Sarjakuvat meidän perheestä

Suomalaisuus

Vuonna 2017 itsenäinen Suomi on 100-vuotias. Olemme ylpeitä kotimaastamme ja arvostamme itsenäisyytemme uutteria rakentajia. Ilman historiamme värikkäitä ja päämäärätietoisia vaiheita meillä ei tuota itsenäisyyttä olisi - eikä myöskään kansakuntamme kaunista symbolia, sinivalkoista Suomen lippua.

HomCaren kauneudenhoidon tuotekuvastossa voit nähdä kymmeniä pieniä Suomen lippuja. Näillä lipputunnuksilla haluamme ilmaista, että kyseiset tuotteet on valmistettu kotimaassamme Suomessa. Kotimainen tuotanto on meille tärkeä asia niin korkean laatunsa kuin työllistävien vaikutustensa ansiosta. Lisäksi logistiikka ja muut tuotantoon liittyvät seikat ovat yksinkertaisempia hoitaa, kun maantieteelliset etäisyydet ovat pienet.

HomCare on tehnyt jo pitkään tiivistä yhteistyötä suomalaisten kosmetiikkavalmistajien kanssa. Tunnemme hyvin toistemme resurssit ja tavoitteet, joten päivittäinen yhteistyö on saumatonta ja helppoa. Olemme yhdessä kehittäneet tuotteemme nimenomaan suomalaisia ihmisiä ja olosuhteita varten ja pyrimme käyttämään tuotannossa mahdollisimman paljon hyviä suomalaisia raaka-aineita.

Emme voi kieltää, että Kaisa Mäkäräinen, Kimi Räikkönen ja monet muut kansainväliset tähtemme ovat antaneet koettavaksemme useita sykähdyttäviä hetkiä. Aina kun suomalainen menestyy, se on koko kansakunnan ilon, ylpeyden ja onnen hetki.

Me HomCarella osaamme myös nauttia näistä hienoista hetkistä. Mutta ennen kaikkea olemme joka päivä ylpeitä siitä, että pystymme puhtaasti suomalaisin voimin tuottamaan asiakkaillemme huippuhetkiä korkealaatuisten tuotteidemme parissa.

 

Ihonhoidon tärkeys

Iho on ihmisen elimistön uloin ja suurin elin. Sen kokonaispinta-ala on aikuisella 1,5 - 2 m2, paksuus ilman ihonalaiskudosta 1-4 mm ja paino noin 5 % koko kehon painosta. Iho toimii aistin-, eritys- ja säätelyelimenä sekä varasto- ja suojarakenteena. Koska iho on ihmisen suurin elin, sen hyvinvoinnista kannattaa pitää erityisen hyvää huolta.

Aamulla ihon luontaiset suojamekanismit aktivoituvat ulkoisia haittatekijöitä vastaan ja talirauhasten toiminta vilkastuu. Ihosi aamu alkaa kunnollisella puhdistuksella. Kasvoilta poistetaan yövoide, ihon pinnalle noussut tali ja hien synnyttämät kuona-aineet. Puhdista iho kasvovedellä tai puhdistustuotteilla. Tärkeintä on että iho puhdistuu mutta ei kuivu. Kosteuta ja suojaa ihosi tulevan päivän tarpeiden mukaan.

Päivällä ihoasi koettelevat ilmansaasteet, sää ja lämpötilanvaihtelut sekä kuiva sisäilma ja huonepöly. Päivä- ja kosteusvoiteet kosteuttavat ihoa ja auttavat sitä pysymään vastustuskykyisenä ja hyvinvoivana. Muista myös ulkoilla mahdollisuuksien mukaan, jotta iho saa happea ja juo myös riittävästi vettä.

Illalla on peseytymisen aika. Pese iholtasi kaikki päivän pölyt ja ehosteet pois. Näin annat yöksi kasvoille levitettäville hoitotuotteille mahdollisuuden imeytyä syvemmälle ihoon. Illalla poistetaan iholta myös ylimääräinen kuollut solukko, jotta hoitotuotteiden vaikutus olisi maksimaalinen. Myös seerumi- ja muut ihon tehohoidot tehdään iltaisin ennen nukkumaan menoa.
Yöllä ihon aineenvaihdunta on aktiivista ja iho uudistuu vilkkaasti. Ihoa hyödyttävät illalla käytetyt voiteet ja seerumit, joiden sisältämät aktiiviaineet tukevat ihon uudistumista ja elpymistä, vahvistumista ja rauhoittumista.

