Mitä suomalaisuus HomCarelle merkitsee

Suomalaisuus - se on tunne, jota on vaikea kuvata.
Jokaiselle meistä sillä on omanlaisensa merkitys, toiselle se on juhannusjuhla kokkoineen, toiselle taas kipakka savusauna rantamaisemassa ja löylyssä viuhuva vihta. Tai se on jääräpäisyyttä, sisukasta pyrkimistä eteenpäin, omintakeista huumorintajua ja eurooppalaisuuteen totuttelemista.

HomCare Finland Oy:lle suomalaisuus on pyrkimystä tuottaa suomalaisille työtä ja valmistaa suomalaiselle kuluttajalle juuri hänelle sopivia tuotteita - kosmetiikkaa suomalaiselle ihotyypille, kodin puhdistusaineita suomalaisten ihmisten ja suomalaisen ympäristön hyvinvointia ajatellen.

HomCare Finland Oy:n tuotevalikoimassa on jo reilut kolmekymmentä perustuotetta, jotka valmistetaan Suomessa. Työllistämme suomalaisia myös jälleenmyyjäverkostomme kautta - juuri nyt Suomessa työskentelee lähes 600 asiantuntevaa HomCare-jälleenmyyjää. Kun laskemme mukaan vielä yhtiön oman henkilökunnan, voimme olla tyytyväisiä siihen suomalaisen työn määrään, jota toiminnastamme syntyy.

Toimimme siis jokaikinen päivä tuottaaksemme suomalaisille korkealaatuisia tuotteita, lisätäksemme suomalaista työtä ja säästääksemme suomalaista luontoa. Se on meidän kaikkien suomalaisten yhteinen etu.