Nauti puhtaasta kodista

Puhdas ja hoidettu koti on osa sinun ja perheesi hyvinvointia. Maailmankuulut Swipe-puhdistusaineet ja laadukkaat Mifi-mikrokuitusiivoustuotteet todentavat käytännössä HomCaren 3T-periaatteen. Haluamme tarjota käyttöösi tuotteita, jotka ovat

Tehokkaita – tuloksena ihanan puhdas koti, pyykit ja astiat
Taloudellisia – useimmat tuotteet saat riittoisana ja edullisena tiivisteenä, jota laimennetaan veteen
Turvallisia – niin käyttökohteilleen, käyttäjälleen kuin ympäristöllekin

Swipe-tuotemerkki tunnetaan parhaiten jo 40 vuoden ajan kansainvälisesti markkinoidusta, miljoonien kotitalouksien suosimasta yleispuhdistusaineestaan. Sen lisäksi löydät sarjasta kaikki muutkin kodin puhdistukseen, pyykin huoltoon ja astianpesuun tarvittavat aineet.

Sinun eduksesi – ympäristöystävällisesti

Tuotteidemme valmistuksessa suositaan biologisesti hajoavia raaka-aineita, joista ei jää luontoon mitään haitallista. Koska vedellä laimennettavat tiivisteet ovat riittoisia, ostat harvemmin, säästät rahaa ja samalla myös vähennät pakkausjätteen ja kuljetuksista aiheutuvan ympäristörasituksen määrää.

HomCare Finland Oy huolehtii markkinoille toimittamiensa pakkausten hyötykäytöstä EU:n direktiivien, jätelain ja valtioneuvoston päätösten ja asetusten mukaisesti.

HomCare ei ole koskaan itse testannut tai testauttanut mitään tuotetta tai raaka-ainetta eläinkokeilla. Tämän lisäksi EU:ssa kosmeettisia valmiita tuotteita ei ole saanut testata eläimillä 11.9.2004 jälkeen. Raaka-aineiden suhteen EU:ssa on ollut voimassa ns. eläinkoekielto 11.3.2009 alkaen, minkä mukaan raaka-aineiden turvallisuutta ei saa testata eläinkokeilla. Kielto koskee kaikkia eläinkokeita.