Jälleenmyyjä Enni Leinonen

Olen perheellinen, täyttä elämää elävä HomCaren jälleenmyyjä Varkauden alueella. Olen myös wellness-yrittäjä ja omaishoitaja. Asun Heinävedellä, luostarien pitäjässä. Kaikki hyvinvointiin liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni. HomCaren arvot - kodin ja ihmisen hyvinvointi - sopivat hyvin omaan arvomaailmaani.

Aloitin jälleenmyyjänä v. 2002, kun yli 20 vuoden työputki Postissa päättyi organisaatiomuutokseen. Tuotteita olin jo silloin käyttänyt lähes 10 vuotta. Siitä oli hyvä aloittaa jälleenmyyjänä, koska tuotteet olivat jo tuttuja ja oman kokemuksen kautta hyväksi havaittuja. Pidän mielelläni kotikutsuja, mm. käsi- ja jalkojenhoitokutsut ovat suosittuja. Kutsuilla käydään vilkasta keskustelua tuotteiden hyvästä toimivuudesta ja vaihdetaan käyttövinkkejä - kutsujen järjestäminen kannattaa.

Työ HomCarella on monella tasolla antoisaa. Saan toimia yhdessä Suomen parhaista kotimyyntiyrityksistä, ja välittää tietoa laadukkaista tuotteista ja opastaa niiden käytössä ja näin helpottaa asiakkaiden arkea ja lisätä hyvinvointia. Työssäni jälleenmyyjänä tapaan positiivisia ihmisiä ja opin heiltä paljon. Tähän porukkaan kannattaa kuulua!

I LIKE SWIPE! MINÄ TYKKEEN SWIPESTÄ!

Yhteystiedot:

Enni Leinonen
79700 Heinävesi

0500 186 303
enni.leinonen@pp.inet.fi