Swipe-puhdistustuotteilla on pitkät perinteet – niitä on käytetty kautta maailman jo yli 50 vuoden ajan. Swipe-tuotesarja sisältää tehokkaita kemiallisia kodinhoitotuotteita, joiden aktiiviset aineosat ovat biologisesti hajoavia. Tuotteet ovat tiivisteitä, jotka käyttäjä joko itse laimentaa vedellä tai annostelumäärä on erittäin pieni. Näin ympäristö säästyy turhalta pakkausjätteen aiheuttamalta kuormitukselta. Tiivistämisen ansiosta myös pakkausten valmistukseen, kuljetuksiin ja varastointiin kulutetaan vähemmän energiaa. Swipe-puhdistussarja sisältää kaikki yleispuhdistusaineet, joita kodinhoidossa tarvitaan.

Lue lisää

Swipe-pyykkisarja on täysin kattava kodin pyykinhoidon tuotesarja. Sarjaan sisältyvät uuden sukupolven pyykinpesujauhe Family White sekä pyykin valkaisuun, huuhteluun ja raikastamiseen kehitetyt erikoistuotteet. Kaikki sarjan pyykinpesuaineet ovat riittoisia tiivisteitä, joten niiden käyttö on vähäisen annostelun ansiosta erittäin taloudellista ja pakkausjätettä syntyy tavallista vähemmän.

Lisäksi Swipe-tuotesarjasta löytyy astioidenkonepesuun tarkoitetut tuotteet.

Swipe Family White tuotekuva

Family White 1 kg

19 €

Family White on riittoisa pesujauhe valko- ja kirjopyykkiin. Se sisältää runsaasti pesutehoa lisääviä aktiivisia ja biologisesti hajoavia aineosia. Family White liukenee erinomaisesti, minkä ansiosta se huuhtoutuu hyvin vaatteista ja sopii myös pienten lasten ja allergikkojen vaatteiden pesuun. Family White on hajusteeton ja väriaineeton pyykkipulveritiiviste, jonka annostelu on erittäin pieni. Yhdestä paketista saa n. 67 koneellista (15 ml minimiannostuksella), jolloin hinta on 0,27 €/pesu.

Ainesosat: 15-30 % natriumkarbonaatteja, 15-30 % happipohjaiset valkaisuaineet, <5 % anioniset pinta-aktiiviset aineet, <5 % ionittomat pinta-aktiiviset aineet, <5 % fosfonaatit, entsyymit
Osta verkkokaupastamme
Swipe 30/60 pesuntehostaja tuotekuva

30/60 500 g

19 €

30/60 pesuntehostaja on valkaisu- ja kirkastusaine, jonka valkaisevana tehoaineena toimii happi. Sitä käytetään valkaisuaineena joko erikseen liotuksessa tai annostellaan pesukoneeseen yhdessä pyykinpesuaineen kanssa. 30/60 on myös tehokas tahranpoistaja, joka toimii erinomaisesti useimmissa tekstiileissä ja esim. kylpyhuoneen puhdistamisessa.

Ainesosat: >30 % happipohjaisia valkaisuaineita, <5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, fosfonaattia, entsyymejä
Osta verkkokaupastamme
Swipe Ball

Swipe Ball

32 €

Swipe Ball pyykinraikastaja sisältää luonnollista hopeaa, joka on bakteereita tuhoava aine. Swipe Ball laitetaan pyykin sekaan ja pyykki pestään tavalliseen tapaan pesuainetta käyttäen. Joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, pallosta vapautuu hopeaioneja, jotka kiinnittyvät pyykkiin pesun aikana ja pitävät pyykin pitkään raikkaana. Riittää jopa 160 pesukertaan. 0,20 €/pesu.

Osta verkkokaupastamme
Laundry Vinegar tuotekuva

Swipe Laundry Vinegar -pyykkietikka 500 ml

19 €

Swipe Laundry Vinegar on minttuyrttiveteen valmistettu pyykkietikka ja siinä on miellyttävä raparperin ja omenan tuoksu. Pyykkietikkaa käytetään pyykinhuuhteluaineen asemasta tai sen kanssa. Se pehmentää ja raikastaa pyykin, poistaa epämiellyttäviä hajuja sekä pitää värit kirkkaina. Koska pyykkietikka on hapan, se vähentää huomattavasti kalkkisaostumien muodostumista koneeseen. Soveltuu kaikille tekstiileille.

Ainesosat: aqua, acetic acid, caprylyl,/capryl glucoside, parfum
Osta verkkokaupastamme
Sport Wash tuotekuva

Swipe Sport Wash 600 ml

17 €

Teknisten vaatteiden pesuaine Sport Wash on suunniteltu erityisesti teknisten, erityiskäsitellyistä kankaista valmistettujen urheilu-, työ-, ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteiden pesuun. Sport Washia voi käyttää myös esim. telttojen tai muiden ulkoiluvarusteiden pesuun, joissa on vettähylkivä pinta. Sport Wash puhdistaa tehokkaasti tekstiilien vaatimissa matalissakin lämpötiloissa säilyttäen samalla niiden erityisominaisuudet pidempään.

