NATURCARE MISTY -PAKKAUS

Saatavuus: Varastossa

55,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

NaturCare Misty on ihon probioottihoitoihin kehitetty moderni edelläkävijätuote. Sen hoitava teho perustuu 100 % luonnollisia probiootteja sisältävän nesteen erittäin hienojakoiseen sumuttamiseen suoraan iholle. Laitteen ultraäänitekniikalla tuottamat mikrokokoiset sumupisarat imeytyvät helposti poikkeuksellisen syvälle ihohuokosiin ja tasapainottavat näin ihon mikrobikantaa luonnollisella tavalla sen syvimmissäkin kerroksissa.

Laite käynnistää yhdellä kädenliikkeellä sumutusjakson, jonka aikana käyttäjä voi suunnata probioottisumun haluamilleen ihoalueille. Myös sumutuksen voimakkuutta voidaan säätää halutulle tasolle. Sumun joutuminen esim. hengityselimiin kasvojenhoidon aikana on täysin vaaratonta. Laite käynnistyy sen liukukantta siirtämällä. Huolehdit vain, että laitteen säiliössä on riittävästi hoitonestettä ja että sen akussa on virtaa. Hyvän mikrobitasapainon saavuttamiseksi hoidoksi riittää 1 sumutus päivässä, mutta voit tehdä sen toki useamminkin tarpeen mukaan.

Tuotepakkaus sisältää laitteen, USB-laturin, kaksi 9 ml täyttöampullia nestesäiliön täyttämiseksi, säilytyspussin sekä käyttöohjeen. Jatkokäyttöä varten on saatavilla refill-pakkauksia, jotka sisältävät 5 kpl 9 ml täyttöampulleja. Laitteella on 6 kk takuu. Yksi ampulli riittää kerran päivässä sumutettaessa noin kuukauden ajan.

Probioottinesteen ainesosat: aqua, microorganisms, phenoxyethanol, ethylhexyl glycerin.

Katso videolta Mistyn käyttöohje

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Arvostelu "NATURCARE MISTY -PAKKAUS"

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Saatat myös olla kiinnostunut seuraavista tuotteista