Pidä kutsut

Emäntä on HomCare-kutsujen hengetär

HomCare-kutsuilla yhdistyvät rento tuttavien tapaaminen ja mahdollisuus tutustua laadukkaisiin tuotteisiin kunnolla, ajan kanssa ja asiantuntijan johdolla.


Emäntä saa kutsujen myyntiin perustuvaa kutsuetua taulukon mukaan. Mitä suurempi kutsujen myynti on sitä enemmän emäntä saa kutsuetua. Lisäksi emäntä saa kutsumyyntiin perustuen ostaa lisäetuna 1-4 kpl emäntätarjoustuotteita. Ajankohtaiset emäntätarjoukset löydät  tästä linkistä.

 

 

Kutsuvarauslahja aktiivisesta kutsujen järjestämisestä

Kutsuilla tehdyistä uusista kutsuvarauksista varaaja saa kulloinkin voimassa olevan kutsuvarauslahjan edellyttäen, että uudet kutsut järjestetään 6 kk kuluessa. Varauslahja annetaan näillä uusilla kutsuilla. Tällä hetkellä kutsuvarauslahja on BioSwipe Handy tai Aloe Gel.

Suoratoimitusetu 10 € tilausten jakelusta

Kun HomCare toimittaa tilauksen suoraan emännälle ja emäntä jakelee tilatut tuotteet kutsujen vieraille, hän saa vielä 10 euron lisäedun.

Kutsuedun käyttäminen

Kutsujen päätteeksi emännän ansaitsema kutsuetu lasketaan yhteen ja emäntä saa hankkia itselleen kutsuetunsa arvosta omia suosikkituotteitaan ilmaiseksi. Valittavissa olevat tuotteet on merkitty tuotekuvastoon hintarivin alleviivauksella.

Ennakkotilaukset ja -kutsuvaraukset

Jos kutsuttu vieras on estynyt saapumasta kutsuille, häneltä voi pyytää ennakkotilauksen, joka lasketaan mukaan kutsujen myyntiin. Häneltä voi myös pyytää ennakkoon kutsuvarauksen, joka merkitään kutsuetulomakkeeseen.

Valitse mieleisesi teema kutsuillesi

Voit järjestää hyödyllisen ja hauskan yhdessäolohetken ystävillesi, sukulaisillesi, naapureillesi ja työkavereillesi kauneuden ja hyvinvoinnin tai kodinhoidon teemojen ympärille. Kutsuilla voidaan vaikkapa hoitaa jalat, pestä auto, pitää rentouttava saunailta tai oppia parhaat ihonhoito- ja meikkausniksit. Usein kutsut pidetään kotona, mutta yhtä hyvin ne voidaan järjestää esim. työpaikalla, kerhotiloissa tai yhdistyksen tilaisuuden yhteydessä.

Nettikutsut

Voit myös järjestää uudenlaiset nettikutsut ja kutsua kavereita facebookista mukaan. Nettikutsujen emäntänä saat hyödynnettyä samat edut kuin kotikutsuillakin. Silloin sinun ei vain tarvitse panostaa siivoamiseen ja tarjoiluun, vaan voit emännöidä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Keräilykutsut

Voit myös keräillä esim. työpaikallasi tilauksen ja hyödyntää samat edut kuin koti- ja nettikutsuillakin. Siinä tapauksessa tuotteet toimitetaan aina suoraan sinulle.