Lisäansioita tai ammattiura HomCare-edustajana

Suunnittele omat työaikasi

Työaikasi ja työn määrän voit sovittaa oman elämäntilanteesi mukaan, ja suuren osan työstäsi voit tehdä kotona. HomCare antaa sinulle työssäsi täyden tuen: laajan tuotevalikoiman, tarvittavan koulutuksen sekä kannustavan palkkio-ohjelman. Asiakaskuntasi on lähelläsi ja helposti tavoitettavissa: suomalaiset perheet ja kodit.


Lisäansioita

Edustajana pystyt luomaan täysipäiväisen uran itsellesi tai vaihtoehtoisesti pystyt myös toimimaan kevyemmin Edustajana oman päivätyösi lisäksi. Uudistetun palkkio-ohjelmamme avulla pystyt kuukausittain ansaitsemaan lisäansioita. Tavoitteemme on olla Suomen paras lisäansiotöiden tarjoaja.


 

Et tarvitse toiminimeä tai yritystä

Helppo aloittaminen UKKO.fi:n avulla. Et tarvitse yritystä, etkä toiminimeä. Ansiosi siirtyy kuukausittain UKKO.fi-palvelun kautta suoraan pankkitilillesi. Vaihtoehtoisesti voit toimia myös yrittäjänä.


 

Autobonus

Noustessasi Group Leader -tasolle, alat ansaita autobonusta. Autobonusta maksetaan kuukausittain saavutetun palkkiotason mukaan. Kun alat ansaitsemaan Autobonusta, saat asentaa HomCaren logon autoosi ja kantaa sitä ylpeydellä.


 

HomCare-matkat

HomCare järjestää vuosittain ulkomaanmatkoja, joille voi osallistua Edustajat ja heidän puolisonsa. Matkoilla Edustajille tarjoutuu mahtava tilaisuus verkostoitua muiden Edustajien kanssa ja saada koulutusta upeissa maisemissa. Osa Edustajistamme rahoittaa täysin matkansa HomCare-pisteillä!


 

Verkostoidu

HomCarella on yli 400 Edustajaa ympäri Suomen. Verkostoitumalla muiden Edustajien kanssa pystyt kehittämään itseäsi ja taitojasi samalla, kun jaat omaa tietämystäsi eteenpäin.


 

Katso videolta Edustajamme
ajatuksia HomCare-työstä.


Esimerkkejä ansioista, kun ansiot muodostuvat omista myynneistä:

Kutsujen määrä / kk Ansiot / kk
2 160 €
4 375 €
8 850 €

Ryhdy edustajaksi

Kiinnostaisiko työ luotettavien ja laadukkaiden tuotteiden parissa? Tule mukaan HomCare-edustajaksi!

Täytä lomake