Ainesosat: aqua, lauryl glucoside, trisodium dicarboxymethyl alaninate, brassica campestris seed oil, propylene glycol, ethoxylated polyethyleneimine, citric acid, phenoxyethanol, alcohol, potassium hydroxide, mek, isopropyl alcohol, alcohols (C12-13, branched and linear, ethoxylated (5-15 EO)), denatium benzoate, colorant
Osta verkkokaupastamme
Family White 3 kg tuotekuva

Family White 3 kg

48 €

Family White pyykkipulveri 3 kg muovipussissa. Family White on valkoisen ja värillisen pyykin pesujauhetiiviste. Se ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Family White liukenee erinomaisesti veteen ja huuhtoutuu hyvin pyykistä.

Osta verkkokaupastamme
Family Color tuotekuva

Family Color 1 L

21 €

Family Color on värilliselle ja tummalle pyykille kehitelty pyykinpesuneste. Sen sisältämien aineosien ansiosta pyykistä irtoaa vähemmän väriä ja tekstiilien värit säilyvät kirkkaampina. Family Color pesee tehokkaasti 30-60 asteen lämpötiloissa. Pienen annostelun ansiosta pullollinen riittää peräti 67 pesukertaan, jolloin pesukerran hinnaksi tulee 0,28 €.

Ainesosat 5-15 % anionisia pinta-aktiivisia aineita, <5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, <5 % fosfonaatteja, phenoxyethanol, entsyymejä
Osta verkkokaupastamme
Swipe Soft huuhteluaine tuotekuva

Soft 750 ml

13 €

Soft on erittäin tiivistetty tekstiilien huuhteluaine, joka poistaa vaatteista sähköisyyden ja tekee tekstiileistä pehmeitä ja raikkaan tuoksuisia. Soft sopii myös herkkäihoisille. Sitä annostellaan pesukoneeseen 10-20 ml ja käsinpesuun 5-10 ml. Pullollinen Softia riittää jopa 75 koneelliseen, hinta 0,16 €/kerta.

Osta verkkokaupastamme
Swipe Silk hellävarainen hienopesuaine

Silk 600 ml

13 €

Silk on nestemäinen, mieto ja hellävarainen pesuaine, joka on ihanteellinen etenkin villalle ja silkille sekä urheiluvaatteille. Silk on erittäin riittoisa ja sitä annostellaan vain 10 ml koneelliseen pyykkiä. Pullon riittoisuus jopa 60 koneellista, hinta n. 0,20 €/pesu.

Ainesosat: 5-15 % anioniset pinta-aktiiviset aineet, alle 5 % ionittomat pinta-aktiiviset aineet, alle 5 % fosfonaatteja, hajuste, väriaine
Osta verkkokaupastamme
Swipe Orignial

Swipe 500 ml

20 €

Swipe on käytössä edullinen ja tehokas emäksinen yleispuhdistusainetiiviste, jolla on satoja käyttömahdollisuuksia sekä sisällä että ulkona. Swipe on tiiviste ja laimentamista ja käyttöä varten on saatavissa kätevä 3 tyhjän sumutinpullon sarja eri laimennoksille. Mieto laimennos sopii esim. lasi- ja ikkunapinnoille, normaali laimennos yleispuhdistukseen ja vahva laimennos uunille ja grillille. Yhdestä tiivistepullosta saa reilut 31 pullollista normaalilaimennosta, jolloin hinta on noin 0,65 €/pullo.

pH 11
Ainesosat: aqua, ppg-2 methyl ether, potassium carbonate, sodium citrate, sodium dodecylbenzenesulfonate, ethoxylated alcohol c13-c15 (7 eo), capryl glucoside, ceteareth-2, sodium cumenesulfonate, sodium hydroxide, sodium diethylenetriamine pentamethylene phosphonate, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, parfum, CI 42051
Osta verkkokaupastamme
Swipe Somthin'Else

Somthin’Else 500 ml

20 €

Somthin’Else on mieto yleispuhdistusaine, joka soveltuu erinomaisesti aroille pinnoille ja luonnonmateriaaleille sekä käsitiskiaineeksi ja nestesaippuaksi. Somthin’Else on tiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Käyttökohteita ovat esimerkiksi parketti-, laminaatti-, korkki- ja muovilattiat, lakatut pinnat, puu-, melamiini-, kaakeli- ja marmoripinnat. Yhdestä tiivistepullosta saa reilut 6 pullollista yleislaimennosta, jolloin hinnaksi tulee n. 3,33 €/pullo.

