Verkkokaupan toimitusehdot

Maksutavat

Verkkopankkiasiakkaat: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, SP/Pop, S-pankki, Ålandsbanken, Tapiola, Handelsbanken, Aktia
Luottokortti: Maksutapa mahdollista Paytrailin kautta
Ennakkomaksut: Bussiennakko Matkahuollon kautta
Tilisiirto: Tavaran toimitus maksusuorituksen saavuttua
Paypal-tilimaksu: Paypal-tilin luonneille

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, HomCare toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj,
y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Collector

Paytrail-maksupalvelussa on mahdollista valita maksutavaksi myös Collector, jolloin laskuun saa maksuaikaa ja se on mahdollista myös maksaa osamaksuna. Lasku tulee tällöin Collectorilta.

Tilisiirto

Voit maksaa tilauksen myös suoraan HomCare Finland Oy:n pankkitilille.

Tilinumerot:
Nordea FI51 1312 3000 6051 67
Osuuspankki FI15 5297 0020 0334 61
Säästöpankki FI22 4006 1120 0325 56

Toimitusmaksu

Toimitusmaksu määräytyy valitun kuljetusmuodon mukaan. Jälleenmyyjillä toimitusmaksu on 9 euroa Matkahuollon toimipisteestä noudettaessa ja 12 euroa postitoimipaikasta noudettaessa. Kotiinkuljetuksesta veloitetaan 3 euron lisämaksu. Clubilaisille toimitusmaksu alle 70 euron tilauksissa on 7 euroa. Jos maksutapana on bussiennakko eli jos paketti maksetaan toimituksen yhteydessä, siitä veloitetaan 5 euron lisämaksu. Toimitusmaksu sekä muut ennakko- ja toimitusmaksut ilmoitetaan siirtyessäsi kassalle.

Toimitusaika

Toimitusaika on n. 1 viikko tilauksesta. Vastaanottajalla on mahdollisuus valita pikatoimitus, josta tulee 5 € pikatoimitusmaksu. Pikatoimitus nopeuttaa tilauksen käsittelyä.

Toimitustapa
Tilaus toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valittuun Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset).  

Jäsenetu

HomCare myöntää Club-asiakkaille sekä jälleenmyyjilleen etuuksia, jotka näkyvät verkkokaupassa.

Arvonlisävero

Verkkokaupassa esittämämme tuotehinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tyytyväisyystakuu

HomCare antaa kaikille tuotteilleen täydellisen 21 vrk:n tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit vaihtaa sen toiseen tai saada rahahyvityksen. Peruuttamisaika alkaa kulua vasta tavaran tai ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa tuotepakkauksessa, jossa on kaikki tuotteeseen kuuluvat osat mukana. Kauppa voidaan peruuttaa myös ennen tavaroiden vastaanottamista puhelimitse numeroon 09 224 8910 tai sähköpostitse osoitteeseen homcare@homcare.fi . Tilaukset palautetaan asiakaspalautuksena, jonka postituskustannuksista vastaa HomCare.

Palautuspaketissa tulee olla seuraavat tiedot:

    Tilaus- ja laskunumero sekä tilaajan nimi.
    Mikä tai mitkä tuotteet vaihdetaan ja mihin ne vaihdetaan.
    Tilinumero, pankki ja tilinomistajan nimi, jos sovitaan, ettei tuotteita vaihdeta mihinkään.

Matkahuollon palautustunnus on 41730074.

Jos vastaanottaja ei nouda bussiennakolla lähetettyä lähetystä, tämä tulkitaan tilauksen peruuttamiseksi, tällöin veloitetaan paketin lähetyskuluina 17 euroa.

Tilaaminen

Internetin kautta ostaminen kuuluu kuluttajasuojan etäkaupan piiriin. Alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien suostumus tilaamiseen. Ota tällöin ennen tilaamista sähköpostitse yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yhteystiedot

HomCare Finland Oy
Juurikuja 4
03100 Nummela
Puh. 09 224 8910
Fax  09 2248 9150
S-posti: homcare@homcare.fi
www.homcare.fi

TIETOSUOJA

Sitoudumme kunnioittamaan yksilön- ja tietosuojaa. Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa. Rekisteriselosteemme löytyy kohdasta "Yksityisyyden suoja".

MAHDOLLISET RIITAKYSYMYKSET

Jos kauppa- tai palvelusopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan on suotavaa olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). ODR-foorumin osoite löytyy osoitteessa: http://ec.europa.eu/odr. Sähköpostiosoitteemme on homcare@homcare.fi.