SWIPE 3 L

Saatavuus: Varastossa

55,00 €
Kuvaus

Tuotetiedot

Swipe on emäksinen yleispuhdistusaine, jonka pH on n. 11. Swipe on tiiviste, jota laimennetaan vedellä eri käyttötarkoituksiin sopiviksi.

Sumutusmenetelmä on edullinen ja kätevä tapa siivota. Ei hankaamista, ei harjaamista vaan sumuta Swipea - anna vaikuttaa - pyyhi lika kostealla liinalla - ja kuivaa.

Laimentamista ja käyttöä varten on saatavissa kätevä 3 kappaleen sumutinpullosarja (á 400 ml) eri laimennoksille.

Swipe on käytössä edullinen: 1 litrasta Swipe-tiivistettä saadaan 12,5 pullollista vahvaa laimennosta (á 400 ml), 62,5 pullollista normaalia laimennosta (á 400 ml) ja 500 pullollista mietoa laimennosta (á 400 ml).

LAIMENNOKSET

VAHVA SWIPE (1+4)
Erittäin likaisten ja pinttyneiden pintojen puhdistukseen (esim. uunit, liedet, rasvasuodattimet, grillit, takat, pohjaan palaneet kattilat, liesituulettimet, auton moottorit ja renkaat, lasikuituveneet, vaikeat marja- ja hedelmätahrat, työkoneet ja työkalut, vuolukiviuunit, asuntovaunut, suksiboxit, työkoneet ja työkalut, veneet ja veneiden konetilat, tuoreet maalipensselit, öljysäiliöt, ruohonleikkurit, muoviset puutarhakalusteet, peltikatot ja hallit).

NORMAALI SWIPE (1+25)
Tavalliseen päivittäiseen puhdistamiseen (esim. lattiat, seinät, katot, ovet, kalusteet, maali-, vinyyli-, kaakeli- ja emalipinnat, auton verhoilut ja kumimatot, kangasverhoilut, tahrat, keittiökoneet, konttorikoneet, matot). Ei marmoripinnoille, käytä niihin neutraalia Somthin'Elseä.

MIETO SWIPE (1+200)
Hellävaraista puhdistusta tarvitseville pinnoille (esim. ikkunat, peilit, tv-ruudut, silmälasit, kristallikruunut, kupariesineet, kromatut pinnat, ruostumattomat teräspinnat, korut), auton tuulilasi ja pissapoikaan pesunesteeksi.

Tuote sisältää:
Ionittomia tensidejä, fosfonaatteja, anionisia tensidejä <5 %

Käyttökommentteja facebook-sivuilta:

"Pohjaan palaneet kattilat. Lorauta joko vahva-laimennos tai sitkeämmissä tapauksissa aidoltaan. Anna muhia välillä harjaten. Kohta karsta kellii irtonaisena nesteen päällä."

"Kaikkeen mahdolliseen puhtaanapitoon; ikkunat, peilit, pyykin tahranpoisto, auto, uuni..."

"Uusin kohteeni, mitä puhdistan vahvalla laimennoksella: talon rännit."

"Kaikkeen siivoukseen. Nokiseen takanluukkuun, kun suihkauttaa. Antaa hetken vaikuttaa ja rätillä pyyhkäisee, niin vitsi et on nopsaa puhtaat lasiluukut."

"Ikkunoiden pesuun, yleispesuaineena, auton moottoritilaan ja myöskin auton sisätilat. Kyllä siitä vaan aikasta moneen on."

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Arvostelu "SWIPE 3 L"

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1
2
3
4
5
Laatu
Hinta
Hyödyllisyys
Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.