Swipe

Swipe-tuotesarja sisältää perinteisiä puhdistusaineita ja pyykkihoidon tuotteita. Lisäksi Swipe-tuotesarjasta löytyy astioidenkonepesuun tarkoitetut tuotteet. ​​​​​​​Swipe-tuotesarjaan kuuluu myös siivousvälineitä ja mikrokuitusiivoustuotteemme.

Swipe-puhdistustuotteilla on pitkät perinteet – niitä on käytetty kautta maailman jo yli 50 vuoden ajan. Swipe-tuotesarja sisältää tehokkaita kemiallisia kodinhoitotuotteita, joiden aktiiviset aineosat ovat biologisesti hajoavia.


Tuotteet ovat tiivisteitä, jotka käyttäjä joko itse laimentaa vedellä tai annostelumäärä on erittäin pieni. Näin ympäristö säästyy turhalta pakkausjätteen aiheuttamalta kuormitukselta.

Tiivistämisen ansiosta myös pakkausten valmistukseen, kuljetuksiin ja varastointiin kulutetaan vähemmän energiaa. Swipe-puhdistussarja sisältää kaikki yleispuhdistusaineet, joita kodinhoidossa tarvitaan.


Tiivistäminen tuo myös helpotusta kuluttajan arkeen, kun siivouskomeron sisältöä ei tarvitse olla jatkuvasti täydentämässä. Tuotteesta ja käyttötarkoituksesta riippuen yhdestä tiivistepullosta saa laimentamalla n. 6-250 pullollista käyttövalmista puhdistusainetta.


Swipe-pyykkisarja on täysin kattava kodin pyykinhoidon tuotesarja. Sarjaan sisältyvät uuden sukupolven pyykinpesujauhe Family White sekä pyykin valkaisuun, huuhteluun ja raikastamiseen kehitetyt erikoistuotteet.


Kaikki sarjan pyykinpesuaineet ovat riittoisia tiivisteitä, joten niiden käyttö on vähäisen annostelun ansiosta erittäin taloudellista ja pakkausjätettä syntyy tavallista vähemmän.