pH 5,2
Ainesosat: Ionittomia tensidejä, anionisia tensidejä, amfoteerisiä tensidejä 5-15 %, natriumbentsoaattia, hajusteita, alkyylieetterisulfaattia C12-C14, natriumsuolaa, alkyylipolyglykosidia, etoksyloitua lauryylialkoholia, kokamidopropyylibetaiinia
Osta verkkokaupastamme
Swipe Brite

Brite 500 ml

20 €

Brite on hapan puhdistusainetiiviste, joka puhdistaa tehokkaasti hankalat saostumat ja pintaruosteen kylpyhuoneissa, saunassa ja muissa kosteissa tiloissa. Brite on erinomainen myös erilaisten alumiini-, kupari- ja messinkipintojen ja -esineiden puhdistuksessa. Brite laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Yhdestä tiivistepullosta saa 12,5 pullollista normaalilaimennosta, jolloin hinnaksi tulee 1,60 €/pullo.

pH 1,2
Ainesosat: alle 5 % ionittomia tensideja, aqua, sulfamic acid, ethoxlated fatty alcohol c10, phosphoric acid, ppg-2 methyl ether, capryl glucoside, lactic acid, väriaine
Osta verkkokaupastamme
Swipe Magic hoitoaine

Swipe Magic 100 ml

29 €

Swipe Magic on nahka-, puu- ja melamiinipintojen hoitoaine. Se antaa pinnoille upean ulkonäön ja tekee pinnan antistaattiseksi, joka suojaa pölyyntymiseltä. Käyttö on helppoa ja nopeaa. Pakkaus sisältää kolme sientä. Tuote on myös erittäin riittoisa, vain muutama tippa riittää.

Ainesosat: yli 30 % vaseliiniöljyjä, 15 - 30 % mineraaliöljyjä, silikooneja
Osta verkkokaupastamme
Swipe Crystal Tabs konetiskitabletti

Crystal Tabs 40 kpl

19 €

Crystal Tabs all in one on tehokas pesuainetabletti, joka laitetaan astianpesukoneen pesuainelokeroon sellaisenaan sen vesiliukoista käärettä poistamatta. Tableteissa on mukana sekä tehokas pesuaine että huuhtelukirkaste. Pakkaus sisältää 40 tablettia.

Ainesosat: SODIUM SULFATE, SODIUM CARBONATE, SODIUM CARBONATE PEROXIDE, SODIUM CITRATE, DISODIUM DISILICATE, CETEARETH-25, ACRYLIC ACID/MALEIC ACID COPOLYMER,, SODIUM SALT-POLYCARBOXYLATE TAED, CITRIC ACID, SUBTILISIN, SODIUM CHLORIDE, AMYLASE, CELLULOSE
Osta verkkokaupastamme
Swipe Crystal Gel Natural konetiskigeeli

Crystal Gel Natural 600 ml

19 €

Swipe Crystal Gel Natural on monivaikutteinen konetiskigeeli, joka sisältää sekä pesuaineen, huuhtelukirkasteen että suolan. Konetiskigeeli irrottaa kertyneen rasvan ja puhdistaa perusteellisesti. Lisäksi tuotteessa on vedenpehmennin, joka vähentää kalkin muodostumista astianpesukoneessa. Geeli myös suojaa lasiesineitä ja vähentää vesijälkiä.

Ainesosat: 15-30% kompleksinmuodostaja MGDA, 5-15% ionittomat pinta-aktiiviset aineet, <5% fosfonaatti, <5% polykarboksylaatit, entsyymit. 95% raaka-aineista on kasvipohjaisia
Osta verkkokaupastamme
30/60 Gel tahranpoistogeeli tuotekuva

30/60 Gel 250 ml

11 €

30/60 Gel poistaa tahrat tekstiileistä 30-60 asteen lämpötilassa. Sitä voidaan käyttää kaikille tekstiileille, jotka kestävät vesipesua. Ei saa käyttää villalle, silkille eikä nahalle. 30/60 Geliä levitetään kostutetulle tekstiilille ja sen annetaan vaikuttaa jonkin aikaa. Tämän jälkeen vaate pestään normaalisti. Kuten myös 30/60-pesuntehostajan kohdalla, myös tämän kohdalla kannattaa kokeilla vaatteen värinkestävyyttä huomaamattomaan paikkaan. Tuotteen pH on 7,2-8,2.

Ainesosat: Aqua, Glyecerin, Sodium C10-13 alkyl benzenesulfonate, sodium laureth sulfate, Alcohols C13-15, ethoxylated (7EO) (1-hydroxyethylidene)bisphosphonic acid sodium salt (4Na), phenoxethanol, sodium chloride, citric acid, subtilisin, amylase a-, lipase, lyase pectate, mannanase endo- 1,4B-
Osta verkkokaupastamme

Haluatko henkilökohtaista palvelua?

Valitse lähin HomCare-edustaja jolta voit kysyä lisätietoja. HomCare-asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja tuotteista.

Etsi lähin edustajasi