BioSwipe

BioSwipe-tuotteiden pääasiallinen puhdistusteho perustuu eläviin mikrobeihin eli probiootteihin, jotka ovat ihmisille ja ympäristölle hyödyllisiä.​​​​​​​

BioSwipe-tuotteiden valmistuksessa käytetään ainutlaatuisia bioteknologian menetelmiä, joiden tavoitteina ovat puhtaus, hajujen poisto ja pintojen suojaaminen uudelta lialta. Siivotessamme BioSwipe-tuotteet lisäävät puhdistettaville pinnoille terveyttä edistäviä probiootteja.


BioSwipe-tuotteiden valmistuksessa käytetty bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Kodin puhdistusaineiden tuotannossa bioteknologian soveltaminen tarkoittaa siirtymistä täysin uudelle tasolle tuotteiden tehokkuudessa ja ekologisuudessa – puhutaan jopa siivouksen vallankumouksesta. Pääosassa ovat probiootit, joilla on myönteinen vaikutus ympäristön hyvinvointiin ja siten myös ihmiseen.

Bioteknologia on tutkimusala, joka käsittelee biologian ja biokemian sovelluksia teollisuudessa. Bioteknologiassa käytettävä biotekniikka on elävien organismien, niiden osien tai ominaisuuksien hyödyntämistä tuotteissa, tuotantoprosesseissa ja palveluissa.


Tutkitusti turvalliset probiootit toimivat kilpailijoina ihmiselle haitallisille mikrobeille vieden niiden elintilan ja ravinnon. Lisäksi probiootit poistavat tehokkaasti likaa ja rasvaa puhdistettavilta pinnoilta. Tuotteet sisältävät biologisia pinta-aktiivisia aineita, jotka ovat huomattavasti perinteisiä pinta-aktiivisia aineita tehokkaampia ja turvallisempia. Biologisten ainesosiensa ansiosta BioSwipe-tuotteet hillitsevät ympäristön kemikalisoitumista ja ovat turvallisia käyttäjälle ja puhdistettavalle kohteelle.

Siivouksen ideana on poistaa likaa, jota eri mikrobit
kuten bakteerit käyttävät ravintonaan. Mitä enemmän likaa suotuisissa olosuhteissa esiintyy, sitä paremmin bakteerit lisääntyvät. Luonnollisessa
bakteeritasapainossa kodissamme elää ihmiselle
hyödyllisten bakteerien ohella myös meitä haittaavia
ja jopa terveyttämme uhkaavia bakteereja. Kun
huolehdimme kodeistamme ja siivoamme säännöllisesti, haitallisten bakteerien määrä ei riistäydy liian suureksi. Tällöin kodin pinnoilla elää sopivassa suhteessa immuniteettiamme valppaana pitäviä haitallisia bakteereja (punaiset) sekä hyödyllisiä bakteereja (turkoosit), jotka ovat hyvinvointiamme edistäviä ja jopa välttämättömiä elämällemme.

Pintojen puhdistus desinfiointiaineella tuhoaa luonnollisen mikroflooran. Moni kuluttaja käyttää desinfiointiaineita siivouksessaan päästäkseen eroon haitallisista bakteereista. Desinfiointiaineet tappavat kuitenkin bakteereita riippumatta siitä, ovatko ne meille hyödyllisiä vai haitallisia. Desinfioinnin jälkeen puhdistetuille pinnoille jää runsaasti vapaata kasvutilaa, jolloin hyvinvointiamme heikentävät bakteerit pääsevät helposti lisääntymään.

Probiootteja sisältävillä BioSwipe-puhdistusaineilla siivottaessa parannamme kodin mikroflooraa, eivätkä haitalliset bakteerit pääse lisääntymään entiseen tapaan. Probioottituotteilla on perinteisiin puhdistusaineisiin verrattuna se etu, että 100 % luonnollinen probiootti pystyy tuottamaan päiväkausien ajan kohdennettuja entsyymejä, jotka helpottavat lian mekaanista ja/tai fyysistä poistamista ja elinympäristömme muuttuu miellyttävämmäksi ja turvallisemmaksi. Samalla pidämme hyvää huolta myös luonnosta, sillä BioSwipe-tuotteet noudattavat ekologisia toimintaperiaatteita ja niiden puhdistavat aineosat ovat biohajoavia.


UUDET KÄYTTÖVALMIIT BIOSWIPE-TUOTTEET

BioSwipe-sarjaan on lisätty huhtikuussa kaksi uutta puhdistusainetta, jotka ovat probiootteja sisältäviä käyttövalmiita puhdistusaineita: Universal Cleaner yleispuhdistukseen ja Bathroom Cleaner saniteettitilojen puhdistukseen. Molemmat tuotteet myydään huhtikuun ajan tutustumistarjouksessa (10 eur/kpl).