ANTIPERSPIRANTTI 250 ML (NATURCARE)

Saatavuus: Varastossa

25,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

Antiperspirant deodorantti vähentää liiallista hikoilua ja hillitsee bakteerien kasvua (hienhaju syntyy bakteeritoiminnasta). Antiperspirant sisältää Aloe Veraa, joka vähentää ärsytystä ja rauhoittaa ihoa. Antiperspirant sopii koko perheelle, myös herkkäihoisille. Tämä tuote on valmistettu Suomessa. Riittoisa ja edullinen täyttöpullo. Käytetään yhdessä tyhjän 100 ml suihkepullon kanssa.


Tuotteen aineosat: Aqua, Aluminium Chlorohydrate, Alcohol Denat., Polysorbate 20, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf, Urea, Glycerin, Parfum, Benzalkonium Chloride.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

3 Arvostelut "ANTIPERSPIRANTTI 250 ML (NATURCARE)"

Huippuhyvä ja riittoisa
Tuija 13. syyskuuta 2017
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Suosikkituote jo vuosikaudet! Todella hyvä antiperspirantti. Riittää, että aamulla laittaa ja vaikka olisi minkälainen hikijumppa illalla, ei tarvitse pelätä, että hiki haisee. Pullosta täyttää 2,5 suihkepullollista eli hintakaan ei ole kovin paha.
Täydellinen
Pilvi 26. syyskuuta 2014
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Yksi harvoista deodoranteista, joka toimii minulla. Hellävarainen ja riittoisa. Tuoksukin mieto ja miellyttävä. Ilman en voisi olla!
Koko perheen suosikki!
Aurinko 24. syyskuuta 2014
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
NaturCaren Antiperspirant on aivan mahtava tuote, sitä käyttää koko meidän perhe. Tuoksuton, tehokas ja hellävarainen, ja 250 ml täyttöpullo riittää pitkäksi aikaa. Suosittelen!

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.