Kauneudenhoito

NaturCare - aktiivinen tuotesarja suomalaisten hyvinvointiin

NaturCare on yksilöllinen tuotesarja, joka on suunniteltu erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaiselle iholle. Suurin osa sarjan tuotteista myös valmistetaan Suomessa.

NaturCare-tuotesarja sisältää ihonhoito- ja hygieniatuotteita, jotka ovat pH-tasapainotettuja. Tuotteiden pH-arvo vastaa ihon ja hiuspohjan pH-arvoa (4,5-5,5).

Kaikki NaturCare-tuotteet sisältävät Aloe Veraa. Useimmissa NaturCare-tuotteissa tämä aineosa on ACTIValoe™,  joka on tarkoin valvottu ja sertifioitu raaka-aine täyttäen erittäin korkeat kansainväliset laatukriteerit.

NaturCare-hyvinvointituotteet perustuvat Aloe Veran hyviin ominaisuuksiin. Voit hoitaa kehoasi sisäisesti Aloe Vera Drinkillä ja ulkoisesti runsaasti Aloe Veraa sisältävillä geeli- ja spraytuotteilla.

Déesse – löydä kauneuden maailma

Déesse Cosmetics on sveitsiläinen kosmetiikan valmistaja, jonka inspiraation lähteenä toimii Sveitsin vuoristo – sen kauneus, puhtaus ja raikkaus.  Ranskalaisessa runoudessa Déesse tarkoittaa “jumalatarta”.

Déesse-tuotteissa yhdistyvät maailman parhaat raaka-aineet, modernin tieteen uusimmat tutkimustulokset sekä sveitsiläisille ominainen huolellisuus ja tarkkuus. Tuotteiden koostumus perustuu vaikuttavilta osiltaan luonnon tarjoamiin raaka-aineisiin.

    Déesse on toiminut kosmetiikan valmistajana jo lähes 40 vuotta
    tuotteiden tehoaineet saadaan kasviuutteista ja yrteistä
    hoitotuotteissa on UVA- ja UVB-suodatinyhdistelmä
    tuotteet on testattu dermatologisesti ihmisten iholla
    tuotteiden kehittämisessä ei ole käytetty eläinkokeita

Déesse on tie kauneuden maailmaan – juuri Sinulle!