BioSwipe-tuotteiden pääasiallinen puhdistusteho perustuu eläviin mikrobeihin eli probiootteihin, jotka ovat ihmisille ja ympäristölle hyödyllisiä. BioSwipe-tuotteiden valmistuksessa käytetään ainutlaatuisia bioteknologian menetelmiä, joiden tavoitteina ovat puhtaus, hajujen poisto ja pintojen suojaaminen uudelta lialta. Siivotessamme BioSwipe-tuotteet lisäävät puhdistettaville pinnoille terveyttä edistäviä probiootteja.

Lue lisää

BioSwipe-tuotteiden valmistuksessa käytetty bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Kodin puhdistusaineiden tuotannossa bioteknologian soveltaminen tarkoittaa siirtymistä täysin uudelle tasolle tuotteiden tehokkuudessa ja ekologisuudessa – puhutaan jopa siivouksen vallankumouksesta. Pääosassa ovat probiootit, joilla on myönteinen vaikutus ympäristön hyvinvointiin ja siten myös ihmiseen.

Bioteknologia on tutkimusala, joka käsittelee biologian ja biokemian sovelluksia teollisuudessa. Bioteknologiassa käytettävä biotekniikka on elävien organismien, niiden osien tai ominaisuuksien hyödyntämistä tuotteissa, tuotantoprosesseissa ja palveluissa.

Tutkitusti turvalliset probiootit toimivat kilpailijoina ihmiselle haitallisille mikrobeille vieden niiden elintilan ja ravinnon. Lisäksi probiootit poistavat tehokkaasti likaa ja rasvaa puhdistettavilta pinnoilta. Tuotteet sisältävät biologisia pinta-aktiivisia aineita, jotka ovat huomattavasti perinteisiä pinta-aktiivisia aineita tehokkaampia ja turvallisempia. Biologisten ainesosiensa ansiosta BioSwipe-tuotteet hillitsevät ympäristön kemikalisoitumista ja ovat turvallisia käyttäjälle ja puhdistettavalle kohteelle.

Auton ilmastoinninpuhdistusaineen pullo

BioSwipe A/C Cleaner 150 ml

15 €

Biologinen auton ilmastoinnin puhdistusaine

Loistava tuote auton ilmanvaihtojärjestelmän puhdistukseen. Probiootteja sisältävä suihke on pakattu automaattisesti tyhjentyvään pulloon. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 6 kk välein. Tuote sisältää valikoituja probiootteja. Käyttöohje: 1. Käynnistä auto 2. Laita ilmanvaihto täysille ja sisäilman kierto päälle 3. Aseta pullo auton lattialle matkustajan puolelle 4. Paina pullon korkki pohjaan 5. Odota auton ulkopuolella pullon tyhjentymistä ja vielä sen jälkeen pari minuuttia.

Tuote sisältää: alifaattisia hiilivetyjä > 30 %, hajusteita, Bacillus Ferment. Huom! Tuotteessa on melko voimakas hajuste.
Osta verkkokaupastamme
Misty Air tuote ja pakkaus

Misty Air

98 €

Misty Air on laite, joka sumuttaa automaattisesti probiootteja ja prebiootteja huoneilmaan. Katso video ja lue lisätiedot.

Nesteen ainesosat aqua, bacillus ferment, phenoxyethanol, inulin, ethylhexyl glycerin
Osta verkkokaupastamme
Hand Soap tuotekuva

BioSwipe Hand Soap 500 ml

29 €

BioSwipe Hand Soap on probiootteja sisältävä nestemäinen käsisaippua. Se puhdistaa lian tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Ainesosat: Aqua, PEG-6-Caprylic/Capric Glycerides, Cocamide DEA, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Sodium Laureth Sulfate, Bacillus Ferment, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Glycerin, CI 10020, Parfum
Osta verkkokaupastamme
Hand Gel 100 ml tuotekuva

BioSwipe Hand Gel 100 ml

15 €

Probiootteja sisältävä käsigeeli kätevässä matkapakkauksessa. Tuotteen sisältämät probiootit antavat iholle pitkäkestoisen suojan haitallisia bakteereja vastaan ja parantavat käsien ihon mikroflooraa.

Ainesosat Alcohol denat., Aqua, Bacillus Ferment, Inulin, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Akyl Acrylate Crosspolymer
Osta verkkokaupastamme
Hand Gel 500 ml tuotekuva

BioSwipe Hand Gel 500 ml

38 €

Probiootteja sisältävä käsigeeli perhepakkauksessa. Tuotteen sisältämät probiootit antavat iholle pitkäkestoisen suojan haitallisia bakteereja vastaan ja parantavat käsien ihon mikroflooraa.

