Ajankohtaiset tarjoukset

Täältä löydät tämän hetken tarjoukset.


Heinäkuussa pestään perinteisesti mattoja eikä ihme, sillä etenkin kuumina kesäpäivinä isot matot ja peitot kuivuvat nopeammin. Yhdeksi heinäkuun tarjoustuotteeksi on valittu suosikkituotteemme Family White 1 kg. Yhdessä 30/60 pesuntehostajan kanssa se on erinomainen pyykinpesuaine. Family White on hyvä matonpesuaine, mutta se on myös erittäin suosittu koko perheen pyykkipulveri valkoiselle ja värilliselle pyykille. Family White on hajusteeton ja se liukenee ja huuhtoutuu hyvin pyykistä. Näiden ominaisuuksien ansiosta pyykkiin ei jää pesuainejäämiä, joten se sopii hyvin myös herkkäihoisille ja allergisille. Family White on todella riittoisa ja pienen annostelunsa ansiosta 1 kg pakkaus riittää jopa 67 pesukertaan.

Heinäkuun tarjoustuotteina ovat myös uudistuneet Suomessa valmistetut klassikkotuotteemme: Somthin'Else ja Swipe Original. Somthin'Else on neutraali yleispuhdistusainetiiviste aroille pinnoille ja luonnonmateriaaleille (esim. nahka-, parketti-, laminaatti- ja puupinnat). Monikäyttöinen Somthin'Else on hyvä myös käsitiskiaineena ja käsisaippuana.

Swipe Original on tuote, josta koko Swipe-tuotesarja on saanut alkunsa. Swipe Original on emäksinen yleispuhdistusainetiiviste, joka on erittäin tehokas erityisesti rasvalian puhdistamiseen. Swipe Original laimennetaan eri vahvuisiksi laimennoksiksi omiin laimennospulloihinsa. Mieto laimennos puhdistaa esim. ikkunat, peilit ja muut kevyesti likaiset kohteet. Normaali laimennos sopii yleispuhdistukseen kodin kaikille pinnoille ja vahva laimennos puhdistaa erittäin likaiset ja rasvaiset pinnat kuten grillit ja uunit.

Yksi uusimmista siivousvälineistämme on Minimoppi, joka on erinomainen esim. parvekelasien ja suihkuseinien puhdistamisessa. Sen voi kiinnittää moppivarteen, jolloin se sopii hyvin myös korkeiden ikkunoiden pesuun.