KAUNEUSKAPSELIT 30 KPL (DÉESSE)

Saatavuus: Varastossa

68,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

Kauneuskapselit sisältävät useita elvyttäviä ainesosia, joiden tarkoituksena on nopeuttaa solujen uudistumista, parantaa ihon mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa, elvyttää fibroblasti-solujen toimintaa ja näin kollageenin ja elastiinin muodostusta, parantaa soluväliaineen laatua, vahvistaa solukalvoja eli kaikenkaikkiaan estää ja hidastaa vanhenemisilmiöitä iholla.

Käyttö: Kuuriluontoisesti käytettynä suurin hyöty. Levitetään tarpeen mukaan aamuin ja/tai illoin hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle, normaalin voiteen alle. Hierotaan kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein ja annetaan vaikuttaa lyhyen aikaa. Hoito täydennetään sopivalla voiteella.

Säännöllisen käytön ansiosta iho voi uudistua ja palautua normaalitilaansa. Sisältää mm. vehnänalkiouutetta, helokkiöljyä, farnesolia sekä C- ja E-vitamiinia.

Tuotteen aineosat: Cyclopentasiloxane, Isopropyl palmitate, C12-15 alkyl benzoate, Cyclohexasiloxane, Dimethiconol, Oenothera biennis oil, Triticum vulgare barn extract, Rosmarinus officinalis leaf oil, Farnesyl acetate, Panthenyl triacetate, Tocopheryl acetate, Linoleic acid, Parfum, Farnesol.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Arvostelu "KAUNEUSKAPSELIT 30 KPL (DÉESSE)"

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.