BioSwipe-tuotteiden pääasiallinen puhdistusteho perustuu eläviin mikrobeihin eli probiootteihin, jotka ovat ihmisille ja ympäristölle hyödyllisiä. BioSwipe-tuotteiden valmistuksessa käytetään ainutlaatuisia bioteknologian menetelmiä, joiden tavoitteina ovat puhtaus, hajujen poisto ja pintojen suojaaminen uudelta lialta. Siivotessamme BioSwipe-tuotteet lisäävät puhdistettaville pinnoille terveyttä edistäviä probiootteja.

Lue lisää

BioSwipe-tuotteiden valmistuksessa käytetty bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Kodin puhdistusaineiden tuotannossa bioteknologian soveltaminen tarkoittaa siirtymistä täysin uudelle tasolle tuotteiden tehokkuudessa ja ekologisuudessa – puhutaan jopa siivouksen vallankumouksesta. Pääosassa ovat probiootit, joilla on myönteinen vaikutus ympäristön hyvinvointiin ja siten myös ihmiseen.

Bioteknologia on tutkimusala, joka käsittelee biologian ja biokemian sovelluksia teollisuudessa. Bioteknologiassa käytettävä biotekniikka on elävien organismien, niiden osien tai ominaisuuksien hyödyntämistä tuotteissa, tuotantoprosesseissa ja palveluissa.

Tutkitusti turvalliset probiootit toimivat kilpailijoina ihmiselle haitallisille mikrobeille vieden niiden elintilan ja ravinnon. Lisäksi probiootit poistavat tehokkaasti likaa ja rasvaa puhdistettavilta pinnoilta. Tuotteet sisältävät biologisia pinta-aktiivisia aineita, jotka ovat huomattavasti perinteisiä pinta-aktiivisia aineita tehokkaampia ja turvallisempia. Biologisten ainesosiensa ansiosta BioSwipe-tuotteet hillitsevät ympäristön kemikalisoitumista ja ovat turvallisia käyttäjälle ja puhdistettavalle kohteelle.

Misty Air

98 €

Misty Air on laite, joka sumuttaa automaattisesti probiootteja ja prebiootteja huoneilmaan. Katso video ja lue lisätiedot.

Nesteen ainesosat aqua, bacillus ferment, phenoxyethanol, inulin, ethylhexyl glycerin
Osta verkkokaupastamme

BioSwipe Hand Soap

29 €

BioSwipe Hand Soap on probiootteja sisältävä nestemäinen käsisaippua. Se puhdistaa lian tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Ainesosat Aqua, PEG-6-Caprylic/Capric Glycerides, Cocamide DEA, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Sodium Laureth Sulfate, Bacillus Ferment, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Glycerin, CI 10020, Parfum
Osta verkkokaupastamme

BioSwipe Hand Gel 100 ml

15 €

Probiootteja sisältävä käsigeeli kätevässä matkapakkauksessa. Tuotteen sisältämät probiootit antavat iholle pitkäkestoisen suojan haitallisia bakteereja vastaan ja parantavat käsien ihon mikroflooraa.

Osta verkkokaupastamme

BioSwipe Hand Gel 500 ml

38 €

Probiootteja sisältävä käsigeeli perhepakkauksessa. Tuotteen sisältämät probiootit antavat iholle pitkäkestoisen suojan haitallisia bakteereja vastaan ja parantavat käsien ihon mikroflooraa.

Osta verkkokaupastamme

BioSwipe Multi Clean Basic 500 ml

27 €

BioSwipe Multi Clean on biologinen yleispuhdistusainetiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Multi Clean puhdistaa ja poistaa likaa ja rasvaa kaikilta kodin pinnoilta. Säännöllisellä käytöllä Multi Cleanin sisältämät probiootit lisäävät kodin hyvinvointia. Tuotteen aineosista vähintään 96 % on kasviperäisiä tai biologisia. Yhdestä tiivistepullosta saa jopa 31 sumutinpullollista, jolloin hinta on 0,87 eur/pullo.