Uusinta uutta ihonhoidossa ovat elävät probiootit. Probiotic NaturCare -tuotteet auttavat ihoa ylläpitämään ihanteellista mikrobitasapainoa, joka auttaa ihoasi jatkuvassa taistelussa haitallisia bakteereja vastaan. Vaikeasti hoidettavat iho-ongelmat, kuten akne ja atooppinen iho sekä ikääntymisen aiheuttamat muutokset saavat nyt nykyaikaisen hoitokeinon, jolla
voidaan edistää ihon ja samalla koko ihmisen hyvinvointia.

Näistä tärkeistä ihonhoitoasioista kuulet lisää HomCaren kauneudenhoitokutsuilla.

Näin se probiootti toimii

Meillä on siivottava pinta, esimerkiksi tiskipöytä. Tuolle tiskipöydän kokoiselle alueelle on kasvanut ajan mittaan hirvittävä määrä ihmiselle haitallisia bakteereja.

Kun pyyhimme tiskipöytää, osa bakteereista saadaan poistettua ja tiskipöydälle syntyy tyhjää bakteeritonta tilaa. Mutta inhottavat bakteerit reagoivat tähän tyhjään tilaan ja alkavat nopeasti lisääntyä peittääkseen taas koko tiskipöydän.

Kannattaa siis ottaa avuksi probiootit, jotka ovat ihmiselle vaarattomia, hyvänlaatuisia bakteereja. Nyt tiskipöytää pyyhitäänkin probiootteja sisältävällä puhdistusaineella, esimerkiksi BioSwipe Multi Cleanilla. Osa bakteereista saadaan taas poistettua, mutta samalla tiskipöydän pinnalle levitetään eläviä probiootteja. Koska poistettujen bakteerien tilalle tuli probiootteja, ei tiskipöydälle jäänytkään tyhjää bakteeritonta tilaa. Tämän seurauksena bakteerit eivät enää voi lisääntyä, koska niille ei ole elintilaa.

Seuraavalla siivouskerralla taas osa bakteereista (ja myös probiooteista) poistuu tiskipöydältä ja syntyneeseen bakteerittomaan tilaan levittyy lisää uusia Multi Cleanin sisältämiä probiootteja. Hyvien probioottien määrä suhteessa haitallisten bakteerien määrään kasvaa siis jatkuvasti.

Kun tätä biologista siivousta jatketaan säännöllisesti, haitallisten bakteerien määrä vähenee lopulta olemattomiin ja hyvät probiootit valtaavat tiskipöydän pinnan. Haitallisilta bakteereilta on viety elintila eivätkä ne pysty lisääntymään ja tiskipöytä on kadehdittavan puhdas.

 

Pidä kavereillesi hauskat HomCare-kutsut


HomCare-kutsuilla on valittavana monenlaisia teemoja, jotka viihdyttävät vieraitasi ja antavat heille mahdollisuuden hankkia huipputuotteita. Voit järjestää kutsut myös osana isompaa tapahtumaa, kuten puutarhajuhlia, polttareita, sukujuhlia ym.

Valitse teemasi vaikka näistä: Siivouskutsut / Kasvojenhoitokutsut / Anti-aging –kutsut / Pyykinpesukutsut / Jalkojenhoitokutsut / Vartalonhoitokutsut/ BioSwipe-kutsut (probiootit) / Käsienhoitokutsut / Ikkunanpesukutsut / Aloe-kutsut jne.

Kuvittelepa perinteiset puutarhajuhlasi, joissa grillataan, nautitaan kuohuvaa, leikitään aikuisten ja lasten voimin ja pidetään muutenkin koko ajan hauskaa. Mitä jos aloittaisitkin juhlat ydinystäviesi jalkojenhoidolla? Pesuvadit riviin nurmikolle ja tuolit niiden viereen. Jälleenmyyjä tulee paikalle ja täytätte vadit lämpimällä vedellä. Lorautetaan veteen Foot Bathia ja pyydetään ystäviäsi upottamaan paljaat jalkansa rentouttavaan jalkakylpyyn! Samalla jälleenmyyjä kertoo kaikille jalkojenhoitosarjasta, miksi jalkoja pitää välillä hemmotella ja miten Aloe Vera ja muut aineosat hellivät jalkojasi.

