PIDÄMME HYVÄÄ HUOLTA ASIAKKAISTAMME!

HomCare pitää aina hyvää huolta asiakkaistaan. Korkealaatuisten tuotteiden ja tyytyväisyystakuun lisäksi asiakkaamme kirjataan mukaan etuasiakasohjelmaan, joka palkitsee heidät HomCaren kodin- ja kauneudenhoidon tuotteiden hankinnoista.

Etuasiakasohjelma

Kun asiakkaana tilaat HomCare-tuotteita, saat 10 € arvoisen etusetelin joka kerta, kun perustilausten yhteisarvo saavuttaa 100 € portaan. Perustilaus = tilatut tuotteet ilman tilausetutuotteita ja toimitusmaksua. Kun etuseteli on ansaittu, etu kirjataan asiakastietoihisi ja se on käytettävissä myöhemmissä tilauksissa normaalihitaisiin tuotteisiimme seuraavan 6 kuukauden aikana. Etuseteliä ei kerry emäntätilauksista eikä sitä voi käyttää emäntätilauksen maksuun.

Tilausetutuotteet

Asiakkaana saat oikeuden ostaa tilausetutuotteita yksittäisen tilauksen loppusumman perusteella. Tilausetutuotteella tarkoitetaan asiakkaana valitsemaasi HomCare-tuotetta, jonka saat ostaa puoleen hintaan.

Katso tämän hetken voimassaolevaa tilausetutuotevalikoimaa tästä.

Edut toimitusmaksuissa

Toimitusmaksu sisältää tilattujen tuotteiden pakkaamisen sekä toimituksen sinulle valitsemallaasi tavalla ja se maksetaan tilauksen yhteydessä. Tilauksen normaali toimitusmaksu on 8,90 €. Kun tilattujen tuotteiden arvo on 50 € tai enemmän, toimitusmaksu on vain 6,90 €. Tilaukset on mahdollista toimittaa myös Matkahuollon kotiinkuljetuksena, jolloin veloitetaan 5 euron lisämaksu.

 

 

Perustilausten yhteisarvo Etuseteli jokaisesta portaan ylityksestä
100 € 10 €

 

 

Tilauksen arvo vähintään Toimitusmaksu Tilausetutuotteiden määrä kpl
alle 50 € 8,90 €
50 € 6,90 € 1
100 € 6,90 € 2