PIDÄMME HYVÄÄ HUOLTA ASIAKKAISTAMME!

HomCare pitää aina hyvää huolta asiakkaistaan. Korkealaatuisten tuotteiden ja tyytyväisyystakuun lisäksi asiakkaamme kirjataan mukaan etuasiakasohjelmaan, joka palkitsee heidät HomCaren kodin- ja kauneudenhoidon tuotteiden hankinnoista.

Etuasiakasohjelma

Kun asiakas tilaa HomCare-tuotteita, hän saa 15 € arvoisen etusetelin joka kerta, kun perustilausten yhteisarvo saavuttaa 100 € portaan. Perustilaus = tilatut tuotteet ilman tilausetutuotteita ja toimitusmaksua. Tämän lisäksi asiakas saa vielä yhden ylimääräisen 15 € arvoisen etusetelin, kun perustilausten yhteisarvo saavuttaa 500 € portaan. Kun etuseteli on ansaittu, etu kirjataan asiakastietoihin ja se on käytettävissä myöhemmissä tilauksissa seuraavan 6 kuukauden aikana. Etuseteliä ei kerry emäntätilauksista eikä sitä voi käyttää emäntätilauksen maksuun.

Tilausetutuotteet

Asiakas saa oikeuden ostaa tilausetutuotteita yksittäisen tilauksen loppusumman perusteella. Tilausetutuotteella tarkoitetaan asiakkaan valitsemaa HomCare-tuotetta, jonka hän saa ostaa puoleen hintaan.

Tilausetutuotteet 1.4.-30.6.2021:

Family White 1 kg
Silk
Brite
Puhtaat Koneet
BioSwipe Fresh Air
BioSwipe Pipe Clean
BioSwipe Pet Spray
BioSwipe Hand Gel 500 ml
Aloe Nettle Cream
Sensitive Night Cream
Aloe Shower Gel
Silicium Drink

Edut toimitusmaksuissa

Toimitusmaksu sisältää tilattujen tuotteiden pakkaamisen sekä toimituksen asiakkaalle hänen valitsemallaan tavalla ja se maksetaan tilauksen yhteydessä. Tilauksen normaali toimitusmaksu on 10,90 €. Kun tilattujen tuotteiden arvo on 50 € tai enemmän, toimitusmaksu on vain 5,90 €. Tilaukset on mahdollista toimittaa myös Matkahuollon tai DHL:n kautta kotiinkuljetuksena, jolloin veloitetaan 3 euron lisämaksu.

 

Perustilausten yhteisarvo Etuseteli jokaisesta portaan ylityksestä
100 € 15 €
500 € 15 €

 

Tilauksen arvo vähintään Toimitusmaksu Tilausetutuotteiden määrä kpl
1 € 10,90 €
50 € 5,90 € 1
100 € 5,90 € 2
200 € 5,90 € 3