecorp.com ja www.iasc.org.

4. Selvitä aloiinin määrä sisäisesti käytettävissä Aloe Vera -tuotteissa.
Onko vatsasi mennyt sekaisin Aloe-juomista? Tiesitkö, että Aloe Vera -kasvin lehden kuoriosassa esiintyy aloiini-nimistä ainetta, jonka vaikutus on laksatiivinen ja se saattaa aiheuttaa pahojakin ongelmia vatsan toiminnassa.

NaturCaren aloejuoma Aloe Vera Drink on valmistettu ACTIValoesta. ACTIValoe sisältää häviävän pienen määrän, ainoastaan 0,00001 % aloiinia eikä käyttäjillä esiinny aloiinista aiheutuvia vatsaongelmia.