NaturCare

NaturCare-tuotteiden kehitystyön keskeisenä ajatuksena on tuottaa suomalaiselle ihotyypille ja suomalaisiin ilmasto-olosuhteisiin soveltuvia Aloe Vera -tuotteita parhaista mahdollisista raaka-aineista.

Suurin osa NaturCare-sarjan tuotteista valmistetaan Suomessa

Tuotteet valmistetaan pääosin Suomessa, jolloin vuoropuhelu valmistajien kanssa on helppoa ja tuotteiden laatu on kotimaisen työn ansiosta mahdollisimman korkeatasoista.

Osa NaturCare-tuotteista on nimetty Retro-sarjan tuotteiksi. Nämä ovat pitkään mukana olleita klassisia ja erittäin pidettyjä NaturCare-sarjan tuotteita, joiden koostumus on alusta alkaen pysynyt periaatteeltaan samanlaisena.

NaturCare-tuotteet sisältävät Aloe Veraa ja useimmissa sarjan tuotteissa tämä aineosa on ACTIValoe, joka on sertifioitu, korkeat kansainväliset laatukriteerit täyttävä raaka-aine. Lue lisää ACTIValoesta (linkki Aloe Corpin sivulle).

Aloe Vera sisältää yli 200 eri ainesosaa ja yhdistettä, mm. vitamiineja, mineraaleja, tulehdusta estäviä ja kipua lievittäviä antrakinoneja, aminohappoja jne.

​​​​​​​NaturCare-tuotteet ovat lisäksi pH-tasapainotettuja. Tuotteiden pH-arvo vastaa ihon ja hiuspohjan pH-arvoa (4,5-5,5), joten niiden käyttö ei häiritse ihon normaalia happo-emästasapainoa.NaturCare Sensitive -kasvojenhoito

Suomalaisten iho on pääsääntöisesti ohutta ja herkkää, jonka vuoksi moni kokee ihossaan kutinaa, kirvelyä ja muita ärsytyksiä. Tällainen iho tarvitsee rauhoitusta ja vahvistusta eikä niinkään voimakkaita aineita.

NaturCare Sensitive -sarja on luotu rauhoittamaan ja vahvistamaan suomalaista herkkää ihoa. Sarja koostuu kuudesta eri tuotteesta, jotka tukevat toinen toisiaan.

NaturCare Sensitive -tuotesarjan perustana ovat Aloe Vera sekä suomalaiset supermarjat tyrni ja mustaherukka.

Katso esite tästä.

Tyrni on supermarja ihonhoitoon sen monipuolisen ja raikkaan sisältönsä ansiosta.

Mustaherukka on erittäin tehokas supermarja herkän, atooppisen tai kuivan ihon hoidossa.


Probiootti-tuotteet

Ihmisen ihossa on luonnostaan mikrobeja, joiden tehtävänä on ihon puolustaminen haitallisia bakteereita, viruksia ja muita taudinaiheuttajia vastaan. Jos mikrobitasapaino on häiriintynyt, seuraa tästä tulehduksia ja näkyviä ikääntymisen merkkejä. Probiootteja sisältävät NaturCare-tuotteet ylläpitävät ihon ihanteellista mikrobitasapainoa. Tuotteiden rakenteissa käytetään myös prebiootteja, joiden tarkoituksena on antaa ravintoa hyville probiooteille ja näin ylläpitää probioottihoidon pitkäaikaista vaikutusta. Lue lisää tästä.