Déesse

Déesse-tuotteissa yhdistyvät maailman parhaat raaka-aineet, modernin tieteen uusimmat tutkimustulokset sekä sveitsiläisille ominainen huolellisuus ja tarkkuus.

Déesse Cosmetics on sveitsiläinen lähes 50 vuoden ajan toiminut kosmetiikan valmistaja, jonka inspiraation lähteenä toimii Sveitsin vuoristo - sen kauneus, puhtaus ja raikkaus. Ranskalaisessa runoudessa Déesse tarkoittaa "jumalatarta".

Déesse-tuotteiden koostumus perustuu vaikuttavilta osiltaan luonnon tarjoamiin raaka-aineisiin, kasviuutteisiin ja yrtteihin.

Tuotteet on dermatologisesti testattu ihmisen iholla.

​​​​​​​Meillä on myynnissä rajoitettu valikoima Déesse-tuotteita. Olemme valinneet valikoimaan tuotteita, joilla on kysyntää ja sopivat vuodenaikaan. Tuotevalikoima voi vaihdella.


Déessen aprikoosisarja on saavuttanut suuren suosion

Aprikoosinkiviöljy imeytyy ihoon välittömästi tehden ihon ihanan pehmeäksi. Déessen kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden ainesosana se soveltyy eritysen hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Aprikoosinkiviöljy hidastaa myös ihon ennenaikaista vanhenemista.

Aprikoosikiviöljyn sisältämät rasvahapot edistävät ihon omien keramidien tuotantoa. Nämä vahvistavat ihon suojakerrosta ja estävät kosteuden haihtumista kuivalta tai auringon säteiden vahingoittamalta iholta.