BIOSWIPE HANDY 750 ML

Saatavuus: Varastossa

23,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

Handy on nestemäinen, biologinen käsitiskiaine, joka pesee ja poistaa rasvan tehokkaasti jättämättä astioihin kemiallisia jäämiä. Tuotteessa ei ole käytetty hajusteita eikä väriaineita. Handy on tiiviste ja sitä annostellaan vain 3 ml viittä vesilitraa kohden. Pienen annostelun ansiosta yksi pullo riittää n. 250 pesukertaan.

Handyn voi myös laimentaa laimennus- tai sumutinpulloon suhteessa 1 osa Handya ja 4 osaa vettä (laimennos säilyy 6 kk). Handyn sisältämät biologiset aineosat pitävät huolen siitä, että astiasi ovat aina luonnollisen puhtaita. Tuotteen pH = 8.1.

Tuotteen aineosat:
aqua, alkyl c12-16 sodium sulfate, sodium laureth sulfate, sodium chloride, lauryl betaine, sodium cocoamphoacetate, cocamidopropylbetaine, citric acid, biosurfactants. Tuotteen aineosista n. 99,5 % on kasviperäisiä tai biologisia.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

3 Arvostelut "BIOSWIPE HANDY 750 ML"

Kynttiläpurkkien pelastaja
Maarit 7. tammikuuta 2018
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Ei jestas en olis uskonut ikkään et niin helpolla ja ekologisesti vielä saan kynttilä purkit puhdistettua :) Olen kova polttamaan kynttilöitä milloin missäkin astiassa ja sitten niitä kippoja pitäisi käyttää muuhunkin. Nyt saan kipot noin vain puhtaaksi! Samoin muukin käsitiski hoituu melkein liian helpolla! Ilman tuli kuumaa vettä! Kärsii tiskata paljain käsin :)
Tehokas ja hajusteeton
Tuija 13. syyskuuta 2017
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Hyvin puhdistava tiskiaine. Kiva, kun ei jää mitään ylimääräisiä tuoksuja astioihin. Kannattaa kyllä käyttää laimennettuna. Muuten pullo hupenee liian nopeasti.
Hyvä käsitiskissä
Luonto kiittää 13. syyskuuta 2017
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Vähän suhtauduin varauksella Handyyn kun hinta on kuitenkin aika korkea. Mutta kun sen laimentaa ohjeen mukaan, niin pullo riittää aika kauan. Mielelläni käytän näitä luontoystävällisiä tuotteita kuitenkin, ja toimiihan tämä käytössä niin kuin pitääkin.

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.