Probiootteja kodin hyvinvointiin

PROBIOOTTEJA KODIN HYVINVOINTIIN

Terveyttämme edistäviä bakteereja kutsutaan probiooteiksi. Monelle probiootit ovat tulleet tutuiksi mm. vatsaa hellivissä jugurteissa. Nyt probiootteja lisätään myös Laundry Liquid pyykinpesunesteeseen ja myös muiden BioSwipe-sarjan tuotteiden teho perustuu hyviin mikro-organismeihin.

Probiootit ovat eläviä mikro-organismeja, jotka tekevät työtä ihmisen, kodin ja ympäristön hyväksi. Probiootit vievät elintilaa harmillisilta bakteereilta ja säännöllisesti käytettynä ne lopulta valtaavat kohteen bakteerikannan. Siksi esimerkiksi pyykinpesussa ne kiinnittyvät tekstiileihin ja pahanhajuiset bakteerit joutuvat väistymään niiden tietä - vaatteet tuoksuvat hyviltä ja pysyvät myös hyväntuoksuisina. Probiootit tekevät työtä myös pitkäaikaisessa käytössä ummehtuneen pesukoneen hyväksi puhdistaen koneen putkistot, pumput ja myös pesuhuoneen viemärit.

Tiedämme jo entuudestaan, että bakteereja on joka puolella ja niin ne aina tulevat olemaankin. Emme voi voittaa bakteereja tuhoamalla niitä, mutta voimme lisätä elinympäristössämme niitä bakteereja, jotka tuovat meille terveyttä.

HomCare on mikro-organismipohjaisten puhdistusaineiden kehitystyön edelläkävijöitä. Mikro-organismeja käytetään BioSwipe-tuotesarjassa, johon kuuluu tällä hetkellä kolme tuotetta:
- saniteettitilojen puhdistusaine BioSwipe Sanit
- pyykinpesuneste BioSwipe Laundry Liquid
- ilmanraikastaja BioSwipe Fresh Air

BioSwipe -tuotesarjan kehitystyö jatkuu aktiivisena koko ajan ja tuotesarjaan on tulossa lisää puhdistustuotteita edistämään kodin ja ihmisen hyvinvointia.