kauneus ja hyvinvointi-ikoni, voidepurkki

Täällä voit tutustua NaturCare-tuotteidemme käyttövinkkeihin

Laita kuppiin hunajaa 2-3 rkl, saman verran karkeaa meri-/tai vuorisuolaa ja lisää pikkuisen lämmintä vettä, mikäli hunaja ei ole juoksevaa. Voi hyödyntää hunajan jämäpurkin pohjat, seos kyllä notkistuu saunan lämmössä. Käytä sekoitukseen ja levitykseen muovilusikkaa, niin ei polta saunan lämmössä.

Hunajaahan on käytetty lääkeaineena ja ravinteena mm. siksi, että se sisältää antioksidantteja. Lisäksi sillä on lihaskipuja poistava vaikutus. Se myös puhdistaa ja pehmentää ihoa. Hunajan kiteet kuorivat hellästi.

Ensimmäisillä löylyillä hiero seosta nivelien ja kipupaikkojen kohdalle, minne itse haluat tehohoitoa. Ota löylyt.

Käy välillä vilvoittelemassa ja kietoudu lakanaan, johon kuona-aineet poistuvat.

Toisilla löylyillä hiero seos ympäri vartaloa. Älä laita otsalle, ettei valu silmiin. Kannattaa ottaa pitkät ja lempeät löylyt kovien löylyjen sijaan.

Vilvoittele välillä ja kietoudu lakanaan.

Löylyjen määrä riippuu ihmisestä, jotkut käyvät jopa 4-5 kertaa. Vettä kannattaa juoda ainakin vilvoittelun aikana. Hiero vartalon ihoa hiljalleen aina löylyjen ajan. Alussa suola tuntuu karkealta, mutta sulaa vähitellen. Voit kylvettää jalat samalla, kun istut saunassa. Kotimainen Foot Bath virkistää ja rentouttaa jalkoja.

Viimeisten löylyjen jälkeen iho huuhdotaan, sitä ei tarvitse pestä. Iho on todella pehmeä ja hyvän tuntuinen. Käsittelyn jälkeen ei tarvitse laittaa iholle mitään kosteutusta, korkeintaan Foot Lotion voidetta jalkoihin, jos on kylvetellyt niitä. Saunasta hunaja lähtee helposti huuhtelemalla, joten suurilta sotkuilta vältytään.

Siivouspäivänä on erinomaisesti aikaa hoitaa käsiä ja näillä ohjeilla se hoituukin itsestään.

Tarvitset

 • Aloe Vera Oil -ihonhoitoöljy
 • Aloe Nettle Cream -vartalovoide
 • kumihanskat

Ota muutama tippa Aloe Vera Oilia sormiisi. Hiero öljy kynsiin ja kynsinauhoihin. Sekoita Aloe Nettle Creamin joukkoon vielä muutama tippa Aloe Vera Oilia ja hiero sitä reilusti käsiin. Laita kumihanskat käsiisi ja jatka kotitöitä.

Voide imeytyy hanskojen alla hyvin ihoon eikä tahraa ulkopuolisia materiaaleja. Siivotessa ja tiskatessa käytetään usein lämmintä vettä ja näin lämpö tehostaa entisestään aineiden vaikutusta ihossa.

Tarvitset

 • Foot Bath -jalkakylpy
 • karkeaa suolaa
 • Foot Lotion -jalkavoide

Tee jalkakylpy Foot Bath -jalkakylpyaineen ohjeen mukaan. Kylvetä jalkoja jalkakylvyssä 10 minuuttia. Hiero tämän jälkeen kosteita jalkoja suolalla niin kauan, että suola liukenee iholle. Anna suolan vaikuttaa ihon pinnalla 5-10 minuuttia. Voit huuhdella jalat tämän jälkeen joko jalkakylpyvedellä tai suihkussa, mikäli haluat suolan iholta pois. Hiero tämän jälkeen iholle Foot Lotion -jalkavoidetta.

Tarvitset

 • Probiotic Shower Gel -suihkugeeli
 • suolaa
 • Aloe Gel
 • Misty -probioottinestettä
 • Probiotic Skin Lotion -voide

Iho tulee puhdistaa aamuin illoin Probiotic Shower Gelillä. Kerran viikossa on hyvä suorittaa ihon syväpuhdistus hieromalla puhdistetulle ja kostealle iholle suolaa. Suola avaa ihohuokosia ja ihohuokoset pääsevät puhdistumaan paremmin. Jos iho on rikki, suola saattaa kirvellä, mutta se ei ole haitallista.

Ihon puhdistuksen jälkeen iholle on hyvä sumuttaa Misty-laitteella tai levittää Mistyn probioottinestettä iholle. Iltaisin iholle on hyvä hieroa Aloe Geliä ja viimeiseksi iholle levitetään vielä Probiotic Skin Lotion -voidetta, joka tasapainottaa ihon bakteeritasapainoa, kosteuttaa sekä suojaa ihoa.

Päivittäinen kasvojen puhdistus kannattaa toteuttaa kaksoispuhdistuksella. Kaksoispuhdistuksessa iho puhdistetaan ensin öljyllä ja vasta sen jälkeen kasvojenpuhdistusaineella. Näin iholta saadaan puhdistettua sekä rasvaliukoinen että vesiliukoinen lika ja ihosta tulee todella puhdas.

Tarvitset:

 • NaturCare Aloe Vera Oil tai jokin muu öljy esim. kookosöljy tai oliiviöljy
 • NaturCare Sensitive Cleansing Emulsion

Hiero kasvojen ja kaulan iholle öljyä hellävaraisin pyörivin liikkein 1 minuutin ajan. Poista öljy iholta kasvopaperilla. Levitä tämän jälkeen kasvojen ja kaulan iholle puhdistusemulsiota. Kastele sormet vedellä ja hiero puhdistusemulsiota iholla hellävaraisin pyörivin liikkein 1 minuutin ajan. Puhdista puhdistusemulsio iholta vedellä.