Siistiä - kodinhoidosta kertova blogi

17.2.2016

Tuleeko teidän hanasta kalkkista vettä? Tai ovatko muuten hanat päässeet tähän kuntoon ajan saatossa? Minä en ainakaan jaksa jäädä joka kerta suihkussa käytyäni hinkkailemaan suihkun hanoja, vaikka pidänkin siitä, että hanat kiiltävät!


Olen kuullut, että tämä kalkkeutumien ja saippuajäämien taideteos ei ole helppoa saada irti hanasta. Minusta se on aika simppeliä hommaa! ;) Kerronpa siis teillekin, kuinka se tapahtuu!

Työhön tarvitset: BioSwipe Sanit –laimennosta, jonkin pesusienen tai esimerkiksi Silver-mikrokuituliinan ja Crystal-liinan.

Kostuta hana ensin vedellä ja suihkuta Sanit-laimennosta reilusti pinnalle. Pyöräyttele muutama kerta sienellä niin, että Sanit pääsee tekemään työtään joka rakoseen. Tässä kohtaa mikrokuituliina riittää, jos edellisestä käsittelystä ei ole kulunut kovin pitkä tovi tai hana ei muuten ole todella likainen. Anna hetki vaikuttaa, vaikutusaika riippuu ihan hanan likaisuudesta. Jos pääset käsiksi johonkin oikein pinttyneeseen ja likaiseen hanaan, voit jopa välillä hieman lisätä Sanit-laimennosta pinnalle ja pyöräyttää taas pesusienellä hieman. Sitten vain hankailet hanan yltä ja päältä ja välistä ja huuhtele. Lopuksi viimeistele lopputulos Crystal-liinalla kiiltäväksi. Lopuksi voit ottaa vaikka selfien hanan pinnalta!



5.2.2016

Tervehdys kaikille!

Olen Maarit Huttunen (28), siivouspalveluyrityksen pyörittäjä ja HomCare-ammattilainen. Siivouspalveluyritykseni on toiminut jo vuodesta 2009. HomCare-tuotteet löysin vihdoinkin vuonna 2012. Kokeilin tuotteita ensin kotona ja huomasin, että nyt olen löytänyt sellaiset tuotteet, joilla voin taloudellisesti, turvallisesti ja tehokkaasti hoitaa hommat myös asiakkailla. Tuotteet siirtyivät käyttöön myös asiakaskohteissa.
Olen jo parin vuoden ajan kirjoitellut blogeja milloin mistäkin aiheesta, myös mm. loistavista HomCare-tuotteista ja omista oivalluksistani, mihin niitä voi käyttää. Sitä kun itsekin paljon tuolla kentällä siivoilen asiakkailla näillä tuotteilla, niin sitä tulee vastaan yhtä jos toista ongelmaa, joihin sitten olen aina päässyt keksimään ratkaisuja!
Tervetuloa siis sinulle tutustumaan erilaisiin vinkkeihin ja oivalluksiin, mitä HomCare ja Swipe-tuotteet siis erityisesti, voivat tarjotakaan!