Ihonhoito keväällä

KEVÄTIHOSI KAIPAA NYT TEHOHOITOA

Kevätaurinko herättelee myös ihoa talviunilta. Nyt on siis aika kääriä hihat ja tehostaa ihon hoitoa, sillä nyt jos koskaan ihosi on vastaanottavaisimmillaan ihoa uudistaville hoidoille.

Talven kylmyyden ja pimeyden jälkeen iho on veltostuneen ja elottoman oloinen. Ihon väri paranee ja iho saa aivan uudenlaista eloa kuorinnalla. Kuorimalla kasvojen ihon rakeettomalla Entsyymikuorinnalla kerran viikossa ihon pinnalta poistuu kuollutta ihosolukkoa ja iho näyttää ja tuntuu välittömästi paremmalta.

Talvi on kuivattanut ihoa kylmyyden ja kuivan sisäilman vuoksi, joten jos et ole aloittanut ihon tehokosteuttamista, aloita se välittömästi. Tehokkaimmin saat ihon kosteutettua Déessen uusilla Aqua Treatment tehokosteuttavilla kasvojenhoitotuotteilla.

Talven jälkeen ihon oma UV-suojataso on heikoimmillaan, jolloin jo vähäinen UV-säteily vaurioittaa ihoa ja saa aikaan pigmenttiläiskiä, jotka vain voimistuvat kesän aikana. Huolehdi siis ihosi huolellisesta suojauksesta UV-säteitä vastaan. Pigmenttiläiskistä kärsivän kannattaa valita yövoiteeksi  My Secret Face Cream, jonka patentoitu yhdistelmä estää pigmenttiläiskien muodostumista sekä vaalentaa jo syntyneitä
pigmenttikertymiä.

Talven jälkeen iho kaipaa todellista tehohoitoa, joten nyt on aika ottaa käyttöön ihon tehohoitoaineet kuten Kauneuskapselit tai Elvyttävä tehoseerumi. Tekemällä iholle tehohoitokuurin ihosi kiinteytyy ja elpyy talven rasituksista ja voi taas hyvin kesäkauden. Tehohoitoaineet ovat tiivistä ainetta, jotka sisältävät enemmän ihoa kiinteyttäviä ja silottavia aineita kuin normaalit anti aging -kasvovoiteet.
Tehohoitoaineiden lisäksi iho kaipaa voiteen, josta iho saa tarvitsemansa suojan. Tähän sopii hyvin esim. Aqua Treatment Day Cream päivävoide.Kauneuskapselit sisältävät farnesolia, jota voidaan pitää aivan kuin ihon suojelusenkelinä, jolloin ihosolut pysyvät terveinä kauemmin. Kapselit tekevät ihosta silkin-pehmeän ja säännöllisesti käytettynä tekevät ihosta kimmoisamman ja sileämmän.

Elvyttävän tehoseerumin kasviestrogeenit korvaavat iän mukana vähentyneen estrogeenin määrää. Estrogeenitason aleneminen aiheuttaa ihon ikääntymistä ja siten veltostumista ja ryppyjä. Elvyttävällä seerumilla parannetaan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.