Tervetuloa mukaan tukemaan NuPS-joukkueesi toimintaa helpolla ja hyödyllisellä tavalla. Alla olevat linkit vievät sinut yhteistyökumppanimme HomCaren verkkokauppaan, josta voit hankkia korkealaatuisia kodin ja ihmisen hyvinvoinnin tuotteita.

Kun tilaat tuotteita oman NuPS-joukkueesi verkkokaupasta, siirrämme kuukausittain 25 % normaalihintaisten HomCare-tuotteiden hinnoista (alv 0 % ) oman joukkueesi käyttöön.

Siirry tästä HomCare-ostoksille tukemasi joukkueen linkin kautta tai suoraan seuran kauppaan

NAISET/TYTÖT

N1 EdustusB-tytötT05T06-07T08-09T10-11 | T12-13

MIEHET/POJAT

M1 EdustusM2B-PojatP05P06P07P08 | P09|P10|P11|P12|P13

HomCare yrityksenä

HomCare on vuonna 1985 perustettu Nummelassa toimiva suomalainen perheyritys, joka kehittää ja markkinoi kodinhoidon ja kauneudenhoidon tuotteita. Asiakaskunta koostuu suomalaisista kotitalouksista ja tuotteiden myyntiä hoitaa lähes 600 HomCare-edustajaa ympäri Suomen. Tuotteiden myynti tapahtuu pääasiassa verkkokaupan ja asiakkaille järjestettävien kutsujen kautta.

BioSwipe

BioSwipe-tuotteiden valmistuksessa käytetty bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Pääosassa ovat probiootit, joilla on myönteinen vaikutus ympäristön hyvinvointiin ja siten myös ihmiseen.

Lue lisää

Swipe

Perinteinen Swipe-tuotesarja sisältää kaikki yleispuhdistusaineet, joita kodinhoidossa tarvitaan. Tuotteet ovat tiivisteitä, jotka laimennetaan ennen käyttöä.

Lue lisää

NaturCare

NaturCare-sarja on erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaiselle iholle suunniteltu kauneudenhoitosarja. Pääosassa ovat Aloe Vera ja muut laadukkaat luonnon ainesosat.

Lue lisää

HomCare tyytyväisyystakuu 21 vrk!

Kaikilla HomCare-tuotteilla on 21 vrk tyytyväisyystakuu. Jos asiakas ei ole tyytyväinen tuotteeseen, hän voi palauttaa sen yhtiölle. HomCare hyvittää tuotteen joko tuotevaihdolla tai palauttamalla maksetun summan asiakkaalle.

Toimitus- ja maksutavat

Tuotteiden toimitustavan voit valita itse Matkahuollon ja DHL:n toimitusehtojen mukaisesti aina kotiovelle saakka. Toimitusmaksut ovat alle 50 € tuotetilauksissa 10,90 € ja yli 50 € tuotetilauksissa 5,90 €. Toimitusmaksuja ei lasketa mukaan NuPSin varainhankintaan. Kotiinkuljetuslisä 3 €.

Verkkokauppatilausten maksutavat ovat kaikki suomalaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit ja Klarna.

HomCare etuasiakasohjelma

Kaikki NuPSin joukkuesivujen kautta ostavat asiakkaat liitetään automaattisesti HomCaren etuasiakasohjelmaan. Kun asiakas tilaa HomCare-tuotteita, hän saa 15 € arvoisen edun joka kerta, kun ostettujen tuotteiden kumulatiivinen yhteisarvo (ilman tilausetutuotteita) saavuttaa 100 € portaan. Tämän lisäksi asiakas saa vielä yhden ylimääräisen 15 € arvoisen edun, kun ostettujen tuotteiden kumulatiivinen yhteisarvo saavuttaa 500 € portaan. Kun etu on ansaittu, se kirjataan asiakastietoihin ja sen voi käyttää myöhemmissä tilauksissa seuraavan 6 kuukauden aikana.

Tilausetutuotteet

Asiakas saa myös oikeuden ostaa 1-3 tilausetutuotetta yksittäisen tilauksensa arvon perusteella. Tilausetutuote on asiakkaan valitsema HomCare-tuote, jonka hän saa ostaa puoleen hintaan.

HomCare-kutsut

Jokaisella asiakkaalla on mahdollisuus toimia myös HomCare-Emäntänä ja järjestää nettikutsut ystävilleen niin, että kutsujen koko myynti tapahtuu NuPS:n joukkueen verkkokaupan kautta. Kutsuille osallistuvat vieraat voivat olla eri puolilta Suomea ja kutsuilla syntyvän suuremman kokonaistilauksen ansiosta myös omalle joukkueelle kertyvä tuki on suurempi. Emäntänä toimiva saa lisäksi itselleen ilmaisia HomCare-tuotteita kutsujen kokonaismyynnin perusteella.

Uutiskirje

Seuratakseen ajankohtaisia tarjouksia asiakas voi tilata 1-2 kertaa kuukaudessa ilmestyvän HomCare Uutiskirjeen sähköpostiinsa. Löydät tiedotteitamme myös Facebookista sivulta HomCare Suomi.

Tilaa uutiskirje

Yhteyshenkilö

Kaikkia NuPS-asiakkaita palvelee oma yhteyshenkilö Edustaja Maire Koivisto, jolta voi kysyä neuvoja verkkokaupan käytöstä, tuotteista, etuasiakkuudesta, kutsujen varaamisesta ja järjestämisestä sekä muista HomCaren toimintatavoista. Maire järjestää myös tuote-esittelyjä sopimuksen mukaan.

Maire Koivisto
puh. 0400 745 825, mkoivisto08@gmail.com