Jälleenmyyjä Kirsi Pulli

Aloitin HomCare-myyntityön v. 1995 ja teen työtä päätoimisesti. Jälleenmyyntityön lisäksi toimin Oulun/Kemin alueen myyntipiirijohtajana ja Pohjois-Suomen aluejohtajana.

Perheessämme on käytetty HomCare tuotteita jo yli 18 vuotta. Swipe- ja Mifi-tuotesarja on jokapäiväisessä käytössä helpottamassa kodin puhdistusta. Pyykinpesu tapahtuu White-pulverilla ja nestemäisillä pyykinpesuaineilla, unohtamatta helppoa matonpesua "matot harjaamatta puhtaaksi". Ihonhoito-ja hyvinvointituotteet ovat myös perheessämme suosittuja. Aloe Vera -tuotteet ja ihonhoitokosmetiikka antavat hyvinvointia sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tuotevalikoima on monipuolinen ja jokaiselle löytyy suosikkituotteensa.

HomCare-myyntityö on kivaa; tapaa uusia asiakkaita kutsuilla ja saa paljon positiivista palautetta tuotteiden toimivuudesta. Tuote-esittelyt on hyvä keino tutustua tuotteisiin ja sieltä saa erittäin hyviä vinkkejä mm. siivoukseen ja ihonhoitoon. Kutsujen emäntä saa omia lempituotteitaan ilmaiseksi ja hyviä tarjouksia. Kutsut voi pitää kotona, työpaikalla, kerhotiloissa tai esim. urheiluseuran tiloissa.

Pidän tuote-esittelyjä kaikista tuotteista ja esittelyteemoja löytyy useita; mm. kodin siivous, pyykinpesu ja -hoito, hemmotteluhoidot kasvoille, käsille ja jaloille.

Voit tilata tuotteita myös ilman kutsuja. Toimitan tuotteita suoraan kotiin tai työpaikalle. Ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Terveisin Kirsi

Yhteystiedot:

Kirsi Pulli
90940 Jääli

0400 888431
kirsi.pulli@pp.inet.fi