BRITE 500 ML

Saatavuus: Varastossa

15,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

BRITE on hapan puhdistusainetiiviste, jonka pH on 1,0 - 1,5. BRITEn avulla voit poistaa helposti kalkkikiveä, ruostetta ja muita erilaisia kivettymiä, joita et saa puhdistettua emäksisillä tai neutraaleilla puhdistusaineilla.

BRITE laimennetaan aina vedellä ennen käyttöä, tähän tarkoitukseen on vaahdottava sumutinpullo, sen avulla Brite pysyy kauemmin puhdistettavalla pinnalla ja vaikutus on tehokkaampi. Annetaan vaikuttaa ennen puhdistusta 1 min - 1 tunti kivettymän laadusta riippuen, puhdistettavat pinnat kostutetaan ennen käsittelyä ja huuhdellaan käsittelyn jälkeen huolellisesti.

Sienet ja bakteerit käyttävät kasvualustana kylpyhuoneen saumoihin kerääntyviä mineraalisaostumia. Säännöllinen pesu BRITElla, esim. 4 kertaa vuodessa, poistaa saostumat ja pitää kylpyhuoneen puhtaana.

BRITE sopii laimennettuna myös kupariesineiden kirkastamiseen ja ruostumattomien teräspintojen puhdistukseen.

1 litrasta Brite-tiivistettä saadaan 10 pullollista vahvaa laimennosta, 20 pullollista normaalia laimennosta ja 40 pullollista mietoa laimennosta.

LAIMENNUSOHJEET:

VAHVA BRITE (1 osa Britea + 4 osaa vettä)
Erittäin vaikeiden kivettymien ja ruosteen poistoon esim. saniteettitiloista. Myös alumiinipinnat. Käyttökohteet esim. WC-pönttö, lavuaari, WC:n vesisäiliöt, lavuaarin sihti, suihkun sihti (myös sisältä), kromatut vähän ruosteiset pinnat, auton alumiinivanteet, polkupyörät.

NORMAALI BRITE (1 osa Britea + 9 osaa vettä)
Sopii hyvin kupariesineiden kirkastamiseen ja ruostumattomien teräspintojen puhdistukseen. Pinnat huuhdeltava erittäin hyvin. Käyttökohteet esim. kaakelipinnat, saunan lasiovet, hanojen ympärystät, messinkinen tai kuparinen takan edusta, muut messinki- ja kuparipinnat, kupari- ja messinkipilkit ja uistimet (varo maalin irtoamista).

MIETO BRITE (1 osa Britea + 19 osaa vettä)
Sopii esim. kaakeleiden puhdistamiseen, myös ruostetahrojen poistoon vaatteista (ei aroille, hienoille materiaaleille)


Sisältää: alle 5 % ionittomia tensidejä.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Arvostelu "BRITE 500 ML"

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.