MINI ALOE GEL 25 ML

Saatavuus: Varastossa

12,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

Kätevä matkapakkaus! Aloe Gel sisältää Active Aloeta, joka tekee sen vaikutukset tehokkaammiksi. Active Aloe Aloe Veran tavanomainen kaupallinen valmistusprosessi hajottaa polysakkarideja niin, että useimmissa aloe vera -uutteissa ja geeleissä on jäljellä huomattavasti luontoäidin alkuperäistä tuotetta vähemmän biologista aktiivisuutta. Active Aloen tuottaja Aloecorp takaa patentoidun valmistusmenetelmänsä ansiosta Active Aloen biologisen aktiivisuuden. Tämä valmistusmenetelmä kattaa kaikki Active Aloen vaiheet sadonkorjuusta valmistukseen. Aloecorp vakuuttaa myös, että kasvin kaikki hyödylliset ominaisuudet on säilytetty.

Aloe Gel sisältää tiivistetyssä muodossa Aloe Vera -kasvin aineosien lisäksi muita hoitavia raaka-aineita, mm. ihoa kosteuttavia luonnollisia glyseriinejä. Aloe Gel on puhdas, rasvaton ja riittoisa hoitoaine erilaisiin iho- ja lihasongelmiin. Levitetään iholle ihovoiteen tapaan. Imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa rasvaiseksi.

Aloe Gel on vuosien myötä kehittynyt NaturCare-sarjan ylivoimaisesti suosituimmaksi tuotteeksi. Sen ovat ottaneet jo omakseen urheilijat, kuntoilijat, vanhukset, lapset, perheenäidit ja -isät. Aloe Geliä kannattaa pitää aina käden ulottuvilla, kotona, töissä ja matkoilla.

KÄYTTÖKOHTEET:
iho-ongelmat, erilaiset ihosairaudet (acne, herpes, psoriasis) lihaskipujen lievittäminen, kasvukivut, urheilijoiden lihasten hoito nokkosten polttamat ja hyönteisten puremat lievät palovammat, hiertymät ja paleltumat

Tämä tuote on valmistettu Suomessa.


Aineosat: Aloe Barbadensis Leaf, Aqua, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, CI 15985, CI 42090.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Arvostelu "MINI ALOE GEL 25 ML"

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.