Suurin osa HomCare-edustajista on naisia eli HomCarella on yli 300 huippunaista. Edustajat valitsivat keskuudestaan nämä 10 ehdokasta HomCaren huippunaiseksi. Esitimme heille seuraavat kysymykset:

 1. Mikä tekee sinusta HomCaren huippunaisen?
 2. Kuinka kauan olet ollut HomCare-edustaja?
 3. Kolme tärkeintä asiaa elämässäsi?
 4. Lempituotteesi?

Kuka sinun mielestäsi on HomCaren Huippunainen v. 2020? Osallistu ja äänestä omaa suosikkiasi äänestyslomakkeella.

 1. Mikä tekee minusta huippunaisen… Ei aavistustakaan! Toiset ovat äänestäneet. Vuosien varrella on ollut kaikenlaisia vaikeuksia, mutta sisu ei anna antaa periksi. Pidän ihmisistä ja sosiaalisesta elämästä, minulla on paljon vakiemäntiä ja on aina mukavaa mennä tapaamaan heitä. Kaupanteko on tärkeää, mutta niihin tapaamisiin liittyy paljon muutakin; olen saanut matkalla paljon elinikäisiä ystäviä.
 2. Syksyllä olen ollut mukana HomCaren toiminnassa 24 vuotta, siinä sivussa on syntynyt neljä poikaa. Koko hommaan lähdin mukaan, jotta pojat saivat mahdollisuuden harrastaa haluamiaan asioita. Harrastuksiin kuljettaminen olisi luultavasti ollut ”normaaliduunin” aikataulun puitteissa mahdotonta. Olen liiankin spontaani ja lähdin mukaan HomCaren toimintaan hetken mielijohteesta, vaikka tuotteet olivatkin entuudestaan tuttuja ja olin niihin asiakkaana tyytyväinen.
 3. Kolme tärkeintä asiaa elämässäni ovat perhe, ystävät ja terveys.
 4. Lempituote on tosi vaikea valita! White on ollut ehkä tärkein tuote kautta aikojen poikien atooppisen ihon ja hengityselinsairauksien hoidossa, mutta tällä hetkellä olen rakastunut probiootteihin. Jos on pakko valita yksi tuote, valitsen Mistyn.

 1. Teen HomCare-työtä sydämellä <3 Tärkein tehtäväni on saada meidän tiimin tyypit loistamaan <3 Olen innolla mukana kokeilemassa kaikkea uutta ja valmis toimimaan koekaniinina.
 2. Olen aloittanut vuonna 2011 eli lyhyellä matikalla sehän tekee kohta jo 10 vuotta!!! Hurjaa, miten on aika mennyt!
 3. Perhe ja koti <3, hyvinvointi ja elämän ilo!
 4. Nyt on vaikea! Ehkä se kuitenkin on Multi Clean. Käytän sitä päivittäin niin työssä kuin kotona.

 1. Kuten olemme tuotteita markkinoineet TTT=tehokkaat, taloudelliset,turvalliset, siihen minäkin pyrin.
  -Tehokasta asiakaspalvelua ammattitaidolla ja kouluttaessani edustajia keskitytään olleellisiin asioihin täydellä teholla.
  -Taloudellisuus, tarjoan asiakkaille tietoa, jotta he hyötyvät mahdollisimman paljon tuotteiden käyttämisestä oikein. Hyödynnetään järjestelmää siten, että asiakas saa parhaimmat edut.
  -Turvallisuus tulee rehellisestä myyntityöstä ja kouluttamisesta, minuun voi luottaa.
 2. Edustajana yli 17 vuotta, myyntipiirijohtajana ja kouluttajana vuodesta 2007 lähtien.
 3. Puoliso, lapset ja lapsenlapset.
 4. Multi Clean, aivan huipputuote!

 

 1. Tuohon pitäisi vastaus saada muilta, mutta itse vastaan että olen onnellinen ja siitä on hyvä ponnistaa kaikkeen mikä innostaa.
 2. 31 vuotta tuli juuri täyteen HomCare työssä.
 3. -Usko Jeesukseen Kristukseen: Hän on nuoruudestani asti antanut tulevaisuuden ja toivon .
  -Perhe: Ihana iso perhe, joka on valtava rikkaus ja ilo elämässäni.
  – Unelmatyö: koen olevani etuoikeutettu saadessani tehdä palvelevaa myyntityötä (HomCare ja Kukinnon Kammari)  yhdistämällä siihen luovuuden, suunnittelemalla tuotteita, hyödyntäen taiteellisuuttani.
 4. Aloe gel on ollut pika-apu monissa iho-ongelmissa lapsilla ja aikuisilla. White pyykkipulveri oli mainio tuttavuus jo  yli 30v sitten, kun se riitti niin pitkään ja oli veteen liukeneva ja vielä pesi puhtaaksi. Nykyään Bioswipe sarja kokonaisuudessaan on tuonut uutta intoa työhön. Monta, monta ihanaa tuotetta.

