HomCare-kutsuilla yhdistyvät rento tuttavien tapaaminen ja mahdollisuus tutustua laadukkaisiin tuotteisiin kunnolla, ajan kanssa ja asiantuntijan johdolla.

Kotikutsut on hauska tapa tutustua HomCaren tuotteisiin. Kotikutsuilla tuttavat ja naapurit kokoontuvat emännän kotona tai jossain muussa sopivassa paikassa tuote-esittelyyn, jossa HomCare-edustaja esittelee tuotteet, kertoo ajankohtaisista tarjouksista sekä opastaa tarvittaessa tuotteiden käytössä. Emäntä saa palkkioksi vaivannäöstään kutsujen myyntiin perustuvaa kutsuetua, jonka arvosta hän voi valita itselleen HomCare-tuotteita. Mitä suurempi kutsujen myynti on, sitä enemmän emäntä saa kutsuetua.

Kotikutsujen sijaan emäntä voi järjestää nettikutsut tai keräilykutsut. Nettikutsut järjestetään nimensä mukaisesti internet-ympäristössä ja emännän kutsumat vieraat voivat osallistua nettikutsuihin heille parhaiten sopivana aikana ennalta määritellyn aikarajan puitteissa. Keräilykutsuilla emäntä kerää tilaukset esim. työpaikallaan. Nettikutsuilla ja keräilykutsuilla emäntä saa kaikki samat edut kuin kotikutsuilla.


Emäntä ansaitsee etuja kutsujen myynnin perusteella alla olevan taulukon mukaisesti.

 

Kutsujen myynti vähintään / kk Kutsuetu (€) VIP-tarjousten määrä kpl
150 € 15 € 1
300 € 40 € 2
450 € 60 € 3
600 € 80 € 3
750 € 100 € 4
900 € 130 € 4

 

Mitä suurempi kutsujen myynti on, sitä enemmän emäntä saa kutsuetua eli ilmaistuotteita ja emännän VIP-tarjouksia.

Emäntä saa kutsuedun arvosta ilmaisia kutsuetutuotteita, jotka hän voi valita tuotekuvaston alleviivatuista tuotteista.

Lue lisää emännän ohjelmasta.

Lisäksi emäntä saa kutsujen myynnin perusteella hyödyntää 1-4 kpl huippuedullisia emännän/isännän VIP-tarjouksia. Voimassa olevat VIP-tarjoukset löytyvät tästä.


Ole yhteydessä tuttuun Edustajaasi tai etsi uutta Edustajaa täältä.