Kodinhoito

Swipe puhdistaa tehokkaasti

Swipe tuotesarjassa on kaikki kodin puhdistukseen tarvittavat tuoteryhmät: kodin yleispuhdistus, pyykin pesu ja hoito, astioidenpesu sekä muutamia erikoistuotteita.

Suurin osa Swipe-tuotteista on tiivistemuodossa. Tuotteet laimennetaan veteen, joten ostaessasi esim. litran pullon Swipe yleispuhdistusainetta saat käyttöösi peräti 25 litraa päivittäiseen puhdistukseen soveltuvaa Swipe Normal -laimennosta. Näin Swipe-tuotteet ovat käytössä todella edullisia ja pakkausjätettäkin syntyy tavallista vähemmän.

Swipe yleispuhdistusainetta on markkinoitu kautta maailman jo yli 40 vuoden ajan. Sen suosio kestää yhä, sillä miljoonat kotitaloudet maailmassa luottavat Swipe-tuotesarjaan.

Mifi-mikrokuitusiivous

Mifi-mikrokuitu on 100% keinokuitua, joka on erittäin vahvaa ja kulutusta kestävää.
Mifi-mikrokuiduista valmistetut mopit ja liinat voidaan pestä käyttöjen välillä 90˚C pesulämpötilassa, jolloin kaikki niihin tarttunut lika irtoaa tehokkaasti ja epämiellyttävää hajua aiheuttavat bakteerit tuhoutuvat.

Mifi poistaa pölyä tehokkaammin ja äänettömämmin kuin perinteiset menetelmät, eikä se nostata pölyä leijumaan huoneilmaan. Siksi siivouksen jälkeen myös huoneilma on puhtaampaa ja terveellisempää.

Kosteapyyhintään tarkoitetut Mifi-tuotteet on kehitetty toimimaan tehokkaasti yhdessä Swipe-sarjan puhdistusaineiden kanssa. Swipe ja Mifi ovat yhdessä lyömätön pari kodin siivouksessa!