GENTLEMAN HIUS- JA VART.SHAMPOO 200 ML (DÉESSE)

Saatavuus: Varastossa

32,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

Erityisen ihoystävällinen, hyvin vaahtoava ja ihoa kosteuttava suihkushampoo miehille.

Miehisen kirpeä tuoksu on erittäin virkistävä. Rosmariini- ja merileväuutteet tekevät siitä ihanan piristävän, ph-neutraali. Ei sisällä väriaineita, kathonia tai formaldehydiä.

Vartalon ihon puhdistus tulisi tehdä aina suihkushampoon tai geelin kanssa. Kun veden lisäksi käytetään puhdistustuotetta, vesi ei vaurioita niin paljon ihoa. Ihon pinnalle kertyvä lika emulgoituu ihotalin joukkoon, jolloin pelkkä vesi ei puhdista ihon pintaa. Miesten iho on myös karvaisempi kuin naisten, jolloin talin ja lian emulsio tarttuu karvoihin ja on entistä vaikeampi puhdistaa pelkällä vedellä. Miehet tarvitsevatkin erittäin tehokkaan vartalon pesuaineen, saadakseen puhtaan ja raikkaan tuntuisen ihon.

Miesten ihon väri on usein samea, mikä johtuu ihon paksuudesta ja heikosta pintaverenkierrosta. Gentleman -suihkugeeli sisältää rosmariiniuutetta, jolla on verenkiertoa edistävä vaikutus. Myös geelin sisältämällä merileväuutteella on kapillaariverenkiertoa vilkastuttava vaikutus. Näiden kahden ainesosan ansiosta ihon väri paranee.

Gentleman -suihkugeelin tuoksu on raikkaan miehekäs, joka virkistää mieltä. Rosmariiniuutteella on myös kudoksia virkistävä vaikutus. Miesten iho alkaa vanheta naisten ihoa myöhemmin, mutta vanheneminen tapahtuu nopeasti, jolloin miesten iho veltostuu nopeasti. On siis hyvä käyttää jo ennen ihon vanhenemista tuotetta, jolla ehkäistään ihon veltostumista, sillä näin ei tarvitse totutella uuden tuotteen käyttöön, kun sitä kipeimmin tarvitsee. Rosmariini on erinomainen aine myös etenkin miesten hiustenhoitoon, sillä Rosmariiniuute estää hiustenlähtöä.

Gentleman -suihkugeeli sisältää sorbitolia, joka on erittäin tehokas ihon kosteuttaja. Sorbitolilla ei ole vain kosteuttava vaikutus, vaan se palauttaa ihon luonnollisen kosteuden ja pehmeyden. Miehillä on usein tapana jättää ihonsa hoitamatta, jolloin on entistäkin tärkeämpää, että suihkugeeli sisältää ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia.

Miehet haluavat yksinkertaisia mutta tehokkaita tuotteita. Tämä onkin ollut Gentleman -suihkugeelin lähtökohtana. Monilla suihkugeeleillä ja shampoilla voidaan vain välillä pestä myös hiuksia, mutta Gentleman -suihkugeeli sopii sekä hiusten että vartalon päivittäiseen puhdistukseen.

Rosmariiniuute Verenkiertoa edistävä ja näin ihonväriä parantava. Se on myös antiseptinen, kudoksia kiinteyttävä, virkistävä ja pehmittävä.

Merileväuute: elvyttää ihon toimintoja, vilkastuttaa kapillaariverenkiertoa, antibioottinen

Sorbitoli: kosteuttava, palauttaa ihon luonnollisen kosteuden ja pehmeyden.

Helppo kuljettaa mukana treenikassissa.

Tuotteen aineosat: Aqua, Sodium laureth sulfate, Tea-lauryl sulfate, Decyl glucoside, Sorbitol, Sodium chloride, Parfum, Hydrolyzed wheat gluten, Menthol, Rosmarinus officinalis leaf extract, Fucus vesiculosus extract, Cocamidopropyl betaine, PEG-120 methyl glucose dioleate, Potassium sorbate, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, Citric acid, Propylene glycol, Butylene glycol, Sodium benzoate, Lactic acid, Phenoxyethanol, Tocopherol, Limonene, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Eugenol, Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Geraniol, Coumarin.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Arvostelu "GENTLEMAN HIUS- JA VART.SHAMPOO 200 ML (DÉESSE)"

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.