Swipe-puhdistustuotteilla on pitkät perinteet – niitä on käytetty kautta maailman jo yli 50 vuoden ajan. Swipe-tuotesarja sisältää tehokkaita kemiallisia kodinhoitotuotteita, joiden aktiiviset aineosat ovat biologisesti hajoavia. Tuotteet ovat tiivisteitä, jotka käyttäjä joko itse laimentaa vedellä tai annostelumäärä on erittäin pieni. Näin ympäristö säästyy turhalta pakkausjätteen aiheuttamalta kuormitukselta. Tiivistämisen ansiosta myös pakkausten valmistukseen, kuljetuksiin ja varastointiin kulutetaan vähemmän energiaa. Swipe-puhdistussarja sisältää kaikki yleispuhdistusaineet, joita kodinhoidossa tarvitaan.

Lue lisää

Swipe-pyykkisarja on täysin kattava kodin pyykinhoidon tuotesarja. Sarjaan sisältyvät uuden sukupolven pyykinpesujauhe Family White sekä pyykin valkaisuun, huuhteluun ja raikastamiseen kehitetyt erikoistuotteet. Kaikki sarjan pyykinpesuaineet ovat riittoisia tiivisteitä, joten niiden käyttö on vähäisen annostelun ansiosta erittäin taloudellista ja pakkausjätettä syntyy tavallista vähemmän.

Lisäksi Swipe-tuotesarjasta löytyy astioidenkonepesuun tarkoitetut tuotteet.

Family Color 1 l

19 €

Family Color on värilliselle ja tummalle pyykille kehitelty pyykinpesuneste. Sen sisältämien aineosien ansiosta pyykistä irtoaa vähemmän väriä ja tekstiilien värit säilyvät kirkkaampina. Family Color pesee tehokkaasti 30-60 asteen lämpötiloissa. Pienen annostelun ansiosta pullollinen riittää peräti 67 pesukertaan, jolloin pesukerran hinnaksi tulee 0,28 euroa.

Ainesosat 5-15 % anionisia pinta-aktiivisia aineita, <5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, <5 % fosfonaatteja, phenoxyethanol, entsyymejä
Osta verkkokaupastamme

Family White 3 kg

45 €

Family White pyykkipulveri 3 kg muovipussissa. Family White on valkoisen ja värillisen pyykin pesujauhetiiviste. Se ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Family White liukenee erinomaisesti veteen ja huuhtoutuu hyvin pyykistä.

Osta verkkokaupastamme

Family White 1 kg

18 €

Family White on riittoisa pesujauhe valko- ja kirjopyykkiin. Se sisältää runsaasti pesutehoa lisääviä aktiivisia ja biologisesti hajoavia aineosia. Family White liukenee erinomaisesti, minkä ansiosta se huuhtoutuu hyvin vaatteista ja sopii myös pienten lasten ja allergikkojen vaatteiden pesuun. Family White on hajusteeton ja väriaineeton pyykkipulveritiiviste, jonka annostelu on erittäin pieni. Yhdestä paketista saa n. 67 koneellista (15 ml minimiannostuksella), jolloin hinta on 0,26 eur/pesu.

Aineosat 15-30 % natriumkarbonaatteja, 15-30 % happipohjaiset valkaisuaineet, <5 % anioniset pinta-aktiiviset aineet, <5 % ionittomat pinta-aktiiviset aineet, <5 % fosfonaatit, entsyymit
Osta verkkokaupastamme

30/60 500 g

17 €

30/60 pesuntehostaja on valkaisu- ja kirkastusaine, jonka valkaisevana tehoaineena toimii happi. Sitä käytetään valkaisuaineena joko erikseen liotuksessa tai annostellaan pesukoneeseen yhdessä pyykinpesuaineen kanssa. 30/60 on myös tehokas tahranpoistaja, joka toimii erinomaisesti useimmissa tekstiileissä ja esim. kylpyhuoneen puhdistamisessa.

Aineosat >30 % happipohjaisia valkaisuaineita, <5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, fosfonaattia, entsyymejä
Osta verkkokaupastamme

Soft 750 ml

12 €

Soft on erittäin tiivistetty tekstiilien huuhteluaine, joka poistaa vaatteista sähköisyyden ja tekee tekstiileistä pehmeitä ja raikkaan tuoksuisia. Soft sopii myös herkkäihoisille. Sitä annostellaan pesukoneeseen 10-20 ml ja käsinpesuun 5-10 ml. Pullollinen Softia riittää jopa 75 koneelliseen, hinta 0,16 eur/kerta.

