LAUNDRY LIQUID 750 ML

Saatavuus: Varastossa

19,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

BioSwipe Laundry Liquid on uuden sukupolven pyykinpesuaine, jossa perinteisen pesuteknologian lisäksi sovelletaan pyykinpesussa edistyksellistä bioteknologiaa, probiootteja. Uusi Laundry Liquid on kestävän kehityksen periaatteella pyykinpesuun kehitetty tehokas ratkaisu, joka samalla pitää pyykinpesukoneen hyvässä kunnossa. Laundry Liquid sopii useimmille kodin pestäville pyykeille: valkopyykille, värillisille ja mustille tekstiileille. Tuote sisältää uusimpia raaka-aineita, jotka ovat erittäin tehokkaita jopa matalissa lämpötiloissa (30˚C - 40˚C - 60˚C). Tätä korkeampia lämpötiloja ei suositella, sillä ne heikentävät probioottien tehoa. Samasta syystä Swipe Ball pyykinraikastajaa ei tule käyttää yhdessä Laundry Liquidin kanssa. Laundry Liquid sisältää probiootteja, jotka alkavat pesun aikana tuottaa erilaisia entsyymejä pyykin lian laadun perusteella. Nämä entsyymit parantavat merkittävästi pesutulosta ja samalla ne pitävät koneen putkistot, suodattimet ja pumput puhtaina ja toimintakykyisinä ja edistävät samalla jätevesien luontaista puhdistumista. Osa probiooteista säilyy pyykissä pesun jälkeen ja ne ehkäisevät erilaisten pahojen hajujen (hiki yms.) muodostumista, kun tekstiili on otettu käyttöön.

1 ml sisältää 50 miljoonaa probioottia.

Annostelu: konepesussa 10 ml / 3-4 kg pyykkiä. Käsinpesussa 10 ml / 10 l vettä. Tuotteen pH 7,5.

Aineosaluettelo: Anioniset pinta-aktiiviset aineet 5-15 %, ionittomat pinta-aktiiviset aineet <5 %, fosfonaatit <5 %, entsyymit, hajusteet, säilöntäaine (phenoxyethanol), bacillus ferment

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

8 Arvostelut "LAUNDRY LIQUID 750 ML"

Loistava pesuaine!
Johanna S. 6. heinäkuuta 2018
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Yksi pullo riittää myös suurperheessä useamman viikon. Annostelen 15ml 8kg koneeseen ja puhdasta tulee. Myös hikiset treenivaatteet puhdistuvat miellyttävän raikkaiksi. Käyttäjäkunta varmasti vielä kasvaisi, jos hinnan saisi pysyvästi alemmas. 23€ normaalihinta tuntuu isolta verrattuna marketin pesuaineisiin. Onneksi tarjouskampanjoita voi aina hyödyntää.
Hyvä tuote vauvaperheeseen
Hanna 1. kesäkuuta 2018
Hyödyllisyys
Laatu
Hinta
Todella hyvä tuote vauvaperheeseen. Kerrankin tuote mikä oikeasti puhdistaa. Pesueron huomasi jo ensimmäisestä koneellisesta.
Test
Testaaja 15. maaliskuuta 2018
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Yllätyin positiivisesti aineen tehokkuudesta. Tästä tuli uusi suosikki. Tekee raikkaaksi pyykin, eikö silti "haise" millekään pesuaineelle :)
Toimiva!
Tassu 6. tammikuuta 2018
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Hyvä ja ekologisempi vaihtoehto markettien perus aineelle. Puhdasta tulee ja ihana, mieto tuoksu.
puhdistaa
Ritu 20. syyskuuta 2017
Hyödyllisyys
Laatu
Hinta
Ihan ok pesuaine. Suosittelen.
Hyvä pesuaine kaikelle pyykille
Tuija 13. syyskuuta 2017
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Hyvin puhdistava pyykinpesuaine, joka tuoksuu sopivan miedolta. Käy kaikenväriselle pyykille.
Loistava tuote!
Pirjo 13. syyskuuta 2017
Hinta
Hyödyllisyys
Laatu
Pitää pyykkikoneen oikeasti puhtaana ja pyykki on puhdasta ja pehmeää! Sopii hyvin myös perheen allergikolle :)
Tosi hyvä pyykinpesuaine!
Aurinko 19. helmikuuta 2016
Hyödyllisyys
Laatu
Hinta
Laundry Liquidin tuoksu oli positiivinen yllätys; tarpeeksi mieto mutta silti miellyttävän raikas. Ja pyykistä tulee tällä aineella puhdasta, plussaa tietysti se että probiootit pitävät pesukoneenkin puhtaana!

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.