APRIKOOSIÖLJYVOIDE 30 ML -TARJOUS

Saatavuus: Varastossa

39,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

Hyvin runsaspitoinen, ravitseva yöhoitovoide, aprikoosisarjan kuningatar . Pitää ihon elastisena ja pehmeänä sekä estää ryppyjen muodostumista. Käyttäjien kertoman mukaan on auttanut mm: näärännäppyihin, palovammoihin, hyönteisten pistoksiin, auringon polttamaan ihoon, ärsyyntyneeseen ihoon, arpeutumiin sekä moniin muihin ongelmiin.

Käyttö: Voidaan käyttää hoitovoiteeksi kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja hilseilevälle iholle. Pieni määrä voidetta levitetään aamuin illoin kasvoille ja kaulalle ihotyypin mukaan joka toinen päivä tai 2 kertaa viikossa. Pyyhi tarvittaessa ylimääräinen voide kasvopaperilla 10 min. kuluttua pois.

Sisältää mm. aprikoosisiemenöljyä, vehnänalkioglyseridiä, maissiölyä ja karotiinia.

Aprikoosi sisältää vitamiineja A, B ja C sekä hivenaineita kuten rauta, kupari, rikki, magnesium ja fosfori. Rauta parantaa solujen hapenottokykyä, soluhengitystä ja kollageeninmuodostusta. Kupari toimii antioksidanttina ja parantaa kapillaari-suonien toimintaa. Aprikoosisiemenöljyn vaikutus on kosteuttava, elvyttävä ja pehmittävä ja se estää myös ryppyjen muodostusta.

Vehnänalkioglyseridi toimii humektanttina eli kosteuttajana. Vehnänalkioöljy estää ihoa kuivumasta, parantaa mikroverenkiertoa sekä kollageeninmuodostusta, vaikuttaa sidekudoksen elastisuuteen, estää ryppyjä sekä aktivoi ihon toimintoja.

Maissiöljy sisältää öljyjen saippuoimattomia osia, jotka ovat antioksidantteja sekä aktivoivat ja elvyttävät ihon toimintoja, pehmittää.

Karotiini on A-vitamiinin esiaste, toimii antioksidanttina. Ihon talirauhaset hajottavat karotiinin A-vitamiiniksi, joka imeytyy. Antaa tuotteelle sen värin.

Tuotteen aineosat: Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Zea Mays Germ Oil, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Beta-Carotene, Citric Acid, Tocopherol, Xanthophyll, PEG-8, Parfum, Citral, Limonene, Linalool.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Arvostelu "APRIKOOSIÖLJYVOIDE 30 ML -TARJOUS"

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.