Ainesosat Alcohol denat., Aqua, Bacillus Ferment, Inulin, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Akyl Acrylate Crosspolymer
Osta verkkokaupastamme
BioSwipe Pet Spray tuotekuva

BioSwipe Pet Spray 200 ml

33 €

Pet Spray on hajusteeton suihke, joka sisältää valikoituja probiootteja lisäämään lemmikkieläinten ja näissä talouksissa asuvien ihmisten hyvinvointia. Probioottien tuottamat entsyymit vähentävät allergeenitasoa ja edistävät turkin ja ihon mikroflooran hyvinvointia.

Ainesosat: aqua, micro-organisms
Osta verkkokaupastamme
BioSwipe Multi Clean Basic tuotekuva

BioSwipe Multi Clean Basic 500 ml

31 €

BioSwipe Multi Clean on biologinen yleispuhdistusainetiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Multi Clean puhdistaa ja poistaa likaa ja rasvaa kaikilta kodin pinnoilta. Säännöllisellä käytöllä Multi Cleanin sisältämät probiootit lisäävät kodin hyvinvointia. Tuotteen aineosista vähintään 96 % on kasviperäisiä tai biologisia. Yhdestä tiivistepullosta saa jopa 31 sumutinpullollista, jolloin hinta on n. 1 €/pullo.

PH 10,5
Ainesosat: aqua, ceteareth 25, sodium laureth sulfate, C10 alcohol ethoxylate, sodium carbonate, PPG-methyl ether, iminodisuccinate de sodium, citric acid, parfum, xanthan gum, surfactine, microorganisms, acid blue 3 - CI 47005
Osta verkkokaupastamme
BioSwipe Sanit tuotekuva

BioSwipe Sanit 500 ml

31 €

Sanit on saniteettitilojen biologinen puhdistusaine. Se soveltuu kaikille saniteettitilojen pinnoille. Puhdistaa, antaa kiiltoa, poistaa hajuja ja niiden lähteitä. Tuoksuna raikas männyn tuoksu, pehmeä ja raikas citrus, joka antaa puhtaan tuoksun. Mukana myös appelsiininkukkaa ja vaniljaa. Tuotteen ainesosista vähintään 93 % on kasviperäisiä tai biologisia. Sanit laimennetaan omaan sumutinpulloonsa ja yhdestä tiivistepullosta saa jopa 12,5 sumutinpullollista, jolloin hinnaksi tulee 2,48 €/pullo.

pH 5
Ainesosat: aqua, glycereth 17 cocoate, perfume, sodium laureth sulfate, ppg-2 methyl ether, xanthan gum, citric acid, surfactine, micro-organisms
Osta verkkokaupastamme
BioSwipe Handy tuotekuva

BioSwipe Handy 500 ml

24 €

Handy on nestemäinen, biologinen käsitiskiaine, joka pesee ja poistaa rasvan tehokkaasti jättämättä astioihin kemiallisia jäämiä. Tuotteessa ei ole käytetty hajusteita eikä väriaineita. Handy on tiiviste ja sitä annostellaan vain 3 ml viittä vesilitraa kohden. Pienen annostelun ansiosta yksi pullo riittää n. 170 pesukertaan, jolloin hinnaksi tulee n. 0,14 €/pesu. Tuotteen aineosista n. 99,5 % on kasviperäisiä tai biologisia.

pH 8,1
Ainesosat: aqua, alkyl c12-16 sodium sulfate, sodium laureth sulfate, sodium chloride, lauryl betaine, sodium cocoamphoacetate, cocamidopropylbetaine, citric acid, biosurfactants
Osta verkkokaupastamme
BioSwipe Fresh Air tuotekuva

BioSwipe Fresh Air 150 ml

27 €

Fresh Air on pitkävaikutteinen hajunpoistaja, joka neutraloi hajut hetkessä ja on turvallinen sekä käyttäjälle että ympäristölle.  Fresh Air sisältää mm. probiotteeja sekä yhdistelmän eteerisiä öljyjä (eukalyptus, minttu ja sitruuna) ja hajustetta. Tuotteen aineosista vähintään 90 % on kasviperäisiä tai biologisia. Kasviperäinen eteerinen öljy sisältää limoneenia. Fresh Air laimennetaan omaan suihkepulloonsa ja yksi tiivistepullo riittää vähintään 10 suihkepullolliseen. Hinta 2,70 €/pullo.

