Jälleenmyyjä Eija Huttunen

Innostuin HomCare-työstä yli 20 vuotta sitten lastemme ollessa pieniä ja kohdatessani vaikeita tahraongelmia heidän vaatteissaan....kuullostaako tutulta? Swipe tuntui ratkaisevan kaikki ongelmani pyykinpesusta siivoukseen; helppoa, tehokasta, taloudellista ja turvallista! Eipä aikaakaan, kun huomasin tekeväni Swipe-kauppaa jo työkseni. Vuosien varrella olen saanut kertoa näistä ihanista tuotteista sadoille, jopa tuhansille ihmisille ja tuonut ratkaisun moneen ongelmaan.

Tällä hetkellä toimin myös hoitolayrittäjänä (Hyvänolonkeskus Relax, Kuopio). Olen kouluttautunut erikoiskosmetologiksi ja hoidan työkseni ihmisten ihoja ja ihonhoitohan alkaa jo pyykinpesusta. Juuri HomCare-työssä toimiessani sain innostuksen kokonaisvaltaisempaan ihmisten hoitamiseen. HomCare-työ on ja tulee aina olemaan osa minua.

Toimin Kuopion alueen myyntipiirijohtajana ja pidän mielelläni myös tuote-esittelyjä kotona tai työpaikoilla. HomCare voi antaa sinullekin lukemattomia mahdollisuuksia; asiakkaana, emäntänä, clubilaisena tai jälleenmyyjänä. Jokaiselle löytyy varmasti oma vaihtoehto! Kiinnostuitko?

Soita, tekstaa tai meilaa, niin kerron lisää!

Yhteystiedot:

Eija Huttunen
Kielonsaarenkatu 12
70800 Kuopio

puh. 0500-577380
sähköposti: eijahut@gmail.com