BIOSWIPE SANIT 500 ML

Saatavuus: Varastossa

25,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

Sanit on saniteettitilojen biologinen puhdistusaine. Se soveltuu kaikille saniteettitilojen pinnoille. Puhdistaa, antaa kiiltoa, poistaa hajuja ja niiden lähteitä. Tuoksuna raikas männyn tuoksu, pehmeä ja raikas citrus, joka antaa puhtaan tuoksun. Mukana myös appelsiininkukkaa ja vaniljaa.

Sanit laimennetaan omaan sumutinpulloonsa (1 osa Sanit + 9 osaa vettä). Suihkutetaan, pyyhitään ja huuhdellaan. Laimennos säilyy 6 kk. Viemärikaivoihin käytetään laimentamattomana 10 ml estämään hajuja. pH = 5.

Aineosat: aqua, glycereth 17 cocoate, perfume, sodium laureth sulfate, ppg-2 methyl ether, xanthan gum, citric acid, surfactine, micro-organisms

Aineosista vähintään 93 % on kasviperäisiä / biologisia.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

5 Arvostelut "BIOSWIPE SANIT 500 ML"

Pieni kodin "putkimies"
Tuoksyliherkkä 12. helmikuuta 2018
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Tuoksuun tottuu, ei käy henkeen.
En pidä tuoksusta, mutta käytän Sanitia koska puhdistusteho on niin hyvä. Kun käytän kotini puhdistuksessa säännöllisesti probiootteja niin hyvät bakteerit lisääntyvät ja pahisten elintila kapenee. Olen samalla pieni kodin "putkimies", viemärikin saa osansa. Ja luonto kiittää!
Sopii ammattikäyttöönkin
Siivousalanyrittäjä 7. tammikuuta 2018
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Kyllä nyt on tehty siivousalan työntekijöiden saniteettitilojen puhdistamisesta helppoa! Ja uskomatonta miten luontoystävällinen aine voi olla näin tehokas! Yleensä kun tehokkuus ja ympäristöystävällisyys ei kulje käsikädessä, varsinkaan happamissa puhdistusaineissa.
Ihana tuote kylppäriin ja vessaan
Tuija 13. syyskuuta 2017
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Hyvä ja riittoisa puhdistusaine, jolla pesee vessan ja kylppärin. Pinnat puhdistuvat ja ilmaan jää ihanan raikas ja puhdas tuoksu.
Ympäristöystävällinen mutta tehokas
Luonto kiittää 13. syyskuuta 2017
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Bioswipe Sanitista on tullut ihan korvaamaton, sitä on kiva käyttää kun se on oikeasti ympäristöllekin ystävällinen. Tuoksukin on juuri passeli!
Ihan paras wc:n pesuun.
Miimu 24. tammikuuta 2017
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Olen ollut todella tyytyväinen. Hinta tuntui alkuun arvokkaalta, mutta tuote on ollut niin riittoisa ettei yhdelle suihkepullolliselle sitten oikeastaan hintaa jääkään. Tuoksu on hyvä ja wc oikeasti tuntuu puhtaammalta ja raikkaammalta. Pienten lasten kanssa erittäin hyvä valinta! :)

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Ostetaan usein yhdessä

Voit olla kiinnostunut myös näistä kohteista:

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Saatat myös olla kiinnostunut seuraavista tuotteista