PH 10,5
Ainesosat aqua, ceteareth 25, sodium laureth sulfate, C10 alcohol ethoxylate, sodium carbonate, PPG-methyl ether, iminodisuccinate de sodium, citric acid, parfum, xanthan gum, surfactine, microorganisms, acid blue 3 - CI 47005
Osta verkkokaupastamme

BioSwipe Sanit 500 ml

27 €

Sanit on saniteettitilojen biologinen puhdistusaine. Se soveltuu kaikille saniteettitilojen pinnoille. Puhdistaa, antaa kiiltoa, poistaa hajuja ja niiden lähteitä. Tuoksuna raikas männyn tuoksu, pehmeä ja raikas citrus, joka antaa puhtaan tuoksun. Mukana myös appelsiininkukkaa ja vaniljaa. Tuotteen ainesosista vähintään 93 % on kasviperäisiä tai biologisia. Sanit laimennetaan omaan sumutinpulloonsa ja yhdestä tiivistepullosta saa jopa 12,5 sumutinpullollista, jolloin hinnaksi tulee 2,16 eur/pullo.

pH 5
Ainesosat aqua, glycereth 17 cocoate, perfume, sodium laureth sulfate, ppg-2 methyl ether, xanthan gum, citric acid, surfactine, micro-organisms
Osta verkkokaupastamme

BioSwipe Handy 500 ml

20 €

Handy on nestemäinen, biologinen käsitiskiaine, joka pesee ja poistaa rasvan tehokkaasti jättämättä astioihin kemiallisia jäämiä. Tuotteessa ei ole käytetty hajusteita eikä väriaineita. Handy on tiiviste ja sitä annostellaan vain 3 ml viittä vesilitraa kohden. Pienen annostelun ansiosta yksi pullo riittää n. 170 pesukertaan, jolloin hinnaksi tulee n. 0,12 eur/pesu. Tuotteen aineosista n. 99,5 % on kasviperäisiä tai biologisia.

pH 8,1
Ainesosat aqua, alkyl c12-16 sodium sulfate, sodium laureth sulfate, sodium chloride, lauryl betaine, sodium cocoamphoacetate, cocamidopropylbetaine, citric acid, biosurfactants
Osta verkkokaupastamme

Hajusteeton Multi Clean 500 ml

27 €

BioSwipe-sarjan hajusteeton Multi Clean on biologinen yleispuhdistusainetiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Hajusteeton ja väriaineeton Multi Clean on neutraali yleispuhdistusaine, joka puhdistaa turvallisesti kodin kaikki pinnat. Jos pinnat ovat erittäin rasvaiset, kannattaa valita puhdistusaineeksi emäksinen Multi Clean Basic. Säännöllisellä käytöllä Multi Cleanin sisältämät probiootit lisäävät kodin hyvinvointia. Tuotteen aineosista vähintään 97 % on kasviperäisiä tai biologisia. Tiiviste laimennetaan omaan sumutinpulloonsa ja yhdestä tiivistepullosta saa jopa 31 sumutinpullollista, jolloin hinta on 0,87 eur/pullo.

pH 6,5
Ainesosaluettelo aqua, ceteareth 25, sodium laureth sulfate, alcohol, C10 alcohol ethoxylate, surfactine, microorganisms
Osta verkkokaupastamme

BioSwipe Fresh Air 150 ml

25 €

Fresh Air on pitkävaikutteinen hajunpoistaja, joka neutraloi hajut hetkessä ja on turvallinen sekä käyttäjälle että ympäristölle.  Fresh Air sisältää mm. probiotteeja sekä yhdistelmän eteerisiä öljyjä (eukalyptus, minttu ja sitruuna) ja hajustetta. Tuotteen aineosista vähintään 90 % on kasviperäisiä tai biologisia. Kasviperäinen eteerinen öljy sisältää limoneenia. Fresh Air laimennetaan omaan suihkepulloonsa ja yksi tiivistepullo riittää vähintään 10 suihkepullolliseen. Hinta 2,50 eur/pullo.