Jalkakylvyn jälkeen jalat kuivataan ja voidellaan ne huolellisesti Foot Lotionilla, joka pehmentää ihoa ja viilentää mukavasti rasittuneita jalkoja. Lopuksi vielä suihkutellaan Foot Sprayta varpaisiin ja miksei kenkiinkin. Istutaan vielä hetki ja nautitaan jalkahoidon rentouttavasta tunteesta jalkoja kesätuulessa heilutellen. Silloin on mainio hetki kysyä, haluaisiko joku myös ostaa näitä jalkojenhoitotuotteita itselleen.

Mukavaa, eikö totta? Mutta vielä mukavampaa on se, että sinä kutsujen emäntänä saat hankkia itsellesi HomCare-tuotteita ilmaiseksi palkkiona vaivannäöllesi. Kysy jälleenmyyjältä enemmän näistä palkkioasioista ja varaa itsellesi samalla seuraavat HomCare-kutsut!

Aloe Vera on keskeinen aineosa NaturCare-tuotteissa

Oletko kuullut joskus ystäviltäsi, että Aloe Vera se vasta ihmekasvi on. Aloesta puristettua geeliä kun pistää tulehtuneeseen haavaan tai auringon polttamalle iholle, niin heti helpottaa! Puhumattakaan mäkäräisen puremista tai muista hyönteisten pistoista.

NaturCare-tuotteissa on runsaasti Aloe Veraa, tarkemmin sanottuna Aloe Vera Barbadensis –kasvin lehdistä tuotettua ACTIValoeta™, jonka tuotannon laatua valvotaan kaupallisesti ja eettisesti puolueettoman kansainvälisen järjestön IASC:n (International Aloe Science Council) toimesta.

Osa tuotteista sisältää hurjat määrät, jopa 99,4% aloeta ja niitä kutsumme hyvinvointituotteiksi. Aloe Vera Drink on sisäisesti nautittava aloejuoma, joka on antanut monille helpotusta erilaisiin ruoansulatuksen ongelmiin. Aloe Gel taas on ihonhoitogeeli, joka on jokaisen kodin pieni ”kotiapteekki” kaikenlaisiin iho-ongelmiin.

Myös NaturCaren kosmetiikkatuotteet sisältävät ACTIValoeta™, sillä suomalaisessa ihossa on usein pieniä tulehduksia, punoitusta, sään vaihtelusta johtuvaa ärsytystä sekä couperosaa.

Aloe Vera on ollut ihmiskunnan monella eri nimellä tuntema hyödyllinen lääkekasvi likimain 4 000 vuotta. Lainsäädännöstä johtuen nimitämme kuitenkin esim. aloejuomaa ravintolisäksi, emme lääkkeeksi.

Eräs historiallinen tarina kertoo, että Aleksanteri Suuri oli haavoittunut vihollisen nuolesta Palestiinan-sotaretkellä, jolloin haava tulehtui eikä tahtonut parantua. Aleksanteri oli kuitenkin hankkinut opettajakseen Aristoteleen, joka lähetti papin tuomaan aaloeöljyä Sokotran saarelta. Sillä haava parani muutamassa päivässä. Tämän jälkeen Aleksanteri valtasi Sokotran varmistaakseen aloeviljelmät itselleen. Kerrotaan, että hän antoi kunnian myöhemmistä menestyksekkäistä sotaretkistään aloelle, sillä sotilaat eivät enää pelänneet haavoittumista – olivathan he löytäneet parannusaineen, joka teki heistä lähes haavoittumattomia. Heillä oli taisteluvaunuissaan multaa, jossa kasvatettiin aloekasveja.  (lähde Wikipedia)

Probiootit kodinhoidossa

Terveyttämme edistäviä bakteereja kutsutaan probiooteiksi. Monelle probiootit ovat tulleet tutuiksi mm. vatsaa hellivissä jugurteissa. Nyt probiootteja lisätään myös Laundry Liquid pyykinpesunesteeseen ja myös muiden BioSwipe-sarjan tuotteiden teho perustuu hyviin mikro-organismeihin.