Osta verkkokaupastamme

Silk 600 ml

12 €

Silk on nestemäinen, mieto ja hellävarainen pesuaine, joka on ihanteellinen etenkin villalle ja silkille sekä urheiluvaatteille. Silk on erittäin riittoisa ja sitä annostellaan vain 10 ml koneelliseen pyykkiä. Pullon riittoisuus jopa 60 koneellista, hinta n. 0,20 eur/pesu.

Aineosat 5-15 % anioniset pinta-aktiiviset aineet, alle 5 % ionittomat pinta-aktiiviset aineet, alle 5 % fosfonaatteja, hajuste, väriaine
Osta verkkokaupastamme

Swipe 500 ml

18 €

Swipe on käytössä edullinen ja tehokas emäksinen yleispuhdistusainetiiviste, jolla on satoja käyttömahdollisuuksia sekä sisällä että ulkona. Swipe on tiiviste ja laimentamista ja käyttöä varten on saatavissa kätevä 3 tyhjän sumutinpullon sarja eri laimennoksille. Mieto laimennos sopii esim. lasi- ja ikkunapinnoille, normaali laimennos yleispuhdistukseen ja vahva laimennos uunille ja grillille. Yhdestä tiivistepullosta saa reilut 31 pullollista normaalilaimennosta, jolloin hinta on alle 0,60 eur/pullo.

pH 11
Ainesosat aqua, ppg-2 methyl ether, potassium carbonate, sodium citrate, sodium dodecylbenzenesulfonate, ethoxylated alcohol c13-c15 (7 eo), capryl glucoside, ceteareth-2, sodium cumenesulfonate, sodium hydroxide, sodium diethylenetriamine pentamethylene phosphonate, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, parfum, CI 42051
Osta verkkokaupastamme

Somthin’Else 500 ml

18 €

Somthin’Else on mieto yleispuhdistusaine, joka soveltuu erinomaisesti aroille pinnoille ja luonnonmateriaaleille sekä käsitiskiaineeksi ja nestesaippuaksi. Somthin’Else on tiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Käyttökohteita ovat esimerkiksi parketti-, laminaatti-, korkki- ja muovilattiat, lakatut pinnat, puu-, melamiini-, kaakeli- ja marmoripinnat. Yhdestä tiivistepullosta saa reilut 6 pullollista yleislaimennosta, jolloin hinnaksi tulee n. 3 eur/pullo.

pH 5,2
Osta verkkokaupastamme

Brite 500 ml

18 €

Brite on hapan puhdistusainetiiviste, joka puhdistaa tehokkaasti hankalat saostumat ja pintaruosteen kylpyhuoneissa, saunassa ja muissa kosteissa tiloissa. Brite on erinomainen myös erilaisten alumiini-, kupari- ja messinkipintojen ja -esineiden puhdistuksessa. Brite laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Yhdestä tiivistepullosta saa 12,5 pullollista normaalilaimennosta, jolloin hinnaksi tulee 1,44 eur/pullo.

pH 1,2
Ainesosat alle 5 % ionittomia tensideja
Osta verkkokaupastamme

Swipe Magic

29 €

Swipe Magic on nahka-, puu- ja melamiinipintojen hoitoaine. Se antaa pinnoille upean ulkonäön ja tekee pinnan antistaattiseksi, joka suojaa pölyyntymiseltä. Käyttö on helppoa ja nopeaa. Pakkaus sisältää kolme sientä. Tuote on myös erittäin riittoisa, vain muutama tippa riittää.

Ainesosat yli 30 % vaseliiniöljyjä, 15 - 30 % mineraaliöljyjä, silikooneja
Osta verkkokaupastamme

Crystal Tabs

17 €

Crystal Tabs all in one on tehokas pesuainetabletti, joka laitetaan astianpesukoneen pesuainelokeroon sellaisenaan sen vesiliukoista käärettä poistamatta. Tableteissa on mukana sekä tehokas pesuaine että huuhtelukirkaste. Pakkaus sisältää 40 tablettia.

Aineosat SODIUM SULFATE, SODIUM CARBONATE, SODIUM CARBONATE PEROXIDE, SODIUM CITRATE, DISODIUM DISILICATE, CETEARETH-25, ACRYLIC ACID/MALEIC ACID COPOLYMER,, SODIUM SALT-POLYCARBOXYLATE TAED, CITRIC ACID, SUBTILISIN, SODIUM CHLORIDE, AMYLASE, CELLULOSE
Osta verkkokaupastamme

Haluatko henkilökohtaista palvelua?

Valitse lähin HomCare-edustaja jolta voit kysyä lisätietoja. HomCare-asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja tuotteista.

Etsi lähin edustajasi