pH 5
Ainesosat: aqua, glycereth 17 cocoate, laureth 11 carboxylic acid, sodium hydroxyde, parfum (natural essential oils), micro-organisms, surfactine
Osta verkkokaupastamme
BIoSwipe Laundry Liquid tuotekuva

BioSwipe Laundry Liquid 750 ml

29 €

BioSwipe Laundry Liquid on uuden sukupolven pyykinpesuaine, jossa perinteisen pesuteknologian lisäksi sovelletaan pyykinpesussa edistyksellistä bioteknologiaa, probiootteja. Laundry Liquid sopii useimmille kodin pestäville pyykeille: valkopyykille, värillisille ja mustille tekstiileille ja sen sisältämät probiootit auttavat pitämään pyykinpesukoneen hyvässä kunnossa. Tuote sisältää uusimpia raaka-aineita, jotka ovat erittäin tehokkaita jopa matalissa lämpötiloissa (30 – 60˚C).  1 ml sisältää 50 miljoonaa probioottia. Pullollinen riittää jopa 75 pesukertaa, jolloin hinta n. 0,39 €/pesu.

pH 7,5
Ainesosat: Anioniset pinta-aktiiviset aineet 5-15 %, ionittomat pinta-aktiiviset aineet <5 %, fosfonaatit <5 %, entsyymit, hajusteet, säilöntäaine (phenoxyethanol), bacillus ferment
Osta verkkokaupastamme
BioSwipe Room Spray tuotekuva

BioSwipe Room Spray 200 ml

30 €

Room Spray on probiootteja sisältävä spray, joka tuottaa ihmiselle hyödyllisiä mikrobeja sisäilmaan. Käytetään ehkäisemään allergeenien (pölyallergia), vahingollisten bakteerien ja epämiellyttävien hajujen negatiivisia vaikutuksia huoneilmassa ja tekstiileissä. Tuote on hajusteeton ja se sisältää vain vettä ja yhdistelmän parhaiten soveltuvia probiootteja (Bacillus-kannan bakteereja, mm. bacillus subtilis).

Ainesosat: aqua, micro-organsims
Osta verkkokaupastamme
BioSwipe Pipe Clean tuotekuva

BioSwipe Pipe Clean 1 L

26 €

BioSwipe Pipe Clean on viemärien hoitoon suunniteltu tuote. Pipe Clean hoitaa viemäriputkia ja ennaltaehkäisee tukoksien muodostumista. Tuotteen teho perustuu tarkasti valikoituihin mikro-organismeihin, jotka pilkkovat viemäriputkiin kertynyttä orgaanista jätettä. Tuotteessa oleva piparmintun eteerinen öljy antaa raikkaan tuoksun.

PH 5,5
Ainesosat: aqua, calcium nitrate, sodium laureth sulfate, denatonium benzoate, mentha piperita oil, xanthan gum, surfactine, micro-organisms, benzisothiazolinone, citric acid, E104 - CI 47005, acid blue 9 -E133
Osta verkkokaupastamme
BioSwipe Car Wash tuotekuva

BioSwipe Car Wash 500 ml

25 €

BioSwipe Car Wash on biologinen pesuaine autojen, polkupyörien, mopojen ja veneiden sekä muiden kulkuvälineiden puhdistamiseen. Car Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja antaa kiiltoa. Se ei myöskään poista esim. auton pinnalta vahaa. Car Wash soveltuu erinomaisesti myös puupinnoille ja sitä voi käyttää teak-kannen puhdistamisessa. Se sisältää tehokkaasti haastavampaakin likaa pilkkovia mikro-organismeja ja sen aineosista vähintään 96 % on kasviperäisiä tai biologisia. Yksi pullo riittää 20 käsinpesuun / 50 painepesuun, jolloin hinta 0,50 – 1,25 €/pesu.

PH 10,3
Ainesosat: aqua,ceteareth 25, sodium laureth sulfate, c10 alcohol ethoxylate, sodium carbonate, ppg-2 methyl ether, iminodisuccinate de sodium, citric acid, parfum, xanthan gum, surfactine, microorganisms, CI 47005, acid blue 3
Osta verkkokaupastamme

Haluatko henkilökohtaista palvelua?

Valitse lähin HomCare-edustaja jolta voit kysyä lisätietoja. HomCare-asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja tuotteista.

Etsi lähin edustajasi