Joululahjavinkkejä

Probiotic Skin Lotion on koko perheen ihoa hoitava ja kosteuttava voide. Se sisältää myös probiootteja, jotka auttavat ihoa ylläpitämään ihanteellista mikrobitasapainoa.

Aloe Oil on erinomainen hoitoöljy kuivalle iholle. Se sopii myös mm. hierontaan ja vauvan kylpyveteen.

Molemmat tuotteet on valmistettu Suomessa.

Probiotic Shower Gel soveltuu kaikille ihotyypeille ja sisältää ihon mikrobitasapainoa ylläpitäviä probiootteja.

Aloe Gel on on puhdas, rasvaton ja riittoisa ihonhoitogeeli, joka soveltuu erinomaisesti myös erilaisten iho-ongelmien hoitoon.

Molemmat tuotteet on valmistettu Suomessa.

Morning Care puhdistaa, raikastaa ja silottaa väsynyttä ihoa aamulla silmänräpäyksessä ja tekee ihon raikkaaksi ja hehkeän elinvoimaiseksi.

Vita Fluid on kevyt ja ravitseva päivävoide kaikille ihotyypeille. Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja sekä UV-suodattimet A+B.

Misty on ihon probioottihoitoihin kehitetty tuote. Sen hoitava teho perustuu probiootteja sisältävän nesteen sumuttamiseen suoraan iholle.

Anti-Aging Night Cream on ACTIValoeta ja suomalaisia supermarjoja sisältävä yövoide. Se sopii erinomaisesti kuivalle ja herkälle iholle. Voide on valmistettu Suomessa ja sisältää yli 90 % aktiivisia ainesosia.

Aloe Camphor Cream on kamferia sisältävä hoitovoide, jolla on monia käyttökohteita.

Aloe Nettle Cream on täyteläinen ihoa rauhoittava ja hoitava vartalovoide. Se sisältää mm. ACTIValoeta, nokkosta ja pakuria.

Molemmat tuotteet on valmistettu Suomessa.

Anti-Aging Serum sisältää yli 98 % aktiivisia aineosia. Seerumi silottaa ja elvyttää kasvojen ihoa.

Anti-Aging Cream on ACTIValoeta ja suomalaisia supermarjoja (mustaherukka, tyrni) sekä A-, C- ja E-vitamiineja sisältävä kasvovoide.

Molemmat tuotteet on valmistettu Suomessa.

Myös miesten iho vaatii huolenpitoa voidakseen hyvin. Miesten ihon suurimpia kuormittajia täällä Suomessa on kylmän ilman lisäksi parran ajaminen.

Men Care Face Cream on erityisesti miehen iholle kehitetty kasvovoide, joka suojaa ja hoitaa ihoa.

Men Care Eye Cream on miehen silmänympärysiholle kehitetty voide.

Body Shampoo Classic ja Body Shampoo Vanilla ovat hoitavia vartaloshampoita, jotka eivät sisällä saippuaa. Sisältää mm. ACTIValoeta. Sopii myös herkälle iholle. Valmistettu Suomessa.

Pesuliina tehostaa vartaloshampoiden vaikutusta. Sitä voi käyttää myös kuivaharjaukseen.

Pet Shampoo on probiootteja sisältävä lemmikkishampoo. Kun lemmikki pestään säännöllisesti Pet Shampoolla, turkin mikrofloora voi hyvin ja allergeenien aiheuttamat haitat vähenevät.

Pet Spray on probioottisuihke lemmikkieläinkoteihin. Se pitää lemmikin ihon ja turkin mahdollisimman puhtaana sekä vähentää allergeenien muodostumista.