Haetaan myyntipiirijohtajia

 

HomCare Finland Oy on luotettava ja arvostettu, pitkällä ja menestyksekkäällä toiminnallaan vakaan aseman saavuttanut suomalainen yritys, joka markkinoi ja myy ihmisen ja kodin hyvinvointiin liittyviä laatutuotteita. HomCare Finland Oy on perustettu vuonna 1985, pääkonttori on alusta lähtien ollut Nummelassa. HomCaren tuotelinjoina ovat Swipe - kodin siivous- ja puhdistustuotteet, NaturCare-ihonhoitotuotteet ja Déesse-kauneudenhoitotuotteet. Tuotteita myydään itsenäisten jälleenmyyjien kautta, jälleenmyyjiä on tällä hetkellä koko Suomessa lähes 500. Pääasiallisin myyntitapa on kotikutsut.

Suomi on jaettu myyntipiirialueisiin, joiden johdossa toimii Myyntipiirijohtaja. Myyntipiirijohtajan tehtäviä ovat oman myyntityön lisäksi mm. oman myyntipiirialueen hoitaminen, kehittäminen ja tapahtumien organisointi, kokousten ja koulutusten järjestäminen alueen jälleenmyyjille, raportointi ja yhteydenpito aluejohtajiin ja yhtiöön. Myyntipiirijohtaja ei ole palkkasuhteessa yhtiöön, vaan on itsenäinen yrittäjä, joka noudattaa HomCaren konseptia ja saa alueensa myynnistä provisiokorvauksen.

Lisääntyneen myynnin ja kasvaneen jälleenmyyjäverkoston johdosta haemme uusia Myyntipiirijohtajia seuraaville alueille:Uusimaa (3 kpl), Hämeenlinna, Tampere, Turku, Savonlinna ja Varkaus.

Koulutamme tehtävään, joten aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta esim. aiemmasta toiminnasta suoramyyntiyrityksessä on hyötyä. Työssä tarvitaan autoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Mirva Hatakka, puh. 0400 997 822, lisää tietoa jälleenmyyjän työstä löytyy nettisivuilta www.siistia.fi.

Vapaamuotoiset hakemukset 15.5.2016 mennessä osoitteella HomCare Finland Oy, Juurikuja 4, 03100 Nummela tai s-postilla mirva.hatakka@homcare.fi.