Jälleenmyyjän tietopankki

Tähän valikkoon on koottu hyödyllistä tietoa jälleenmyyjälle.

Marras- joulukuun tarjoushinnasto

Jälleenmyyjän tukkuhinnasto

Oheistuotelista

Emäntätarjoukset

Aloittavan jälleenmyyjän ABC

Tärkeitä asioita jälleenmyyjille

Aloittavan jälleenmyyjän pikastartti

20 nimen emäntälista

Kontaktilista

Vieraslista

Eettiset säännöt

Kutsumyyntiopas

Helppoja demoja kutsuille

Swipe-pikaopas

Nettikutsut facebookissa -ohjeistus

Katso myös Lomakkeet-osiosta, kohta aloittaminen.

Kutsuetulomake: Kutsuetulomake täytetään joka kutsuilla. Sen avulla lasket helposti emännälle annettavan kutsuedun. Kutsujen tiedot ilmoitetaan yhtiöön sähköisellä lomakkeella, joka löytyy netistä Jälleenmyyjäsivuilta.  Lomakkeita ei tällöin tarvitse lähettää yhtiöön, mutta niitä pitää säilyttää itsellä vuoden ajan. Yhtiössä tallennetaan emännän tiedot emäntärekisteriin, joka on tärkeä esim. emäntäpostituksen kannalta. Lomakkeita kannattaa käyttää asiakasseurantaan, niistä voit seurata emäntiesi aktiivisuutta.
Täytä kutsuetulomakkeen kaikki kohdat selkeästi. Muista myös laittaa rasti ruutuun, mitkä kutsut on ollut kyseessä (kutsujen pääteema).
Ennen tilauksen tekemistä täytä ensin sähköinen lomake tilaukseen liittyvistä kutsuista ja lähetä yhtiöön. Sen jälkeen tee kutsuihin liittyvä tilaus, näin et unohda lähettää sähköistä lomaketta.

Emäntä ansaitsee kutsuetua  kutsujen myynnin perusteella, kutsuetua kasvattaa myös, jos emäntä hoitaa tilauksen suoratoimituksena asiakkaille jälleenmyyjän puolesta.
Kutsuedun arvosta emäntä saa valita itselleen tuotteita ilmaiseksi ennalta määrätystä, laajasta HomCare-tuotteiden valikoimasta. Nämä tuotteet on merkitty Tuotekuvastoon hintarivin alleviivauksella.

Kutsuetu muuttui 1.10.2015 ilmaiseksi Jälleenmyyjälle, siksi kutsuetuhyvitys poistettiin tarpeettomana. Eli Jälleenmyyjä tilaa normaalisti kutsuetutuotteet, mutta niiden hinta on 0 euroa.

Emännille tehdään ajoittain Emäntätarjouksia, jotka ovat voimassa vain kutsujen emännälle.

Emännän opas on tilattava esite, johon on koottu emännälle tärkeitä asioita. Muista antaa jo kutsuvarauksen saatuasi emännälle tämä opas.

Tilausetutuote (vapaavalintainen NaturCare-sarjan tuote tai Crystal Tabs konetiskitabletit):
- Clubilaisella on oikeus ostaa yksi tilausetutuote puoleen hintaan (ovh:sta), kun perustilaus on vähintään 70 euroa.
- Jälleenmyyjällä on oikeus ostaa yksi tilausetutuote -60 %, kun tilauksen arvo on vähintään 100 euroa, ja 2 kpl kun tilauksen arvo on yli 500 euroa.

Asiakkaan tilauslomake/kuitti: Tähän lomakkeeseen keräät asiakkaasi tilauksen ja annat hänelle toisen kappaleen kuitiksi. Voit tilata myös tyhjiä tilauslomakkeita.

Palautuslomake: Asiakaspalautukset hoidetaan aina Jälleenmyyjän kautta eli kun saat asiakkaalta palautuksen, täytä tämä lomake huolella ja lähetä se palautettavan tuotteen kanssa yhtiöön. Tällöin voit käyttää Matkahuollon/Postin asiakaspalautus-palvelua, jolloin sinulle ei tule postituskuluja.

Nimitarratilauslomake: Opettele heti alusta pitäen laittamaan yhteystietosi kaikkiin myymiisi tuotteisiin, jotta asiakkaasi saavat sinuun helposti yhteyden, kun he tarvitsevat lisää tuotetta. Tätä tarkoitusta varten voit tilata yhtiöltä nimitarroja omilla tiedoillasi. Tarroja voit käyttää myös jakamiisi esitteisiin.

Nettisivujen ja verkkokaupan käyttöohje Jälleenmyyjälle

Nettisivujen ja verkkokaupan käyttöohje Clubilaiselle

Kokoustuote:
Kun Jälleenmyyjä osallistuu MPJ:n pitämään kuukausikokoukseen, hän saa oikeuden ostaa yhtiön määrittelemät kokoustuotteet erikoishintaan. MPJ ilmoittaa kokouksessa läsnäoleville kokoustuotteet, hinnat ja niiden tilauskoodit. Kokoustuotteet tulee tilata kokouskuukauden loppuun mennessä normaalin tilauksen yhteydessä (yhdessä tilauksessa).

ASML (Asiakkuusmarkkinointiliitto)
ASML:n jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan liiton käytännesääntöjä.