Probiootit ovat eläviä mikro-organismeja, jotka tekevät työtä ihmisen, kodin ja ympäristön hyväksi. Probiootit vievät elintilaa harmillisilta bakteereilta ja säännöllisesti käytettynä ne lopulta valtaavat kohteen bakteerikannan. Siksi esimerkiksi pyykinpesussa ne kiinnittyvät tekstiileihin ja pahanhajuiset bakteerit joutuvat väistymään niiden tietä - vaatteet tuoksuvat hyviltä ja pysyvät myös hyväntuoksuisina. Probiootit tekevät työtä myös pitkäaikaisessa käytössä ummehtuneen pesukoneen hyväksi puhdistaen koneen putkistot, pumput ja myös pesuhuoneen viemärit.

Tiedämme jo entuudestaan, että bakteereja on joka puolella ja niin ne aina tulevat olemaankin. Emme voi voittaa bakteereja tuhoamalla niitä, mutta voimme lisätä elinympäristössämme niitä bakteereja, jotka tuovat meille terveyttä.

HomCare on mikro-organismipohjaisten puhdistusaineiden kehitystyön edelläkävijöitä. Mikro-organismeja käytetään BioSwipe-tuotesarjassa, johon kuuluu tällä hetkellä viisi tuotetta:
- saniteettitilojen puhdistusaine BioSwipe Sanit
- yleispuhdistusaine BioSwipe Multi Clean
- pyykinpesuneste BioSwipe Laundry Liquid

- ilmanraikastaja BioSwipe Fresh Air
- käsitiskiaine BioSwipe Handy

BioSwipe -tuotesarjan kehitystyö jatkuu aktiivisena koko ajan ja tuotesarjaan on tulossa lisää puhdistustuotteita edistämään kodin ja ihmisen hyvinvointia.

Tiivisteessä on järkeä

HomCare tarjoaa kodin siivoukseen ja pyykinpesuun Swipe-tuotteita, joista useimmat valmistetaan tiivisteinä ja jotka laimennetaan käyttöä varten vedellä. ”Mitä järkeä tässä nyt sitten on?”, kysyy joku.

Otetaan esimerkiksi Swipe yleispuhdistusaine: HomCaren jälleenmyyjä toimittaa sen asiakkaalle tiivisteenä yhden litran pullossa. Swipesta voi tehdä kolmenlaista laimennosta puhdistettavan kohteen mukaan:

-    Vahva Swipe erittäin likaisten ja pinttyneiden pintojen puhdistukseen
-    Normaali Swipe tavalliseen päivittäiseen puhdistukseen
-    Mieto Swipe ikkunanpesuun ja muille hellävaraista puhdistusta vaativille pinnoille

Yhdestä tiivistepullosta saat vedellä laimentamalla vaikkapa 5 pulloa vahvaa Swipea, 30 pulloa normaali-Swipea ja 60 pulloa mietoa Swipea. Yhteensä siis 95 pullollista kodin puhdistusaineita! Aika painavaa kotiinkannettavaa kauppareissuilla!

Hankitaan siis Swipe-tiivistettä ja säästetään sitä selkää. Mutta säästetään samalla myös kotimaamme kaunista luontoa. Jos et hankkisi puhdistusaineita tiivisteenä, sinun jälkeesi jäisi yhden tyhjän pullon sijasta 95 tyhjää pulloa pakkausjätettä.

Suomessa on 2.595.000 kotitaloutta (Tilastokeskus, vuosi 2012). Jos edes joka sadas kotitalous käyttäisi kerran tiivistemäistä Swipea kaupan käyttövalmiiden tuotteiden sijaan, Suomen luonnosta löytyisi n. 2,5 miljoonaa tyhjää muovipulloa vähemmän ympäristöä rasittamasta. Samalla voi miettiä, kuinka monta dieselinkatkuista rekkakuljetusta Suomen teillä tarvitaan vähemmän, kun aineita kuljetetaan tehtaalta kauppaan.

Jos et ole aikaisemmin kokeillut Swipea ja laimentanut sitä käteviin suihkepulloihin, tee se nyt! Säästä omaa selkääsi ja säästä suomalaista luontoa, kotisi puhtaudesta piiruakaan tinkimättä!