Jälleenmyyjä Anne Immonen

Siitä on yli 20 vuotta, kun kokeilin HomCare-tuotteita ystäväni suosituksesta. Ja tässä ollaan; kohta 20 v Swipe-myyjänä. Tutut, turvalliset, tehokkaat ja taloudelliset tuotteet ovat pitäneet pihdeissään kaikki nämä vuodet. Pidän siististä kodista, mutta olen laiska siivooja. Tuotteet, jotka helpottavat kodin arkea ja säästävät aikaa ovat juuri minua varten.

HomCare-jälleenmyyjätyössä olen saanut testata yrittäjyysintohimojani turvallisessa ympäristössä ja pienellä riskillä. Myyntityö on haastavaa, palkitsevaa ja mukavaa ihmisläheistä työtä. Minulla on kivoja asiakkaita! On hienoa saada auttaa heitä ja tuoda ratkaisuvaihtoehtoja arjen pieniin pulmiin oman kaupan tuotteiden avulla. Uskaltaisitko tulla mukaan?!

Tuotteistamme löytyy siis valikoimaa kodinhoidosta henkilökohtaisen hygienian hoitoon sekä hyvinvointiin. Tutustut tuotteisiin helposti tuote-esittelyssä ja saat henkilökohtaista maksutonta opastusta jälleenmyyjältäsi. Tuotteilla on myös 21 vrk:n tyytyväisyystakuu.

Rohkeasti kysymään ja kokeilemaan! Odotan kuulevani sinusta pian.

Pieni kauppani on avoinna sinua varten! Toimitan tuotteita Leppävirralle, Varkauteen, Heinävedelle, Joroisiin, Pieksämäelle, Jäppilään. Myös verkkokauppamme on kätevä tilauskanava.

Yhteystiedot:

Anne Immonen

0449771644
anne.immonen@upm.com