 1. Työsarkaa kaltaisilleni probioottilähettiläille riittää, sillä niin moni ei ole vielä kuullutkaan edelläkävijätuotteistamme. Arjen pienillä valinnoilla on merkitystä! Autan asiakkaita puhdistushaasteissa ja helpotan heidän arkeaan. Tyytyväisten asiakkaiden kasvava joukko ja heidän antamansa positiivinen palaute kannustaa. Koen, että teen työtä, jolla on merkitystä.
 2. Aloitin HomCare-jälleenmyyjänä vuonna 1989. Olin löytänyt Swipe-tiivisteen, hajusteettoman White-pyykkipulverin ja keltaisen huulivärin.
  Vuonna 2015 HomCare toi markkinoille ensimmäiset Bioswipet. Probiootit ja suolisto olivat minulle jo tuttu yhdistelmä. Olin lukenut paljon hyvää probioottien vaikutuksista ja käyttänyt niitä sisäisesti. Probioottien toimintaperiaate on sama on kyseessä suolisto, pinnat, iho tai ilma!
  Ryhdyttyäni toden teolla testaamaan Multi Cleania havahduin, että lähes olematon määrä tiivistettä puhdistaa melkein mitä vain; luonnonmukaisesti, mutta silti tehokkaasti!! Innostuin valtavasti ja halusin kertoa Bioswipeista kaikille. Probioottien etuna on se, että säännöllisellä käytöllä lisätään kohteeseen hyviä mikrobeja!  Bioswipeja käyttämällä vähennetään myös ympäristön kemikaali- ja muovijätekuormaa. Saadaan aikaan puhdasta jälkeä ja lisätään hyvinvointia!!
 3. Minulle luonto on aina ollut tärkeä; järvet, metsät ja niiden tarjoamat monet harrastusmahdollisuudet. HomCaren arvot; ekologisuus ja luonnonmukaisuus kuuluvat arvomaailmaani. Yhdessä tekemisen hyvä meininki ja loistavat tuotteet ovat pitkän HC-historiani salaisuus. Terveyden vaaliminen ja ihmissuhteet ohjasivat aikoinaan jo ammatinvalintaani terveystiedon ja liikunnanopettajaksi.
 4. Minun suosikkituotteeni varsinkin näin pölyjen aikaan on ehdottomasti Misty-probioottisumutin. Elämäni ihana helpottaja, josta en luovu!

 1. Huippunainen – olen ahkera yrittäjä! Asiakkaat ovat huipputyyppejä ja pitävät minut vauhdissa, etenkin kutsuemännät, nöyrästi heitä kaikkia kiitän! Samaistun asiakkaisiini ja minulla on aina aikaa heidän kanssaan jutustella, neuvoa ja opastaa. Olen luotettava ja nopea palvelemaan silloin kun he haluavat ja myös arvostavat minua ja toimintaani. Asiakkaat ovat ystäviäni monien vuosien/vuosikymmenten takaa. He palkitsevat minua tilauksilla ja kiittävät yhteistyöstä!
 2. Syksyllä tulee 33 vuotta täyteen Homcaren edustajana.
 3. Koti-lapset-ystävät
  Terveys
  Työ (HomCare /luonto/eläimet
 4. Yhtä tuotetta on vaikea valita. Somthin’else jo kauan  ja nyt kovasti nousussa BioSwipe Hand Soap. Lisäksi AloeVera Gel ja Probiotic skin lotion.

