Swipe-siivousvälinevalikoimasta löytyy mikrokuituvälineitä sekä muita siivousta helpottavia liinoja ja välineitä. Swipe-mikrokuitusiivousvälineillä saat moitteettoman siivoustuloksen ja parannat samalla terveydelle ja hyvinvoinnille tärkeää kodin sisäilman laatua. Mikrokuitusiivous poistaa pölyä tehokkaammin ja äänettömämmin kuin esimerkiksi pölynimuri, joka jättää jälkeensä huoneilmassa leijailevaa pölyä ja levittää imuroidessa pölypussissa muhivia bakteereita.

Moppisetti tuotekuva

Swipe Moppi

60 €

Moppisetti sisältää mikrokuitumopit kuiva- ja kosteapyyhintään, moppikehyksen ja teleskooppivarren, jonka säädettävä pituus on 100-180 cm.

Osta verkkokaupastamme
Lattiakuivain tuotekuva

Swipe Lattiakuivain

24 €

Tehokas lattiakuivain, jonka voi kiinnittää Swipe-mopin teleskooppivarteen.

Osta verkkokaupastamme
Swipe Flex taivutettava mikrokuitusiivousväline tuotekuva

Swipe Flex

39 €

Swipe Flex on taivutettava mikrokuitupyyhin, jolla saa puhdistettua pölyt hankalista ja ahtaista paikoista kuten lämpöpattereiden tai jääkaapin takaa, matalien huonekalujen alta sekä putkien ympäriltä. Swipe Flex voidaan kiinnittää moppivarteen, jolloin mm. yläpölyt on helpompi puhdistaa. Swipe Flex voidaan taivuttaa mihin tahansa asentoon ja suoristaa uudelleen.

Osta verkkokaupastamme

Swipe Ikkunalasta 25 cm

18 €

Laadukas ja kestävä ikkunalasta, joka on mahdollista kiinnittää mukana tulevan adapterin avulla moppivarteen ja sen avulla onnistuu myös korkeiden ikkunoiden kuivaus.

Osta verkkokaupastamme
Silmälasiliinoja 2 kpl

Swipe Silmälasiliinat

12 €

Mikrokuituliina silmälasien, näyttöjen, optiikan ym. herkkien lasipintojen puhdistukseen. Pakkauksessa 2 kpl 18 x 20 cm kokoisia liinoja.

Osta verkkokaupastamme
Kullan värinen kiillotusliina

Swipe Gold -mikrokuituliina

19 €

Kaunis kullanvärinen mikrokuituliina, jonka toisella puolella aaltoileva rakenne ja toisella kudottu rakenne. Erittäin imukykyinen aaltoileva rakenne kerää itseensä likaa. Puhdistaa nopeasti jättämättä raitoja ja jättää jälkeensä kiiltävän pinnan. Käyttö: Kuivaus, kiillotus, rasvatahrojen poisto, yleispuhdistus. Käyttökohteet: lasi, kiiltävät pinnat, ruostumaton teräs, kromi, graniitti, liesitasot, jne. Koko 36 x 36 cm.

Osta verkkokaupastamme
Neljä eri väristä kosteusliinaa

Swipe Kostealiinat (4 kpl)

18 €

Erittäin imukykyiset mikrokuituliinat kosteapyyhintään. Pakkauksessa 4 kpl erivärisiä liinoja. Liinan koko 40 x 38 cm.

Osta verkkokaupastamme
Vihreä siivousliina joka kevyesti hankaa

Swipe Duo-bambuliina

12 €

Duo-bambuliina on monikäyttöinen liina, jonka toinen puoli on kevyesti hankaava ja toinen puoli erittäin imukykyinen. Liinalle on monia käyttökohteita sekä sisällä että ulkona. Se soveltuu erinomaisesti puutarhakalusteiden, ikkunapeltien, kylpyhuoneen, keittiön ja monen muun kohteen puhdistamiseen.

Materiaali: 66 % polyesteria, 18 % bambua ja 16 % polyamidia
Osta verkkokaupastamme
Bambuliina viimeistelyyn ja kiillotukseen

Swipe Bambuliina

12 €

Bambukuitua sisältävä mikrokuituliina lasi-, peili- ja muiden kiiltävien pintojen viimeistelyyn. Lopputuloksena kristallinkirkas ja kuiva pinta, ei jätä nukkaa. Koko 48 x 36 cm.

Osta verkkokaupastamme
Sininen mikrokuituliina tuotekuva

Swipe Mikrokuituliina

12 €

Korkealaatuinen pehmeä mikrokuituliina kodin päivittäiseen pölyjen pyyhintään. Koko 40 x 40 cm.

Osta verkkokaupastamme
Bou Boul puhdistusvilla tuotekuva

Swipe Bou Boul -puhdistusvilla

9.50 €

Bou Boul puhdistusvilla on tehokas apuväline rasvaisen ja pinttyneen lian poistamiseen esim. teräspinnoilta. Tarkista puhdistettavan pinnan puhdistusohjeista, että hankausvälineiden käyttö ei ole kielletty (esim. teflon ja kristalli).

Osta verkkokaupastamme
Cleaning Wipes tuotekuva

Swipe Cleaning Wipes -puhdistusliinat

12 €

Cleaning Wipes -puhdistusliinat toimitetaan kuivina ja niitä kostutetaan kotona haluamallaan Swipe- tai BioSwipe-puhdistusainelaimennoksella. Pakkaus sisältää rullan, jossa 80 kpl puhdistusliinoja.

Osta verkkokaupastamme
SwipeTex puhdistusliinarulla tuotekuva

SwipeTex-yleispuhdistusliina

13 €

SwipeTex-liina on imukykyinen, kertakäyttöinen puhdistusliina, jota voi käyttää keittiössä ja muussa siivouksessa tai vaikkapa autoa huollettaessa. Pakattu rullaan, repäistävän arkin koko on 30 x 50 cm. Kotimainen SwipeTex on materiaaliltaan 70 % viskoosia ja 30 % polyesteria. Liina voidaan hävittää polttamalla. Liinaa voi käyttää joko sellaisenaan tai mikrokuitumopin päällä.

Osta verkkokaupastamme
Värisieppariliinat tuotekuva

Swipe Catch Color -värisieppariliina

9 €

Swipe Catch Color estää pyykinpesun aikana värien ja lian tarttumisen tekstiilistä toiseen vangitsemalla pesuveteen irronneet väri- ja likahiukkaset itseensä. Näin vaatteiden alkuperäiset värit säilyvät kirkkaina pesusta toiseen. Annostele pesuaine normaalisti ja laita lisäksi yksi Catch Color -liina pesukoneeseen pyykin joukkoon. Hävitä liina pesun jälkeen normaalin talousjätteen mukana. Liina toimii 20–90˚C pesulämpötiloissa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Paketti sisältää 30 liinaa.

Osta verkkokaupastamme

Haluatko henkilökohtaista palvelua?

Valitse lähin HomCare-edustaja jolta voit kysyä lisätietoja. HomCare-asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja tuotteista.

Etsi lähin edustajasi