Lisäansioita tai ammattiura HomCare-edustajana

Kannettava tietokone ja puhelin pöydällä

Suunnittele omat työaikasi

Työaikasi ja työn määrän voit sovittaa oman elämäntilanteesi mukaan, ja suuren osan työstäsi voit tehdä kotona. HomCare antaa sinulle työssäsi täyden tuen: laajan tuotevalikoiman, oman verkkokaupan, tarvittavan koulutuksen sekä kannustavan palkkio-ohjelman. Asiakaskuntasi on lähelläsi ja helposti tavoitettavissa: suomalaiset perheet ja kodit.


Lisäansioita

Edustajana pystyt luomaan täysipäiväisen uran itsellesi tai vaihtoehtoisesti pystyt myös toimimaan kevyemmin Edustajana oman päivätyösi lisäksi. Uudistetun palkkio-ohjelmamme avulla pystyt kuukausittain ansaitsemaan lisäansioita. Tavoitteemme on olla Suomen paras lisäansiotöiden tarjoaja.


 

Rahan kuva

Ukko.fi sivuston logo

Ukko.fi

Helppo aloittaminen UKKO.fi:n avulla. Et tarvitse yritystä, etkä toiminimeä. Ansiosi siirtyy kuukausittain UKKO.fi-palvelun kautta suoraan pankkitilillesi. Vaihtoehtoisesti voit toimia myös yrittäjänä.


 

Autobonus

Noustessasi Group Leader -tasolle, alat ansaita autobonusta. Autobonusta maksetaan kuukausittain saavutetun palkkiotason mukaan. Kun alat ansaitsemaan Autobonusta, sinun kannattaa asentaa HomCaren logo autoosi ja kantaa sitä ylpeydellä.


 

Auto johon on teipattu HomCare-tarra

Valkoinen hiekkaranta jossa palmuja ja riippumatto

HomCare-matkat

HomCare järjestää vuosittain ulkomaanmatkoja, joille voi osallistua Edustajat ja heidän puolisonsa. Matkoilla Edustajille tarjoutuu mahtava tilaisuus verkostoitua muiden Edustajien kanssa ja saada koulutusta upeissa maisemissa. Osa Edustajistamme rahoittaa täysin matkansa HomCare-pisteillä!


 

Verkostoidu

HomCarella on yli 600 Edustajaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Verkostoitumalla muiden Edustajien kanssa pystyt kehittämään itseäsi ja taitojasi samalla, kun jaat omaa tietämystäsi eteenpäin.


 

Kaksi iloista nuorta naista jotka nauravat

Katso videolta Edustajamme
ajatuksia HomCare-työstä.


Myyntitapoja on monia.

Voit esitellä ja myydä tuotteita kutsuilla. Kutsut voidaan pitää fyysisesti tai netin kautta. Esimerkkejä ansioista kutsujen perusteella:

Kutsujen määrä / kk Ansiot / kk
2 160 €
4 375 €
8 850 €

Esimerkkejä ansioista, kun ansiot muodostuvat aktiivisten Etuasiakkaiden ostoista:

Asiakastilausten määrä / kk Ansiot / kk
5 130 €
10 270 €
15 520 €
30 1200 €

Kasvattaessasi omaa organisaatiotasi eli kun saat mukaan uusia Edustajia, ansiosi kasvavat alalinjabonusten muodossa.

Ryhdy edustajaksi

Kiinnostaisiko työ luotettavien ja laadukkaiden tuotteiden parissa? Tule mukaan HomCare-edustajaksi!

Täytä lomake