Lisäansioita tai ammattiura HomCare-jälleenmyyjänä

Työ HomCare-tuotteiden Jälleenmyyjänä on itsenäistä ja antoisaa. Voit hankkia lisäansioita tai rakentaa päätoimisen uran itsellesi. Työaikasi ja työn määrän voit sovittaa oman elämäntilanteesi mukaan, ja suuren osan työstäsi voit tehdä kotona. HomCare antaa sinulle työssäsi täyden tuen: laajan tuotevalikoiman, tarvittavan koulutuksen sekä kannustavan markkinointi- ja palkkio-ohjelman. Asiakaskuntasi on lähelläsi ja helposti tavoitettavissa: suomalaiset perheet ja kodit.

Kiinnostava työ ja HomCare-yhteisön tuki

Jälleenmyyjänä esittelet ja myyt asiantuntijana laadukkaita ja arvostettuja HomCare-tuotteita mm. Emäntiesi järjestämillä kotikutsuilla ja tapaat samalla kiinnostavia ihmisiä. Jos aikaa ja intoa riittää, voit edetä myyntiorganisaatiossamme ylemmille tasoille luoden todellisen HomCare-uran.

HomCare huolehtii omasta Jälleenmyyjä-perheestään järjestämällä jatkuvasti koulutuksia, kokouksia ja tapaamisia. Myös rentoa yhdessäoloa on luvassa mm. yhteisillä matkoilla.

Voit itse valita

Voit itse valita, tuleeko Sinusta kauneuskonsulentti vai myytkö mieluummin kodinhoitoon liittyviä tuotteita tai sekä että. Kaikki yhtiön tuotteet ovat kuitenkin tilattavissa tukkuhinnalla omaan käyttöösi. Kun itse olet käyttänyt tuotteita ja havainnut ne toimiviksi, Sinun on helppo alkaa suositella (myydä) niitä muillekin.

Aloituspakkaus sisältää BioSwipe-tuotteita, joten niillä pääset alkuun.


Jälleenmyyjien tarinoita

Kirsi Paananen teki harrastuksesta kokopäiväisen työn

Iita Lähteenmäki osaa sovittaa myyntityön ja suurperheen arjen

Anna Koskela: Parasta tässä on työn vapausOTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ TAI TÄYTÄ YHTEYDENOTTOLOMAKE!