PIDÄMME HYVÄÄ HUOLTA ASIAKKAISTAMME!

HomCare pitää aina hyvää huolta asiakkaistaan. Korkealaatuisten tuotteiden ja tyytyväisyystakuun lisäksi asiakkaamme kirjataan mukaan etuasiakasohjelmaan, joka palkitsee heidät HomCaren kodin- ja kauneudenhoidon tuotteiden hankinnoista.

Etuasiakasohjelma

Kun asiakas tilaa HomCare-tuotteita, hän saa 15 € arvoisen etusetelin joka kerta, kun perustilausten yhteisarvo saavuttaa 100 € portaan. Perustilaus = tilatut tuotteet ilman tilausetutuotteita ja toimitusmaksua. Tämän lisäksi asiakas saa vielä yhden ylimääräisen 15 € arvoisen etusetelin, kun perustilausten yhteisarvo saavuttaa 500 € portaan. Kun etuseteli on ansaittu, etu kirjataan asiakastietoihin ja se on käytettävissä myöhemmissä tilauksissa seuraavan 6 kuukauden aikana. Etuseteliä ei kerry emäntätilauksista eikä sitä voi käyttää emäntätilauksen maksuun.

Tilausetutuotteet

Asiakas saa oikeuden ostaa tilausetutuotteita yksittäisen tilauksen loppusumman perusteella. Tilausetutuotteella tarkoitetaan asiakkaan valitsemaa HomCare-tuotetta, jonka hän saa ostaa puoleen hintaan. Tilausetutuotteen voi valita kaikista tuotekuvaston alleviivatuista tuotteista (esim. Aloe Gel 7120210 • 250 ml • 28,-).

Edut toimitusmaksuissa

Toimitusmaksu sisältää tilattujen tuotteiden pakkaamisen sekä toimituksen asiakkaalle hänen valitsemallaan tavalla ja se maksetaan tilauksen yhteydessä. Tilauksen normaali toimitusmaksu on 10 €. Kun tilattujen tuotteiden arvo on 40 € tai enemmän, toimitusmaksu on vain 5 €. Tilaukset on mahdollista toimittaa myös Matkahuollon tai DHL:n kautta kotiinkuljetuksena, jolloin veloitetaan 3 euron lisämaksu.

 

Perustilausten yhteisarvo Etuseteli jokaisesta portaan ylityksestä
100 € 15 €
500 € 15 €

 

Tilauksen arvo vähintään Toimitusmaksu Tilausetutuotteiden määrä kpl
1 € 10 €
40 € 5 € 1
100 € 5 € 2
200 € 5 € 3