Nauti puhtaasta kodista

Puhdas ja hoidettu koti on osa sinun ja perheesi hyvinvointia. Kuuluisia ja korkealaatuisia Swipe-puhdistusaineita ovat

Tehokkaat – lopputuloksena puhdas koti, pesula ja astiat
Taloudelliset – suurin osa tuotteista on tiivisteitä, jotka laimennetaan vedellä ennen käyttöä.
Turvalliset – turvalliset ihmisille, ympäristölle ja pinnoille

Tunnetuin tuote yli 40 vuoden ajan Swipe-mallistoista on Swipe Original -puhdistusaine. Sitä on käytetty miljoonissa kotitalouksissa ympäri maailmaa. On myös muita tuotteita siivoukseen, pyykinpesuun ja astioihin.

Ympäristö- ja käyttäjäystävälliset tuotteet

Käytämme tuotteissa biohajoavia aineosia. Koska tiivistetyt tuotteet kestävät pidempään, sinun ei tarvitse ostaa niitä niin usein, säästät rahaa ja samalla vähennät muovi- ja pakkausjätteiden määrää sekä tuotteiden kuljetuskustannuksia.

BioSwipe-tuotteiden tuotekehittelyssä pyritään ympäristö- ja käyttäjäystävällisiin tuotteisiin, jolloin luonnonmukaisia raaka-aineita käytetään mahdollisimman paljon. Myös BioSwipe-tuotteiden kohdalla noudatetaan tiivisteajattelua.

HomCare Nordic Oy huolehtii markkinoille saattamistaan ​​pakkauksista EU-direktiivien, jätelain sekä valtioneuvoston päätösten ja asetusten mukaisesti.

HomCare ei ole koskaan testannut mitään tuotteita tai raaka-aineita eläimillä. Lisäksi EU ei ole sallinut valmiiden kosmeettisten valmisteiden eläinkokeita 11. syyskuuta 2004 jälkeen. Raaka-aineiden suhteen EU: lla on ollut ns. raaka-aineita. eläinkokeiden kieltäminen 11. maaliskuuta 2009 alkaen, jonka mukaan raaka-aineiden turvallisuutta ei saa testata eläimillä. Kielto koskee kaikkia eläinkokeita.