pH 5
Ainesosat aqua, glycereth 17 cocoate, laureth 11 carboxylic acid, sodium hydroxyde, parfum (natural essential oils), micro-organisms, surfactine
Osta verkkokaupastamme

BioSwipe Laundry Liquid 750 ml

24 €

BioSwipe Laundry Liquid on uuden sukupolven pyykinpesuaine, jossa perinteisen pesuteknologian lisäksi sovelletaan pyykinpesussa edistyksellistä bioteknologiaa, probiootteja. Laundry Liquid sopii useimmille kodin pestäville pyykeille: valkopyykille, värillisille ja mustille tekstiileille ja sen sisältämät probiootit auttavat pitämään pyykinpesukoneen hyvässä kunnossa. Tuote sisältää uusimpia raaka-aineita, jotka ovat erittäin tehokkaita jopa matalissa lämpötiloissa (30 – 60˚C).  1 ml sisältää 50 miljoonaa probioottia. Pullollinen riittää jopa 75 pesukertaa, jolloin hinta n. 0,32 eur/pesu.

pH 7,5
Ainesosat Anioniset pinta-aktiiviset aineet 5-15 %, ionittomat pinta-aktiiviset aineet <5 %, fosfonaatit <5 %, entsyymit, hajusteet, säilöntäaine (phenoxyethanol), bacillus ferment
Osta verkkokaupastamme

BioSwipe Room Spray 200 ml

30 €

Room Spray on probiootteja sisältävä spray, joka tuottaa ihmiselle hyödyllisiä mikrobeja sisäilmaan. Käytetään ehkäisemään allergeenien (pölyallergia), vahingollisten bakteerien ja epämiellyttävien hajujen negatiivisia vaikutuksia huoneilmassa ja tekstiileissä. Tuote on hajusteeton ja se sisältää vain vettä ja yhdistelmän parhaiten soveltuvia probiootteja (Bacillus-kannan bakteereja, mm. bacillus subtilis).

Aineosat aqua, micro-organsims
Osta verkkokaupastamme

BioSwipe Pipe Clean 1 l

24 €

BioSwipe Pipe Clean on viemärien hoitoon suunniteltu tuote. Pipe Clean hoitaa viemäriputkia ja ennaltaehkäisee tukoksien muodostumista. Tuotteen teho perustuu tarkasti valikoituihin mikro-organismeihin, jotka pilkkovat viemäriputkiin kertynyttä orgaanista jätettä. Tuotteessa oleva piparmintun eteerinen öljy antaa raikkaan tuoksun.

PH 5,5
Ainesosat aqua, calcium nitrate, sodium laureth sulfate, denatonium benzoate, mentha piperita oil, xanthan gum, surfactine, micro-organisms, benzisothiazolinone, citric acid, E104 - CI 47005, acid blue 9 -E133
Osta verkkokaupastamme

BioSwipe Pet Shampoo 500 ml

15 €

BioSwipe Pet Shampoo on valikoituja probiootteja sisältävä shampoo lemmikkieläinten turkin ja ihon pesuun. Probiootit poistavat aktiivisesti likaa ja allergeenejä lemmikin turkista pitäen ihon puhtaana ja terveenä. Tuote on 100 % turvallinen eläimille. Ravista tuote ennen käyttöä. Huuhtele eläimen turkki haalealla vedellä. Annostele pieni määrä shampoota eläimen selkään ja vaahdota shampoo tasaisesti lemmikin turkkiin. Pese huolellisesti muutaman minuutin ajan ja huuhtele shampoo pois haalealla vedellä.

pH 5,8
Ainesosat Aqua, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Cocamide DEA, PEG-6-Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Laureth Sulfate, Bacillus Ferment, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Glycerin, CI 19140, CI 42051, Parfum
Osta verkkokaupastamme

Haluatko henkilökohtaista palvelua?

Valitse lähin Homcare-edustaja jolta voit kysyä lisätietoja. Homcare-asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja tuotteista.

Etsi lähin edustajasi