Monta tapaa ostaa

Rekisteröidy Clubilaiseksi

Clubilaisena voit ostaa tuotteita suoraan verkkokaupastamme ja saat tuotteista tuntuvaa alennusta ostostesi määrästä riippuen. Club tarjoaa myös monia rahanarvoisia etuja. Tuotteet toimitetaan Sinulle Postin tai Matkahuollon välityksellä suoraan kotiisi. Lisätietoja Clubin eduista löydät tästä linkistä.
Pääset rekisteröitymään klikkaamalla tästä.

Pidä kotikutsut

Kun toimit HomCare-kotikutsujen Emäntänä, Sinulla on mainio tilaisuus ostaa tuotteitamme suoraan Jälleenmyyjältä. Emäntänä saat lisäksi kutsuetua vaivannäöstäsi kotikutsujen järjestäjänä - kutsuedulla hankit lempituotteitasi ilmaiseksi! Ota yhteyttä Jälleenmyyjääsi tai jos Sinulla ei vielä sellaista ole ja haluat järjestää kotikutsut, täytä lomake, niin ohjaamme Sinut lähimmälle Jälleenmyyjälle.

Pidä nettikutsut

Nettikutsut on uusi, vaivaton tapa toimia emäntänä ja saada kutsuetua normaalien kutsujen tapaan. Sovi Jälleenmyyjäsi kanssa nettikutsuista. Emäntänä voit kutsua vieraita joko sähköpostitse tai facebookin kautta. Nettikutsujen etuna on sen vaivattomuus, ei tarvitse huolehtia ylimääräisestä siivoamisesta eikä leipomisesta ja tilausta voi miettiä silloin, kun se itselle sopii. Emäntä ja vieraat voivat kysyä lisätietoja tuotteista, käyttövinkkejä yms. Jälleenmyyjältä facebookin kautta. Jos haluat pitää nettikutsut, ota yhteyttä Jälleenmyyjääsi tai täytä lomake.

Osta lähimmältä HomCare Jälleenmyyjältäsi

HomCare Jälleenmyyjät palvelevat Sinua n. 300 paikkakunnalla Suomessa.  Etsi Sinua lähinnä oleva jälleenmyyjä täältä.

Ryhdy Jälleenmyyjäksi

Jälleenmyyjänä saat ostaa tuotteita tukkuhintaan ja hankkia samalla lisäansioita myymällä tuotteita muille HomCaren asiakkaille. Kysy lisää mielenkiintoisesta Jälleenmyyjän työstä.