 1. HomCare työssä olen ollut jo pitkään ja olen päivittänyt osaamista jatkuvasti mm. osallistumalla kaikkiin yhtiön tarjoamiin koulutuksiin ja kehittänyt työtä mm. käymällä lisäkoulutuksia myynnin ja johtamisen vahvistamiseen. Koen, että teen merkityksellistä työtä, mistä nautin joka päivä. Myyntityö on kivaa ja palkitsevaa. Saan olla tekemisessä ihanien asiakkaiden ja edustajien kanssa, joista on tullut vuosien aikana hyviä ystäviä.
  Olen myös kiitollinen, että saan olla tekemisessä päivittäin alueen edustajien kanssa ja voin auttaa heitä omassa työssään. Meillä kaikilla HomCare-yrittäjillä on mahdollisuus tehdä työtä oman tavoitteiden ja resurssien mukaan.
  Koen, että tämä superihana yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen kantaa meitä jokaista ja antaa onnistumisen iloja kaikille.
 2. Homcare edustajana aloitin helmikuussa 1995. Eli 25 vuotta sitten.
 3. Perhe, terveys, ystävät ja mukava työ.
 4. Lempituotteita on useita, mutta Bioswipe tuotteista ehdottomasti MultiClean, jota käytämme joka päivä.

 

 1. Olen aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja hänen tarpeistaan. Samoin tiimistäni. Haluan auttaa toisia aina kun vain voin. Olen inhimillinen ja luonnollinen. Tarvitsemme kaikki toisiamme.
 2. Olen ollut HomCare edustajana vuodesta 2003 alkaen, eli 17 vuotta.
 3. Perhe, terveys ja työ jolla oikeasti on merkitystä kaikille.
 4. Lempituotteitani on useita, mutta tärkein on pyykinpesuaine Laundry Liquid.

 

  1. Tätä pitäisi kysyä minua äänestäneiltä edustajilta. Vastaus olisi varmasti erilainen, kuin mitä itse ajattelen. Yksi asia on varmaan pitkäaikainen kokemukseni HomCare-työstä. Mielestäni olen aika hyvin perillä HC-asioista: monesti joku edustajani, johtajani ja joskus jopa HomCaren toimistolta joku kysyy, miten joku juttu menee tai sovittiin. Olen saanut auttaa, kouluttaa ja neuvoa monia HomCaren huippuedustajia. Tässäkin äänestyksessä on mukana lisäkseni neljä alalinjassani olevaa johtajaa. Uskon, että olen jotain osannut sanoa ja tehdä oikein. Viime vuonna minut valittiin ASML:n HomCaren vuoden suoramyyjäksi.
  2. Olen ollut mukana HCF:n perustamisesta lähtien ja melkein alusta asti olen tehnyt tätä työtä päätoimisesti. Tänä vuonna täyttyy siis 35 vuotta.
  3. Kyllä ihan ykkösenä tulee oma perhe.Uskon, että jokainen pystyy omilla teoillaan ja tekemättä jättämisellä vaikuttamaan myös moneen terveysasiaan. Siksi yritän noudattaa terveellisiä elämäntapoja, syön suhteellisen terveellisesti ja harrastan liikuntaa säännöllisesti. Olen käynyt esim. kuntosalilla useamman kerran viikossa jo yli 20 vuotta.
   Henkinen hyvinvointi ja vastuunotto itsestä. Minusta tuntuu, että nykyään ihminen on kadottanut itsensä unohtaessaan edellä mainitsemani asiat. Kun on itselle rehellinen ja toimii niin, että itsellä on mielenrauha, niin siten saa jo henkistä hyvinvointia itselleen. Jokainen meistä on myös itsestään vastuussa. Mielestäni Brian Tracy sanoi hyvin, että ihminen voi antaa hallinnan itsestään muille esim. valtiolle tai vaikkapa hyvälle sosiaalijärjestelmälle, mutta vastuu on kuitenkin viime kädessä jokaisella itsellään.
  4. Tämän 35 vuoden aikana on ollut montakin lempituotetta, nyt viime vuosina BioSwipe-sarja ja jos siitä vielä pitää valita, niin vaikeaksi menee. Valitsen Room Sprayn ja Mistyn, koska uskon, että erityisesti niiden avulla olen saanut helpotusta allergiaoireisiini. En edes muista, koska viimeksi olen joutunut ottamaan allergialääkkeen.

 

 

 1. – Rohkeus
  hyppy tuntemattomaan v.1990 muutto Pohjois-Karjalaan ja ryhdyin päätoimisesti tekemään HomCare Edustajan työtä ja työ jatkuu edelleen.
  – Pitkäjänteisyys tämä työ ei ole pikamatka vaan pitkä maratoni. 😊
  – Tavoitteellisuus
  – Palveluhalukkuus
  – Usko itseeni ja HomCare yhtiöön
 2. 35 vuotta eikä suotta
 3. Terveys ja hyvinvointi
  Perhe, voimavara
  Työn vapaus / vastuu, mielekkyys
 4. Vaikea valinta 🤔
  Tällä hetkellä BioSwipe tuoteperhe 🤗