Anna hyvien bakteerien siivota kotisi

Multi Clean puhdistaa ja pilkkoo tehokkaasti likaa ja rasvaa kodin eri pinnoilta. Lopputuloksena on vettä, kaasuja ja mineraaleja. Säännöllisellä käytöllä hyvät bakteerit leviävät kodissa, kun taas haitallisille bakteereille jää vähemmän elintilaa. Tuote ei sisällä perinteisiä kemikaaleja, vaan on valmistettu Biosurf-prosessilla ja toimii probioottien avulla. Sen vuoksi tuote on turvallinen käyttäjälle, ympäristölle ja puhdistettaville pinnoille.

Multi Clean soveltuu kaikkiin kodin pintoihin ja se on ympäristö- ja käyttäjäystävällisyyden vuoksi erinomainen tuote myös päiväkotien, koulujen, vanhainkotien ja muiden kohteiden puhdistamiseen ja puhtauden ylläpitoon.

Multi Clean on tiiviste ja se laimennetaan vedellä ennen käyttöä (1 osa Multi Cleania + 24 osaa vettä). Siihen tarkoitettu sumutinpullo on tilattavissa erikseen. Yhdestä tiivistepullosta saa n. 31 laimennospullollista yleispuhdistusainetta eli tuote on erittäin riittoisa ja käytössä taloudellinen. Laimennettavuuden ansiosta pystymme tämänkin tuotteen kohdalla vähentämään muovijätteen kertymistä.

Tilaa Multi Clean täältä.